olum daha yeni uyandım 10 dakka oldu 50 tane çağrı var telefonumda tek tek dönüyorum millet bu denemeyi soruyodedim ne iş
deneme olmaz dbn isteriz![]()
olum daha yeni uyandım 10 dakka oldu 50 tane çağrı var telefonumda tek tek dönüyorum millet bu denemeyi soruyodedim ne iş
deneme olmaz dbn isteriz![]()
vti geçer bence![]()
Ne stocklar gördük
kazasız belasız bol eğlenceli, bol videolu gazlamalar ....
208 gti by Peugeot Sport; İstanbul Park: 2:28.099 - 04.05.2025
Saxo évo-2 0-402 : 13.821 sn.
Powered By : Piston Garage
Nazmi TOÇAK
GELDİKLERİ GİBİ GİDERLER !!
prelude şaka yapar bi saplarsa görrüm ben ozamanpuhahahahah bu konunun sonunu ben iyi görmüyorum hacı. Çok güleriz çooook
vti alır büyük ihtimalle.Kapak açıldı bildiğim kadarıyla vti da. İllaki inc econta port polish bişeler olmuştur.O kapakla sevişmeden takmamışlardır.
Özgir abi Prelude yi Geçer Tayfuna bi gelir ikisini birden geçer bence![]()
deneme eğer erken bitmezse 200 gibi bayrağı prelude eline alacaktır,yada en azından yanına gelecektir vti ın,, mustafa arabayı otomatik modunda kullan, sakın tiptroniktede işte ben kendim dokuniyimde atiyim vitesi modunda deneme ,ayağını iyi alıştır ,prelude un kendi otomatiği , manuel kadar hızlı vtes atar, iki aracında motorunu ciğerini bilmiyoruz güzel bi deneme olacaktır, mustafa lastiklerine çok hava bas, yere sürtünmen az olsun, arabayı boşalt v.s. v.s.![]()
kankacım bu aksam taksime gidiyorum yarınki zaferimi bu aksamdan kutlayayım
cem abi çıtırdan kapağa portpolish yaptırmıs. conta oem![]()
benım tek dezavantajım hıdırdan sonra 1.4 ies egzoz sistemim cunku çük gibi borusu var ustlerde kasıyor
öyle boşaltmak filan yok korhan beymustafa eger boyle birşey yapacaksan hiç denemeyelım? ben 1.4ies egzozuyla geliyorum istersen altına yatar bakarsın
gel kardesım bana uyar![]()
Fedakarlık yoksa zaferde yoktur.
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)