|
|
#1 | |||
![]() |
]Arkadaşlar çok acil bir durumda telefonumun bozulması üzerine illallah deyip, yeni bir telefon almaya karar verdim. Bütçem 1.250 TL. Kafamda birbirinden farklı 3 telefon var. Telefonda oyunmuş , applicationmış fazla işim olmayacak. Sadece istediğim yerden internete girip, youtube , forum siteleri ve MSN e bağlanmak , GPS i aktif olarak kullanmak , fotoğraf kalitesinin de ortalama olmasını istiyorum.
1. tercih Iphone 4 32 GB. Fakat sadece yurtdışından gelmiş olanlara durumum yetiyor. Telefon sıfır zaten. Alınırsa sorun olabilir mi bilmiyorum. 2. tercih BB 9900 - 2. eli henüz piyasaya düşmemiş, düşenlerde pahalı, Onun için buda yurtdışından gelmiş olacak fiyatından dolayı. Tek sıkıntı şarjının 1 gün gitmesiymiş. Onun için sıkıntılı biraz. 3. tercih Nokia E72 - Fiyatı ucuz , şekil olarak en çok hoşuma giden. Klasik bir telefon. Ama işletim sistemi kötü olduğundan yavaş bir telefonmuş. Tam olarak bilgi sahibi değilim. Edit: Bu telefonlar dışında da tercihlere açığım ama HTC , LG , Samsung , Motorola , Nokiaların C serileri dışında. Nedense bu telefonlara ısınamadım. |
|||
|
|
|
|
|
#2 |
![]()
Otomobil: im yok ki
|
xperi arc tasarım olarak teknik özellik olarak çok iyi butçenize de uygun
__________________________________ 35½ KSK 1912-2012
|
|
|
|
|
|
#3 |
![]()
Otomobil: Super 1248
|
iphone derim.. kesinlikle..
__________________________________ Tango-1 never dies. |
|
|
|
|
|
#4 |
![]() |
Nedenleriyle belirtsek tercihleri daha güzel olacak. Forumda başka telefon tavsiyesi isteyen arkadaşlarda var çünkü.
|
|
|
|
|
|
#5 |
![]()
Otomobil: Honda CRX
|
ayfon onermem bence aynı katogoride android işlemcili bi telefon alın derim. Samsung, Htc gibi
|
|
|
|
|
|
#6 |
![]()
Otomobil: Renault 19
|
5 yıldır sony ericsson w810 kulanıyorum bir kere bozulmadı bende sony ericcsson xperia almayı düşünüyorum araştırıdğım kadarıyla çok sağlam bir telefon olduğunu söylüyorlar tavsiye ederim şekil itibariyle ve özellik itibariyle tatmin edici HD video kaydı falan her şeyi var bi araştır istersen
|
|
|
|
|
|
#7 |
![]() |
kullanıp fiyat performans beğendiğim ve işini gorebilicek cihazlar
Sony XPERIA NEO V veya RAY bu iki modeli inceledim bence çok başarılı hızlı ve kibarlar tasarım olarak bu iki model dışında HTC DESIRE S tavsiye edebilirim ama fiyat olarak sony den yüksek kalıyor çokta gerek yok diye düşünüyorum bu arada E72 ve iphone4 kullanıcısıyım E72 sarj konusunda ve klavye yazışma konusunda çok çok iyi fakat internete girmek istiyorum deidğin için tavsiye etmiyorum sadece yazışma olarak iş goren başarılı bir telefon iphone4 ise gerektiğinden fazla pahalı __________________________________ ![]() ![]() psn: onursumer 135 ├┼┼╕ 246R |
|
|
|
|
|
#8 |
![]()
Otomobil: BMW X1 / VW POLO GTI
|
Şahsen tertemiz 2.el garantili bi iphone4 alırdım
herkes ön arka jelatiniyle kullanıyor tertemiz olabiliyor böyle bi seçim yapın derim.. |
|
|
|
|
|
#9 |
![]()
Otomobil: TT 2.0 TFSI Revo
|
9900 ve ip4s kullanıyorum. Mail alıp yollama, msn facebook ,msjlaşma kullanıcaksan BB al, 9900 çok güzel bi telefon ama şarjı çok az dayanıyor, ayrıca üstündeki sürüm biraz sorunlu güncelleme gelmesi lazım.
webde dolaşıcam foruma sitelere girerim foto video çekerim diyosan ip4 al bence bunları onun üstüne yapabilen bi telefon yok. __________________________________ TTFSI ll34 EL 4466ll |
|
|
|
|
|
#10 |
![]()
Otomobil: s2000
|
ayyyyy fonnnnnnn
__________________________________ good friends are like butt cheeks, shit may tear them apart... but they always come back together... |
|
|
|
|
|
#11 |
![]() |
Iphone 4 te karar kılınmıştır. Malumunuz 4S fiyatları Doğan-Şahin piyasasına benzediği için.
|
|
|
|
|
|
#12 |
![]() |
Samsung Galaxy S düşünmenizi öneririm.
|
|
|
|
|
|
#13 |
![]()
Otomobil: im yok ki
|
desire s kullanıyorum şu anda yurt dışından biri gelirken yanında getirmiş o şekilde aldım yoksa xperia düşünüyordum desire s de gayet güzel bi telefon sonuçta android işletim sistemi henüz çoklu işlemci gücünü desteklemediği için tam anlamıyla 1 ghz işlemcisi ile gayet tatminkar
__________________________________ 35½ KSK 1912-2012
|
|
|
|
|
|
#14 |
![]()
Otomobil: honda jazz
|
iphone
samsung ace |
|
|
|
|
|
#15 |
![]()
Otomobil: Jamaica style
|
ayfon dört
|
|
|
|
|
|
#16 |
![]()
Otomobil: akbil
|
samsung galaxy s2 al . direk ve net.
sarj kullanıma baglı olarak aynı ıphone'dakı gıbı 5-6saatte de bıtebılıyo.(bol oyun bol ekran parlaklıgı vsvs) kullanıma baglı olarak ben 49 saat rekorum var şahsen ' kasmadan ' (ekran parlaklıgı otomatık 3g acık,whatsapp facebook,mesajlasma ve telefon gorusmesı olarak..)
|
|
|
|
|
|
#17 |
![]()
Otomobil: Broadway
|
Samsung vave2 derim.850 tl civarı,sizi tatmin edecektir.
|
|
|
|
|
|
#18 |
![]()
Otomobil: fiat
|
__________________________________ farkı yaratan ayrıntılardır... |
|
|
|
|
|
#19 |
![]()
Otomobil: Subaru Forester Turbo S / Fiat Palio 1.2 16v
|
kardeşim herkez kullandığı malı över ben samsung galaxy s2 kullanıyorum cokta memnunum fakat alırken iphone ile cok gıt gel yasadım ve sureklı arastırdım samsungu aldım ıyıkıde almıs cokta memnunum özetle
dedıgın fıyata samsung galaxy s1 ler var bı bak derım bunun dayanım testlerını uygulamalarını ve garantı kosullarını ıyı arastır ve iphone ile karsılastır hangısı uygun gelırse kararını verırsın ama dedıgm telefonu bı arastırmanı ısterım samsung galaxy s1 |
|
|
|
![]() |
«
Önceki Konu
|
Sonraki Konu
»
| Konuyu Toplam 1 üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| Konu Seçenekleri | |
|
|
:::: Şu Anda Saat: 16:22 ::::

apaçi müziği eşliğinde sınırsız yanlama ve takla atarak mutlu sona ulaşmak garantidir. acele edin yer kalmaz yoksa
'