User Tag List

Sayfa 2/3 İlkİlk 123 SonSon
47 sonuçtan 20 ile 38 arası

Konu: avea ya dikkat!!!

h.guroglu - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    bende yaklaşık 1 senedir avea kullanıyorum memnunum banda fazla fatura gelmedi hiç paket fiyatı neyse o geldi hep

çekim kaliteside gayet iyi ben çekmiyen yer görmedim
    Alıntı Low-Rider Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    japonlar 2 tur atıp soğutmak için kenara çekilirken bmw ler tapagaz dönüyor

ÜSTÜNERC - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    bilinçlenelim

Mutu - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    38 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı ÜSTÜNERC Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    bilinçlenelim

"O zamanlar havalı birşey sanıyorduk . "
    Instagram: mutusgarage

meLaNchoLic - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    ailem avea kullanıyo arada bi fazla konuşmalardan fazla gelebiliyo ama diger zamanlarda normal geliyo bende avea jet kullanıyorum ayrıca ilk zamanlar 34 ü geçmiyodu 4gb kotalı.. ancak ailemde kullanmaya başlayınca banada geçirdiler 1gb aştınmı 50tl geçiriyolar baktım olcak gibi değil eve superonline bağlattım.. şimdi sadece dolaşım halinde lazım olunca jet kullanıyorum 12 ayı doldurunca kapatıcam.. ayrıca vodafone faturalı kullanıyorum telefonda vodafone+sabit hatlar limitsiz+750dk heryöne=55TL
    ben bide 1000 heryöne+5000 vodafone şeklinde sms ve internet paketi alıyorum her ay sabit 74 ü geçmiyo.. telefondanda sürekli facede video falan izliyorum hatta mp3 lerimin bi kısmını telefondan indiriyorum ama aşma falan olmuyo sıkıntısız yani.. memnunum
    Alıntı atituti Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    şu kızın memeleri anadoluda 9 çocuk doğurupta emzirememiş kadınlarınkine benziyor ama biri ünlü oluyor digerleri tarlada ugrasıyor

erci
    Misafir
    arkadaslar dedigim gibi telefonu kullanıyor olsam tamam dice, telefonum kapalı, borcundan dolayı, ona ragmen kapalı oldugu aya 240 tl fatura kesilmiş sorun bu, ondan oncekilere eywallah odedim ama bu nedir abi,

erci
    Misafir
    ve internette avea madurlarını bi araştırın neler cıkıyo karsınıza, adamın 3210 u var internetten bi haber bi telefon, adama 5500 tl internet faturası yollamışlar ve bunun gibi daha onlarca.

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    vodafone dan cep kamu tarifesindeyim aylık 29 tl + 8tl cepnet paketi hiç 75tl nin altına düşmedi bi dolandırıcıda bunlar, mesaj gönderiyomusun saydım mesajları öyle bir para tutmuyor sonra demezmi sizin mesajlarınız 45kuruş diye, konu hırsızlık olunca ne yapacağınızı şaşırıyosunuz dedim kapadım.
    40 Alimi 1 Delille yendim, 1 Cahili 40 Delille Yenemedim. (İmam Şafii)

Mutu - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    38 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı YavuzNaz Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    vodafone dan cep kamu tarifesindeyim aylık 29 tl + 8tl cepnet paketi hiç 75tl nin altına düşmedi bi dolandırıcıda bunlar, mesaj gönderiyomusun saydım mesajları öyle bir para tutmuyor sonra demezmi sizin mesajlarınız 45kuruş diye, konu hırsızlık olunca ne yapacağınızı şaşırıyosunuz dedim kapadım.

Genel bir tavsiye vereyim sakın cepnetinizi iptal etmeyin, çünkü kampanya bitti, artık yeni abone almıyorlar. Ben kazara iiptal etmiş bulundum, yeniden olamıyorum
    Instagram: mutusgarage

blacx - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    avea tam üç kağıtçı...bu sınırsız konuşma zamanlarında bende kullanıyordum bi ara ...ödediğim faturayı ödenmemiş gibi gösterip adamlar 400 lira icra yolladı ewime :S müşteri hizmetlerini arayıp sabırla abartmıorum 45 dakika beklediğimi biliorum ama sonuç yok tabi sonra turkcelle dönüş gerçi oda aynı b.kun laciverti

Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Ailecek şirket hattı avea kullanıyoruz.Sorun yaşamadık şuana kadar.

