|
|
#1 | |||
![]() |
İyi Forumlar;
Anneme daha doğrusu eve genel bir hediye almak istiyorum. Evin ve anneme kolaylık sağlaması amacıyla elektrik süpürgesi almaya karar verdim. Annemin az çok görüşünü aldım su filtreliye daha cazip bakıyor. Süpürgenin az ses çıkarmasınıda önemsiyorum. Tecrübesi olan, bu işin içinde olanlardan öneri ve görüşlerini bekliyorum. |
|||
|
|
|
|
|
#2 |
![]()
Otomobil: Corsa Dti
|
Su filtreli olanları kullanan kişiler hiç iyi yorum yapmıyor özellikle su değişim kısmına.. Birde böyle bir konu değişik olmuş sonuçta otomobil forumu
__________________________________ .
|
|
|
|
|
|
#3 |
|
TechTurkey
|
çok hijyenik
çok sağlıklı çok sesli pratik değil işte özeti bu __________________________________ |
|
|
|
|
|
#4 |
![]() |
Rainbow alirsan mutlu edersin
|
|
|
|
|
|
#5 |
![]()
Otomobil: Punto Evo
|
Gündemden bilinen firmaların yada bilindik markaların su filtrasyonlu ürünlerini asla önermiyorum Annem bu firmalardan birinde personel müdürü olarak çalışıyordu... Belki yılda 10 tane elektrik süpürgesi değiştirdik
1 yıldır Libelle diye bir firmanın ürününü kullanıyoruz ve annemi geçtim ben çok mutluyum akşam eve geldiğimde evin temizlendiğini hissetmek gerçekten mutluluk verici...
|
|
|
|
|
|
#6 |
![]()
Otomobil: Punto Evo
|
|
|
|
|
|
|
#7 |
![]()
Otomobil: 61 pre
|
rainbow satıyorum...sıfır ya da ikinci el yardımcı olabilirim..
__________________________________ old is cool
|
|
|
|
|
|
#8 |
![]()
Otomobil: TT 2.0 TFSI Revo
|
bizde uzay gemisine benzeyen dyson marka bi süpürge var görüyorum annemin elinde ara sıra
ama memnun olmadığını söylüyor normal süpürgeler kadar çekmiyormuş boost u yetersiz yani
__________________________________ TTFSI ll34 EL 4466ll |
|
|
|
|
|
#9 |
![]() |
Yorumlar için teşekkürler. İlgili kişilere özel mesaj atıyorum.
Otomobil dışıda bir çok konu açılabiliyor ondan bende yazıverdim. |
|
|
|
|
|
#10 |
![]()
Otomobil: Polo 6R TDI DSG
|
benim öğrenci evimde var. lanet olsn.
su değiştirme kızmı inanılmaz iğrenç. ve de unutursan bi daha ki çalıştırmanda evde durulamayacak bir koku oluşuyo tavsiye etmiyorum
__________________________________ TDI |
|
|
|
|
|
#11 |
![]() |
hiç pratik değil. Bi yeri süpürcen önce hazneyi sök su doldur, yerine tak süpür sonra suyu boşalt içini temizle geri tak. Halı yıkama özelliği varsa halı yıkarken kullan sonra normal makinayla süpür en güzeli,
|
|
|
|
|
|
#12 |
![]()
Otomobil: Buick Regal Cdti
|
kağıt torbalı yada filitreli süpürgelerin hepsi kaba tozları hapsedebilir belli boyutun üzerindeki bütün tozlar makinenin hava çıkış yerinden dışarıya doğru çıkar.
su hazneli süpürgelerde böyle bir durum yok, çok az miktarda tozu geriye bırakır. paranız varsa rainbow alın. |
|
|
|
|
|
#13 | |
![]()
Otomobil: 08' Audi A4 2.0 TDi , 09' BMW 5.20D
|
__________________________________ Gemi gelir yanaşır içi dolu çamaşır roll'de sana bi atlarım iki gözün kamaşır.
|
|
|
|
|
|
|
#14 |
![]()
Otomobil: ef
|
bislerin bile sulusu tercih ediliren süpürgede susuz olmaz
ihlasın ki vardı 10 yıl felan oldu alalı hacı murat parası vermiştik çok hor kullandık çok sesliydi pert oldu yeni aldılar 1 senedir markasını bilmiyorum oda çok gürültülü sesiz olanı makul bence çoluk çoçuk yoksa tozdan başka birşey olmuyor evde
__________________________________ "Bazen ulastigin cevaplar daha fazla soruya yol acabiliyor." |
|
|
|
|
|
#15 |
![]()
Otomobil: CADM MZ3 GT
|
rainbow icin konusuyorum, acil temizlik icin belki pratik degil ama onun haricinde cok iyi makinadir. Pahali olduguda dogru tabi
suyu icinde unutanlara birsey demiyorum aksesuarlariyla milyon tane is yapabilir. Misal, boya spreyi, basincli hava vs. Ki basincli havasi inanilmaz, bilgisaylar iicn birebir. Kesinlikle cok kuvvetli. (hali yikama, islak cekme, vs saymiyorum)
|
|
|
|
|
|
#16 |
![]() |
bizde rainbow vardı inanılmaz iyi temizlediğini soyleyebilirim ama bende hiç pratik olduğunu duşunmuyorum hatta sulu olanlar hijyenik olsada bence çok zahmetliler
mesela temizliği yaptığınız gibi haznesini boşaltmanız lazım kesinlikle beklememesi lazım eğer beklerse bakteri üremeye koku yapmaya musait yapıları var torbasız kuru olanları tavsiye ederim filitresi bol ve sessiz birşey bence en ideali
__________________________________ ![]() ![]() psn: onursumer 135 ├┼┼╕ 246R |
|
|
|
|
|
#17 |
![]() |
Rainbow kullanıyoruz, etrafımızda çok fazla kullanan var.. mükemmel....
__________________________________ Quattro... --- YS Engineering --- Torukcars ARGE & Kulvar.info.tr
|
|
|
|
|
|
#18 |
![]()
Otomobil: ef
|
evde iş yapanlar nasıl belli oluyor
__________________________________ "Bazen ulastigin cevaplar daha fazla soruya yol acabiliyor." |
|
|
|
|
|
#19 |
![]()
Otomobil: 'Ford Fiesta 1.4 TDCİ
|
keşke almasaydım dediğim oluyo ama almış olduğumuzdan sesimi çıkartmıyorum herkezin dediği gibi acayip bir koku oluyor tavsiye etmem farklı modellere bence yönelin...
aklıma bir şey geldi acaba suyunu koymadan ve filitrelerini söksem arabadaki sesi alabilirmiyim performas verirmi??
|
|
|
|
![]() |
«
Önceki Konu
|
Sonraki Konu
»
| Konuyu Toplam 1 üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| Konu Seçenekleri | |