Hatun işi :) Hangi fitese geçirdiğini bilmeyenlere birebir :D
Printable View
Hatun işi :) Hangi fitese geçirdiğini bilmeyenlere birebir :D
apachies detected! :D
sayılar yerıne degısık seler yazsak olur bişeler bunda
1fazla takılma at 2 ye
2 aferin koç
3 yavas git
4 öldürür
5 surundurur
Telden giriyorum bakamadim nasil birsey ama aldigimiz 2 arabanin ustunde vardi gaslock mu ole bi marka cok gereksiz arabanin ici pavyon spec oluyo:p
bencede gereksiz bişi bu :D
aşırı apaçi işi :)
gereksiz :)
ben 3 sene önce takmıştım bundan. ozamandan beride torpidoda söktüm duruyodu..geçen hafta denedim kabloları zedelenmiş...kullanımı güzel aslında..her ne kadar apaçi diyenler olsada forumda aslında görsel olark eğer aracınızda saatler falanda varsa güzel duruyo...kurulumu basit....bağlantılar tamamlandıktan sonra araba çalıştırılıp yaklaşık 10 derecelik bir yokuşa gidiyorsunuz..tekrar çalıştırınca sizden bazı tanıtımlar istiyo onları yerine getiriosunuz 6 vitse kadar seçenek var.aracınızın viteslerini normal vites atar gibi tanıttıktan sonra sistem 10 dan geri sayıyor ve o arada durduğunuz yokuşta aracı tam tersine geri çewiriorsunuz ve tekrar vitesleri tanıtıosunuz ve işlem tamam..bunun amacı ters eğimlerde yanlış vites göstermesin diye..eğerki vites topuzunun yerinden sökmezseniz her zaman doğru gösterior...
ya sen kaca attıgını bılmıosan bosver amk.
s.ktrisn diorum.
Vakti zamanında suat ağbi ( mert tuning ) getirmişti.
Önce calibre ediyorsunuz aleti. Şu 1, bu 2, şu 3,4,5,R,N şeklinde..
Sonrasında hangi vitese atarsanız onu gösteriyor.
daha ehliyetim yokken çok isterdim bunu alıp takmayı ne gerek varsa sanki :D
zevk meselesi tabi ama bence gereksiz
Hava durumunu, trafik durumunu, son dakika haberlerini falan gösterse daha faydalı olmaz mı?
:)
Kaçıncı viteste olduğumuzu unutup vitese bakmayacağız herhalde.
Bi arkadaşım mondeo'sunda kullanıyordu yaklaşık 2 yıl önce.
Civalı sistem mevcut içinde.
Oldukça güzel duruyor valla ilgi çekici :)
Ama bencede gereksiz :)
Gereksiz ötesi, bu ne yaa.