Frank - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Avea 1000 dakika 1000 sms e indirimli paketle ayda 19.90 memnununm
    Alıntı mmustu Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    hacı ben bildiğin su bardağı ile shot atıyorum

freelife - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    valla hepsi aynı b.k , hepsinde memnun olanda var şikayetçi olanda en güzeli kullanmamak oda imkansız... ben 2 yılda hepsini kullandım ve hepsinde aynı muamele sonuçta aynı sektördeler ve zihniyet değişmez...

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    düzenli olarak her ay arayıp hatlarımı kapattırmak istiyorum diyorum her ay bi indirim bi hediye veriyolar geçen ay 6 ay boyunca 100 sms hediye ettiler önceki ay %25 indirim yaptılar bu ay aramadım henüz aklıma gelmişken ariyim bakalım ne vercekler

AtmoSpheriC
    Misafir
    hatasız operator olmaz .. hepsi aynı

Burak-Akın - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    bende aveadan sıkıntı yaşamadım şimdiye kadar. çevremdende duymadım dolandırma olaylarını, sen en iyisi mahkeme yoluyla işini halletmeye çalış
    Honda Civic İes, Nissan 200sx s14, Honda Civic eg6 si, Citroen c2 VTS

Berkan - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    152 Post(s)
    Tagged
    1 Thread(s)
    Alıntı Almas Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    İnternet Paketim olmasına rağmen internet paketim yokmuş çasına fatura geldi birde internet paketinide ödedim geri odeme yaptiilar ama bi ton tantana genel mudurluklerinde sovmedigim kalmadi Turkcell goldplus kullanıyorum
    bu mevzunun benzeri benimde vodafonda geldi saolsunlar bis paketim oldugu halde internete girmişşin diyo ee bisim var diorm olsun girmişşiniz diyo vodafone live dan girdiniz heralde gibilerinden bişey zırvaladı ole bişey yok telefonda 12 ay oldu son 2 aydır cozuttu ilk 198 gecen 237 geldi meger bis harici apnlerden nete dalıyomuşmuş aklınızda olsun blackberrysi olanlar arayıp bis harici tüm internet çıkışlarını kapatsın
    1881 - 193

Oldschool - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    avea tam bi şerefsiz şirkett başka dolandırıcı şirket tanımıyorumm sadece ilk ay ödedigim fatura 35 lira gerisi 50 60 100 220 ve 100den aşagıya düşmedi faturalar en son iptal ettirdim 10 günlük konuşmadıgım halde 107 lira fatura göndermişlerdi. aradıgınızdada kullanmışınız diyolar artık VADAFONE a geçtim cok rahatımm ... fatura ne konuştuysan o geliyor abartılı gelmiyor
    OldSchool ♥71♥
    Cefiro Lover İ love my Nissan Cefiro

Frid - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    7 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    pek telefon kullanmayan birisi olarak 6 aydır 300 tl üzerinde faturam var 90tl lik msj atmışım bir keresinde saygılar turkcellim
    Soyadımın ilk iki harfi kişiliğim kadar ÖZ

YEY® - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı SONE-R Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    avea'nın çekim kalitesi reklamlarda dikte edildiği gibi düzeldi mi, ilerleme var mı?

ben turkcell'in kamu hattındayım..

1000 dk + 1000 sms = 40 TL uzun zaman sonra ilk defa turkcell'den memnunum..
    Valla bende yillardir turkcellden kazik yiyenlerdeyim.Bi ara vodafone denemem olmustu aman dedim 2 kati olsun ama turkcell olsun sac bas yoldurdu fakat su an 3 aydir aveadayim (500dk heryone+1000 sms heryone+1 gb net=19TLcik) inanilmaz memnunum.Turkcell kiviri ziviri 100 liradan asagi gelmiyordu fatura simdi ayda 19 lira oduyorum.Hem butcem rahatladi hem de ayni hizmeti daha ucuza almak keyif verici..

Hatta ve hatta 1 gb net yetmezse 9 liraya 1 gb net daha aliyorum.Tepe tepe kullaniyorum sagda solda neti...

Kisacasi aveayi siddetle tavsiye ederim.Tabiki turkcell kadar iyi degil cekim kalitesi ama vodafone gibide rezalet degil ve turkcellinde bazi yerlerde cuvalladigina rastladim.(hep ayni noktadan gecerken kesilme vs. gibi )

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)