|
|
#1 | |||
![]() |
Bugun evden cıktım okula gıtmek ıcın turan gunes bulvarında ısıklarda dururken arkamda duran trafık polısını fark etmeyıp gaza sertce asıldım arkadan bır anons RUD 71 cek saga ındım arabadan buyur abı o egsoz ne dıe bır soruyla karsılastım abı heves yapıyoruz baglıyorum arabanı dedı yapma etme yalvar yakar plakaya yazdırdım cezayı app plaka dıe 62TL neyse cezayı yazdı devam ettım hergun aynı yerden gectıgım halde bıldıgım halde ıncekte jandarmayı gectıkten sonrakı radarı unuttum =) 117 yle gırmısım egsoza yıne yazdırmadan 290 kusur bı ceza yazdılar devam ettım eve dogru gelırken okuldan turan guneste karakolun karsısında yıne bır cevırme allahtankı bu sefer sabah cezayı yazan polıs cıktıda gıt dedı cankaya yıldız ve ıncek tarafında bu ara cıddı anlamda cok cevırme oluyor bu yolları kullanan arkadaslar dıkkat etsınler ben yedım sız yemeyın =)
|
|||
|
|
|
|
|
#2 |
![]()
Otomobil: BlueAction VTI Carbon Şahin Polo TDI Ford Granada
|
bugun acayip fazla polis vardı benimde dikkatimi cekti..
|
|
|
|
|
|
#3 |
![]() |
ya ümraniye çevirme konusunda ilginç bi yer günün her saati ekipler sokak sokak devriye atıyor ve beni her seferinde dükkanın sokağında çeviriyolar
dükkanı kapatıyorum marşa bastım şak çevirme reis esnafım etme eyleme hergün hergün cevap ee napiim ![]() dün gece araba yoktu kapattık dükkanı yürüyorum saat 11 gibi şak bu sefer ekip yine aldı beni gbt falan dedim yeter akü
|
|
|
|
|
|
#4 |
![]() |
muştu kopardın beni yaw. eheheheh
__________________________________ IN BOOST WE TRUST mapped by ECUFAST TEAM |
|
|
|
|
|
#5 |
![]() |
|
|
|
|
|
|
#6 |
![]() |
bro cidden fena harbi güzel çalışıyolar sürekli devriye
Allahtan yeni sakalları kestim arabada tipi gören şak alıyo bizi inan 1 aydır her gece gbt soruyolar benim cihaz isyan edecek artık
|
|
|
|
|
|
#7 |
![]() |
Bir ankara polisiyesi....
Dikkat et abicim, dikiz aynani her zaman kullan, gecmis olsun __________________________________ Lastik parlatici icin: http://www.techturkey.com/forum/akse...parlaklik.html |
|
|
|
|
|
#8 |
![]() |
sana kitlemişler demek ki her an bişey yapabilirsin diye sürekli kontrol ediyolar. Yakında karakola çağırıp hergün yoklama istemezlerse iyidir.
|
|
|
|
|
#9 |
![]() |
işin kötüsü o zaten
geçenlerde karakol komserinin halılarını yıkadık kesin pis çıktı beğenmedi akü ondan taktı bana
|
|
|
|
|
|
#10 |
![]() |
hehehe bence halıdan değil o anladın sen onu sütçü hesabı.
|
|
|
|
|
#11 |
![]() |
hahah
valla halıdan bak jeton yeni düştü benim çocuk reçel mi ne dökmüştü halıya çıkmadı lekesi bide bunlar yün halı diye fiyattada yasladıydık haha kesin yaa
|
|
|
|
|
|
#12 |
![]()
Otomobil: FA548
|
Valla izmirdede öyle hergün gbt ye girmekten illallah geldi merkezde artık benim gbt sorgulamayı masaüstüne almışlardır heralde 2 3 gün girmesem arıycak gibiler
|
|
|
|
|
|
#13 |
![]()
Otomobil: MK-VI JETTA TDI
|
Ceza için geçmiş olsun,gbt vs çevirmeleri olsun olsun. Sokaklar için önleyici önlemdir bunlar.
'mmustu' öldüm gülmekten mesajına
|
|
|
|
|
|
#14 | |
![]()
Otomobil: 07 S2K
|
__________________________________ Yumuşak başlı isem,kim dedi,uysal koyunum?Belki kesilir ama çekmeye gelmez boynum!!!
|
|
|
|
|
|
|
#15 |
![]() |
kanka hamama gideceksen beraber gidelim
aşağıdaki makinanın fırçaları çok sert sıkıntı olur
|
|
|
|
|
|
#16 | |
![]()
|
ahahah gidelim yaw. . sonra fırça kaçmasın bı tarafımıza
__________________________________ Yumuşak başlı isem,kim dedi,uysal koyunum?Belki kesilir ama çekmeye gelmez boynum!!!
|
|
|
|
|
|
|
#17 |
![]() |
aynen hacı ne zamandır diyorum gökiye hamamda koca karılar nası bayılır gösterelim gel hamama gidelim diye
tırsıyo adi
|
|
|
|
|
|
#18 | |
![]()
|
bayıltırız her turlu onu
|
|
|
|
|
|
|
#19 |
![]()
Otomobil: TypeR
|
Bursada 'da durum farklı değil , Ben egsoz ve 2 tane kemer olmak üzere 3 taneyle nasibimi aldım. Arabayı cıkarmıyorum artık cok lazım olmadıkca cnkü yılbasına kadar her sene durum aynı. Yazdıkca yazıyorlar. Gerek yok hem puandan gidiyor hem cepten. Ne biz egsozdan v.s bişeyden vazgecicez ne onlar yazmaktan. en iisi kenardan kenardan usulca uzamak
|
|
|
|
![]() |
«
Önceki Konu
|
Sonraki Konu
»
| Konuyu Toplam 1 üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| Konu Seçenekleri | |