|
|
#1 | |||
![]()
Otomobil: A41.8T - TTQ225
|
bu konuyu açıp açmamak için çok uzun süre düşündüm elim gitmedi ama en sonunda açmak durumunda kaldım
Reyhan ışık bulgaristandan bi arkadaşımız bildiğim kadarıyla forumdanda birçok kişiye parça yolluyordu hakkında hiç kötü düşünmek istemedim 1 senedir belki arar diye düşündüm ama artık sabrım kalmadı 200sx im varken bana birkaç parça gönderdi far sinyal vs gibi msn de gözlerimiz ağrıncaya kadar muhabbet sohbet ettik haftalarca fikir alışverişleri muhabbetler vs vs en son ben bmw ye geçtim dedim orda bir çıkmacı üstünden 4-5 kalem parça istedim tamam dedik anlaştık parayı gönderdim 675 TL olay bundan sonra değişti kendisine güvendiğim için uzun bi süre bekledim gümrükte müfettişler var bu ara sıkıntılı bekleyelim dedi bekledik daha sonra başka bi ülkede işim vardı ona gittim vs dedi 2 ay gibi bi zamanda böyle geçti daha sonra bana başka bi numara verdi yeni numaram diye sonuç olarak bu anlattıklarımın üzerinden 1 sene geçti hala ses seda yok ben hala kötü düşünmek istemiyorum ama sanırım işler öyle değil gibi görünüyor kendisiyle irtibatta olan tanıyan vs varmıdır 675 TL bana ne kadar dokunur dokunmaz ama sonuçta hiçbirimiz parayı sokaktan toplamıyoruz msn face vs ne varsa kapattı verdiği telefonlar kapalıydı bu ara açık ama ya açan yok yada açan bulgarca bişeyler zırvalıyo annesinin adı soyadı vs hepsi elimde ama işi o duruma getirmek hiç istemedim benim öğrenmek istediğim başka bi durummu var ortada yoksa benim düşünmek istemediğim gibimi durum umarım mantıklı bir açıklaması vardır burdaki nikide ryhinn gibi bişeydi sanırım hatırlayamıyorum |
|||
|
|
|
|
|
#2 |
![]()
Otomobil: Corolla D4D
|
|
|
|
|
|
|
#3 |
![]() |
reyhan efendi güzel insandır aslında yaw geçmiş olsun ama vardır bi sıkıntısı mayıstan beri forumada girmemiş
|
|
|
|
|
|
#4 |
![]()
Otomobil: Black&White GTR...
|
Sıtedekı nıckı ryhn.Ben de tanıyorum kendısını.Mazda konusunda bılgı bırıkımı oldukça fazla olan bırısı,dedıgın gıbı bende bır cok kez msnde fıkır alısverısınde bulundum saatlerce ama alısverıs yapma ımkanımız olmadı kendısıyle.Ben celıca sanzımanı ıle ılgılı alısverıs yapacaktım kendısıyle ama durumlar ımkan vermedı olmadı.Bana celıca sanzıman parasına komple temız bır celıca gt4 bulmustu hatta.Ben alısverıs yapmasam da kendısıyle ılgılı bır suphe vs duymadım acıkcası.Bayadır msnde bende gormuyorum.Bıldıgım bırsey de bulgarıstan vs cok gezen bırısı.Gorusmemız de hep uzun aralıklarla oluyordu.Aslında sıteden gurcell abı de tanıyor kendısını.Gurcell abı ıle aracım hakkında bır konusmamız da al reyhan var ıste ara konus ayarlar vs demıstı.Kendısı alısverıs yaptımı bılmıyorum ama onermıstı bana o da.Ben de tanıyorum abı demıstım.Konuyu gorunce sanırım o da yazar bırseyler.Sonuc olarak ben alısverıs yapmadım ama antin kuntin işler yapar diyebileceğim birisi degildi.Umarım kısa zamanda gorusuruz ve sorunun cozulur.Kotu bır durum cıkmaz ınsallah
__________________________________ ERGAZİ |
|
|
|
|
|
#5 | |
![]()
|
__________________________________ ERGAZİ |
|
|
|
|
|
|
#6 |
![]()
|
Bu arada bende 2 numarası var sendekı numaralar hangısı acaba?Ozelden yollayayım ıstersen tamamını
