bu konuyu açıp açmamak için çok uzun süre düşündüm elim gitmedi ama en sonunda açmak durumunda kaldım
Reyhan ışık bulgaristandan bi arkadaşımız bildiğim kadarıyla forumdanda birçok kişiye parça yolluyordu
hakkında hiç kötü düşünmek istemedim 1 senedir belki arar diye düşündüm ama artık sabrım kalmadı
200sx im varken bana birkaç parça gönderdi far sinyal vs gibi
msn de gözlerimiz ağrıncaya kadar muhabbet sohbet ettik haftalarca fikir alışverişleri muhabbetler vs vs
en son ben bmw ye geçtim dedim orda bir çıkmacı üstünden 4-5 kalem parça istedim
tamam dedik anlaştık parayı gönderdim 675 TL
olay bundan sonra değişti kendisine güvendiğim için uzun bi süre bekledim gümrükte müfettişler var bu ara sıkıntılı bekleyelim dedi bekledik daha sonra başka bi ülkede işim vardı ona gittim vs dedi 2 ay gibi bi zamanda böyle geçti daha sonra bana başka bi numara verdi yeni numaram diye
sonuç olarak bu anlattıklarımın üzerinden 1 sene geçti hala ses seda yok
ben hala kötü düşünmek istemiyorum ama sanırım işler öyle değil gibi görünüyor kendisiyle irtibatta olan tanıyan vs varmıdır 675 TL bana ne kadar dokunur dokunmaz ama sonuçta hiçbirimiz parayı sokaktan toplamıyoruz
msn face vs ne varsa kapattı verdiği telefonlar kapalıydı bu ara açık ama ya açan yok yada açan bulgarca bişeyler zırvalıyo
annesinin adı soyadı vs hepsi elimde ama işi o duruma getirmek hiç istemedim
benim öğrenmek istediğim başka bi durummu var ortada yoksa benim düşünmek istemediğim gibimi durum
umarım mantıklı bir açıklaması vardır
burdaki nikide ryhinn gibi bişeydi sanırım hatırlayamıyorum