egzos konusunda inatlasmak gerek aslinda.. desibelmetre filan olmadan ceza yazamaz sonucta yasasi kurali olmayan bir is yapiyorlar..
Printable View
egzos konusunda inatlasmak gerek aslinda.. desibelmetre filan olmadan ceza yazamaz sonucta yasasi kurali olmayan bir is yapiyorlar..
bugün ankara trafiğinde tüm işlek yerleri dolaştık üstelik hiç plakamız yoktu şükür sıkıntısız atlattık ama geçen hafta yolumu mobil radar aracı kesti yanından 160la geçmişim. bol bol nasihat verdi sıfır cezasız kurtulduk :)
bahtsız bi gün olmus.
bende sürekli silencer takılı ana yollardan gidiyorum inş sıkıntı yasamayız
Supersprınt eksozumla cok mutluyum
Ankara da bahcelı tunalı her yere gıdıyorum
polıslerın yanından gecıyorum
ses cıkmadıgı ıcın bısı demıyorlar :)
ya sinir bozucu olacak ama bu babamın 4 numara filmli camını açması ile polis tamam abi devam et diyor :D
geçen akşam saat gece 12 civarı babam ve ben hisarüstünden 2. köprüye çıkarken trafik çevirme yapıyor ben içimden aha cam-eksoz-app plaka yardıracaklar........
yok olmadı babam açtı camını aldılar ehliyeti baktı baktı soruladı felan camdan içeri baktı arabayı inceledi güzelmiş kaç kuruş yakıyo bu abi dedi 50 kuruş'u duyunca neyse abi iyi akşamlar dedi ve gitti
İzmir iyi bu aralar, İzindemi millet nedir :) Gerçi Fusionlayım ya memur cipi modunda, çevireceği varsada iyi aile çocuğuyum diye elleşmiyorlar :D
incek'te bu ara sürekli radar var, normalde hava kötü olduğunda kurmazlardı artık onada bakmıyorlar. sabah 10 dan sonra falan kuruyorlar. dikkat etmek lazım. gerçi hemen sola döner dönmez ileriye doğru bakınca görülüyor radar olduğu, biraz keskin göz lazım.
dikkat etmek lazım...bu arada kıvanç sen ne tarafta oturuyorsun?
yani mecbur kullanacağın istikametler alternatifin yok...
Allah kolaylık versin:) geçmiş olsun...
atkadaşlar cezaların faizi nasıl işliyor?İki ay öncesinden bi telefonla konuşma , temmuzdanda en pahalısında bi radar cezam vardı...Nasıl faiz işliyo bunlara aylık falanmnı nedir prosedür?