00359.......504 ve 00381........844 bu sekılde başı ve sonu sendekılerde boyle ıse ulasamadıgın numaralar bunlar sanırım __________________________________ ERGAZİ Son Düzenleyen JDMazda_GTR; 18-11-2011 19:04. |
|
|
|
|
|
#7 |
![]() |
ben 2 senedir tanıyorum, 5-6 kez yüzyüze görüşmüşlüğümüz vardır, istanbuldaki evi dragos da filan hatta, ama uzun zamandır bende ulaşamıyorum en son 3 ay önce kemal arıycam seni dedi sonra mail attım telefonla aradım ulaşamadım, işi dolayısıyla çok geziyordu, umarım büyük sıkıntı yoktur
ulaşabilen olursa lütfen banada nasıl ulaştığını bildirsin bendeki numaralarıda 00359.......504 ve 0535.....52 li bi numaraydı mail adreside s...n@hotmail.com ama ulaşamıyorum dediğim gibi 00381........844 bu numara dan ulaşılabiliniyormu bulgaristandaki adreside var bende sofia da bi adres benimde bikaç ürünüm vardır, ürünler bi yana kendisine bişeymi oldu diye merak ediyorum __________________________________ 34 TT 540, aynen öyle 540cid tt
Son Düzenleyen dragstar; 18-11-2011 19:35. |
|
|
|
|
|
#8 |
![]()
|
okadar yakın ve samimi sohbet ettikki uzun süreler bende kötü düşünemiyorum bi türlü hatta bi mesaj attım bi ara sinirlenip telefonunun birine ama sonra üzüldüm bile
bendeki numaraların biri 504 olan diğerinin sonu 781 dediğim gibi hala kötü düşünmek istemiyorum ama nolduğunuda çok merak ediyorum belki bilen birisi çıkar diye umuyorum bu arada topladığım 2 200sx inde türkiyede hiçbiyerde bulamadığım parçalarını gönderdi bana zamanında bişey yapıcak olsa ozamanda yapabilirdi diye düşünüyorum inşallah bi neticeye varırız Son Düzenleyen onurdestan; 18-11-2011 19:29. |
|
|
|
|
|
#9 |
![]() |
844 ve 781 li numaraları pm alabilirmiyim
bulgaristandaki adresi bnm yazdığım dışında bilen varmı, bide ordaki ismi neydi bulamadım şimdi, olmadı adrese baktırtabiliriz __________________________________ 34 TT 540, aynen öyle 540cid tt
|
|
|
|
|
|
#10 |
![]()
|
adresi bende yok ordaki ismi derken onu anlamadım orda farklı bi isimmi kullanıyor
|
|
|
|
|
|
#11 | |
![]() |
kardeşinin ismini hatırlasam süper olucakda hatırlayamıyorum, bnm yaşımda kardeşi var görüştük kaç seferde yok ![]() pm de attığım isim kendisinin değil ev arkadaşının, face ev arkadaşına ulaşmaya çalışıyorum mesaj attım __________________________________ 34 TT 540, aynen öyle 540cid tt
|
|
|
|
|
|
|
#12 | |
![]()
Otomobil: sedan eg coupe rex sir
|
beyler bulgarıstandan artık eskısı gıbı parca getırılmıyor en son et getırılırken ıcınde sakıncalı madde bulundu o yuzden denetimler cok sıkı araba parcasına el koyuyorlar bılgınıze benımde bır suru parcaam var bende beklıyourm
__________________________________ kafa yoran bilir işini ....... Son Düzenleyen elpadre; 18-11-2011 19:53. |
|
|
|
|
|
|
#13 |
![]() |
781 li telefon çalılyor bulgarca bilen varmı
__________________________________ 34 TT 540, aynen öyle 540cid tt
|
|
|
|
|
|
#14 |
![]()
Otomobil: Corolla D4D
|
ingilizce konuş kemal
|
|
|
|
|
|
#15 |
![]()
Otomobil: sedan eg coupe rex sir
|
yanlıs yazdım kusara bakmayım harf hatası duzellttım
|
|
|
|
|
|
#16 |
![]()
Otomobil: yaşlı arabası
|
kemal ver noyu yarın aratırım bulgaristandan dayıma
|
|
|
|
|
|
#17 |
![]() |
aklıma gelmemişti levo
bende türkçe konuşuyordumheralde ingilizce konuştum lan ![]()
|
|
|
|
|
|
#18 |
![]() |
|
|