|
|
#1 | |||
![]()
Otomobil: ef
|
![]() İstanbul'da yarın bazı yollar trafiğe kapatılacak Barış ve Demokrasi Partisi'nin (BDP) öncülüğünde Zeytinburnu Kazlıçeşme Meydanı'nda yapılacak miting dolayısıyla yarın bazı yollar trafiğe kapatılacak. İstanbul Emniyet Müdürlüğü'nden yapılan açıklamaya göre, açık yer toplantısı nedeniyle yarın saat 10.00'dan itibaren trafiğe kapatılacak yollar şöyle: "Onuncu Yıl Caddesi (Sahil kuzey-güney girişler ve Belgratkapı arası), Zeytinburnu varyanttan Zeytinburnu'na giriş, Taşhanlar varyanttan Zeytinburnu Abay Caddesi girişleri, Zeytinburnu Önleyici Hizmetler Ekipler Amirliği önünden geçen Abay Caddesi ve Zakirbaşı Sokak, Yedikule Göğüs Hastalıkları Hastanesi önü, Balıklı Rum Hastanesi önü, Kazlıçeşme pazar önü (Muammer Aksoy Caddesi), Emine Erkul Caddesi ve Emine Erkul Caddesinden E-5'e katılım, Yenikapı Mustafa Kemal Paşa Bulvarı'ndan Atatürk Bulvarı, Vatan Caddesi'ne ve Millet Caddesi'ne katılım, Topkapı'dan E-5 Güney-Kuzey katılım." AA __________________________________ "Bazen ulastigin cevaplar daha fazla soruya yol acabiliyor." |
|||
|
|
|
|
|
#2 |
|
TechTurkey
Otomobil: www.Sancom.com.tr
|
şerefsizler
__________________________________ http://www.techturkey.com/forummisc/imza.gif http://img242.imageshack.us/img242/9...nleriimzaa.jpg |
|
|
|
|
|
#3 |
![]() |
yarın bu btö culer fınk atıcak yanı oylemı anladım ben sımdı?
__________________________________ JoYTeaM
Son Düzenleyen eser; 19-11-2011 23:43. |
|
|
|
|
|
#4 |
![]()
Otomobil: sedan VTI
|
lan bu oçlar yüzünden bizim yollarımızımı kapatıcaklar.ananı avradını ya tövbe estağfirullah
|
|
|
|
|
|
#5 |
|
TechTurkey
|
İsim gibi anmayin su serefsizleri "btö" bölücü terör örgütü olarak adlandirin ...
__________________________________ http://www.techturkey.com/forummisc/imza.gif http://img242.imageshack.us/img242/9...nleriimzaa.jpg |
|
|
|
|
|
#6 | ||
|
Uzaklaştırılmış Kullanıcı
![]()
Otomobil: 1.4 tdci İstanbul Kart.
|
Uyarı yukarıdaki arkadaşaydı sanırım. Adamların izinleri hazır, sen öğrencine protesto için izin verme, çimene çadır kurdu diye copla.
|
||
|
|
|
|
|
#7 |
|
TechTurkey
|
hayir esereydi .bu serefsizlerin Oçocuğu olduklari konusunda bir itirazim yok ayni fikirdeyim bende
|
|
|
|
|
#8 | |
|
Uzaklaştırılmış Kullanıcı
![]()
Otomobil: 1.4 tdci İstanbul Kart.
|
Çarpıttım, onu yakıştırdım abi ben de işte ![]() Aynen aynen. Son Düzenleyen Mutu; 19-11-2011 23:48. Sebep: mesajdan sonra görülen diğer mesaja cevap yazdım ağbey :) |
|
|
|
|
|
|
#9 |
![]()
Otomobil: sedan VTI
|
murat ta bildiği halde espri olarak söyledi galiba ben öyle anladım.neyse konu bu değil adamlar neleri gündeme getirmeye başladılar ya
artık ne olacaksa olsun.
|
|
|
|
|
|
#10 |
![]()
Otomobil: subaru outback 2.0D
|
Allah verede sağa sola zarar vermeseler; çünkü verdikleri zararları sonra hepimiz ödemek zorunda kalıyoruz.
|
|
|
|
|
|
#11 |
![]()
Otomobil: GT-R(Mk3),S600TT,Toureg TDI,Polo GTI,Land Cruiser VX100,Isuzu D-Max 3.0
|
Bu anasi belli olmayan picler neden dogduklari yerde gosteri yapmiyorda buralari kirletiyor?
Neden bu OC lari Van a yardim parasi toplamak yerine,bu islere para harciyor? Neden bunlari destekleyen picler,bir an olsun Allaha sukretmez? Onceden degil gosteri,toplanti,flama acamazdi gxtoslar ama simdi istanbulun orta yerinde boluculuk propagandasi yapicaklar!! İzin verenlerin.... |
|
|
|
|
|
#12 |
|
TechTurkey
Otomobil: Corsa C
|
bunların yapacağı miting'e izin verende en az bunalr kadar provakatördür başka açıklaması yok
olacakları bile bile izin vermek ne demek ya __________________________________ ... |
|
|
|
|
|
#13 |
![]()
Otomobil: KentKart
|
İnşallah BTÖnü tekme tokat dağıtırlar,tek duam bu şuanda.
__________________________________ oldschool - old is cool. Serdar TURGUT |
|
|
|
|
|
#15 |
![]()
Otomobil: FD6
|
açılımlarının a.q.
__________________________________ Galiba benzini Gucci’den, elektriği Armani’den, doğalgazı Burberry’den alıyoruz. Başka türlü hem bu kadar pahalı olmaz, hem bu kadar güzel giydirilmez !!! |
|
|
|
|
|
#16 |
![]()
Otomobil: Opel Corsa 1.7 DTI
|
Ya bu iş nedir Allah aşkına ??? Okadar şehit verdik neden öldü askerlerimiz ? Adamlar miting yapıyorlar Devlet izin veriyor. Bunlar yüzünden yollar kapanıyor. Herşey ap açık ortada ama kimse birşey yapmıyor yada yapamıyor. Neden doğuda savaşıyoruz bu oç lerlede hükümet hazır elinin altında bulunan bu şerefsizleri neden atmıyor içeri çok merak ediyorum adamlar gayet rahat şekilde istediklerini yapabiliyor çıldırmamak elde değil !!!!!!!!!
|
|
|
|
|
|
#17 |
![]()
Otomobil: toyo 2zz-ge
|
bunlar gecmıste koylerınde yasanmıs bır tecavuzun meyveleri ...ellerındekı son kozlar bunlar kısa zamanda buz gıbı erırcekler inş..
|
|
|
|
|
|
#18 |
![]()
Otomobil: Toyota Corolla(E12)
|
bu kansız köpekler artık istanbulun göbeğinde miting yapabiliyor yanıbaşımızda kimin çocugu olduklarını haykırabiliyorlar ya ben böyle işin taaa......
|
|
|
|
|
|
#19 |
![]() |
Yazık günah , öğrenciler harçlara zam geldi diye eylem yapsa suyla geri püskürtürlerdi
|
|
|
|
![]() |
«
Önceki Konu
|
Sonraki Konu
»
| Konuyu Toplam 1 üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| Konu Seçenekleri | |