hhhaha kuyu kebabı mı :D
ince conta+polish+rbc+kelebek+egzantrik+h/f/e ne varsa yükle :D alayına gider :D
Printable View
hhhaha kuyu kebabı mı :D
ince conta+polish+rbc+kelebek+egzantrik+h/f/e ne varsa yükle :D alayına gider :D
prelude baş ederdi bence ama nos :D sakat
500km ş.içi rodajımdan sonra uzun yol arkadaşı lazım bana, bakma kuru olduğuma yemekte haluk abiyle dahi kapışırım huahauha :D:D
dipnot: yalnız bu ranthor nickli adminin rengine nooollmuş öyle şimdi fark ettim altta konuyu takip ediyorken:D:D
Arkadaş gaz çıkarsak duyuluyor ne güzel şaka yapıcaktık özgür abi valla söylicektim ama muştununda dediği gibi denedikten sonra :D
hacı yine denersiniz sıkıntı yok tüpü sök gel :D
ben kulelerden fırlıcak sandım :D:D
rantor yağmurdan etkılenip yesermıs :DDDd
Şimdik şöyle oluyör o vti yarar eder diyenlere güzel şok olucaktı ve 20-25bin tl olan vti piyasasını 10-15bin tl yapmaktı amacımız ama tabii bazı işgüzar kulağa fıslayanlar planları altüst etti :D
abi ben asıl bu ispiyoncuyu merak ediyorum :D kim ispitledi la :D
cupra evo denemesine gittik don lastiği yaptılar napalım mecbur kaldık rezil olduk birde passattan alışkanlık arkalarına geçiyoruz deneme seyretmek için çok güzel seyrettik stop lamba ışıklarını oda nokta halinde :D nerde kaldın oğlum dediler abiler kusura bakmayın ben vtec i evde unutmuşum dedim hahaha
Yarın gece deneme olsun özgür abi bu gece de 306gti deneme teklif etti ulan çıtayı millet yükseltir bizim gider yediğimiz arabalara bak hahaha vtec i göbek olmazsa koşarak geçerim :D
hangi 306 bu?
hacı adilik yapma :D sök tüpünü falan gel işte :D
Tamam ya deşifre oldu zaten gv 306 ev rc yc 106 bu akşam çıkcakmış benide çağırdılar..