Uploaded with ImageShack.us
bunlarda benım kargalar![]()
bunlarda benım kargalar![]()
mesut kümeste bı ben eksıgımne bulursan koymussun be
kümesin buyuk aslında bi salma teli ile o kumesı ıkıye bolup mardınlerı ve dıerlerını ayırabılırsın daha guzel olur bence.
KAŞARLARLA DOLU Bİ PİYASA İŞTE BURASIDA ...
bende 25 30 tane var paçalı kuş fena halde kangal ve güvercin manyaklığı var bende iş yerimde besliyorum kangallar zaten canavar 5 tane var 1i dün doğurdu 6 tane fakat soğukdan 3ü ölmüş gece acayip canım sıkıldı güvercinlerime özel kulube yaptırdım sıcak onların yerleri 1-2 saat dışarda kalıyorlar uçturuyorum sonra tekrar yerlerine kangallar ise gündüz kapalı yerde gece fabrika bahçesinde nöbetteler![]()
ne halin varsa gör mesut![]()
bendede vardı gül perçinli beyazlarım vardı ayna kuyruk arap miski sarıkır hepsi çok güzeldi
lisedeyken istiklal marşı okunurken okulun çatısına sarıkır konmuştu çatı oyunlu fenaydı onun için okulun çatısına bile çıkmıştım
ders çalışmıyorum diye annem krizlere giriyodu her sabah okula gitmeden kuşları uçuruyodum
babam destek oluyodu bana
akçayda yazlık var oraya bile evin çatısına yuva yapmıştım izmitten kuş götürmüştüm
tabi üniversiteyi kazanınca ne kuş kaldı ne kafes hepsi duman oldu
şimdilerde hevesim var ama bakıcak yer yok
eywallah baskan kargacıyım her zaman
senin ilacın bende bunları cok seversın sen verıyım sana bende kurtulıyım bundan![]()
![]()
bugun aksam gelip alırım bu cihazıbenım ayıya antreman maçı yaptırırm
![]()
macır bizim bi arkadas besliyo ne zaman ucursa 5 dk da sinekten catıya iniyolar hacı kuş dedigin gelip gelip sefere cıkıcak minare boyu. zevk budur bırak macırı gel sende basla mardine
ayrıca benim kusların fotolarını en kısa zamanda atıcam bakalım varmı uzerimize kan besleyen
SEDAN RED VTİ
bende oyun kuşu; kelebek yerli bango besliyorum... kelebek yakaladım çok güzel dönüyor şimdi de mardinden zevk almıorum.kelebek dönek dolapçı ilgi alanlarım olmaya başladı ama harbi oyun kuşu herzaman ilk tercihimdir![]()
Konu güzel olmuş zevkli geçiceğini düşünüyorum,bizim burlarda kuş besleyen yok ama besleyen arkadaşım çok yani zevkli bir iş boş vakitlerinde onlarla oyalansan hem güzel vakit geçirirsin hem başı boş dolaşmassın![]()
bendede bi 100 tane kadar yem almaktan bıktım
kuveyt bozlagı,çikolata deve tüyü, beyazlar 2 kümesim var
gözüm havada geziyorum birgün çatıdan düşecem![]()
SONGÜR PERFORMANCE GAREGE
MAPPED BY US GARAGE
[IMG]Uploaded with ImageShack.us[/IMG]
benim eski kümesten bir resim şebap kuşları seviyorum bende ticaretinden ziyade izlemek fazlasıyla keyifli
Bende oyunlu kuş beslitorum konunun açıldığı iyi olmuş bır sorun vs yardımlaşırız bnde en yakında kuşlarımın resımlerını ekleyecegım
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)