|
|
#1 | |||
![]()
Otomobil: yok
|
![]() Türk sürücüleri şoka sokacak radar geldi... Radar işaretini görür görmez artık hızınızı düşürmeniz artık bir işe yaramayacak. Emniyetin getirdiği bu yeni radarlar artık anlık hızları değil ortalama hızları gösterecek. Ortalama hızınız yoldaki sınırın üzerinde ise yandınız. Bu radarın özellikleri bulunla da bitmiyor.Arabanızın tekeri yoldaki beyaz şerite dokunduğu anda şerit ihlali yapmış sayılacaksınız ve bu radar bunu da tespit ediyor. Ortalama hız tespitiyle radardan kaçış imkansız hale geliyor. Büyük çoğunluğu sürücü hatalarından kaynaklanan kazalarda aşırı hız birinci sebep… Emniyet Genel Müdürlüğü ve Karayolları Genel Müdürlüğü'nün ortak projesiyle önemli noktalara dijital ekranlı radarlar yerleştiriliyor. Yolda seyreden araçlar ilk olarak şerit uyarısını görüyor. Sensörlü ve hassas kameralar plakayı ve hızı tespit edip dijital panoya gönderiyor. Yoldaki farklı kameralardan gelen bilgilerle ortalama hız hesaplanıyor. Panoda plakasını ve hızını gören araçlar yavaşlıyor, seyahatine daha dikkatli şekilde devam ediyor. Sürücüler bu yeni sistemden oldukça memnun. Dijital radarlar önümüzdeki günlerde ceza yazacak. Uygulamanın yakın zamanda yaygınlaşması bekleniyor. |
|||
|
|
|
|
|
#2 |
![]() |
sıçtık artık valla
__________________________________ JOHN COOPER PLAYS |
|
|
|
|
|
#3 |
![]() |
ya diyorum size yurtdışında neyse burdada o olacak çok kısa zamanda harbi ç.ü tuttuk
![]() bakın rolling vs vs için demiyorum bunu öyle aptal yerlerde öyle aptal hız limitleri varki cidden herkes uysa o limitlere trafik anasının nikahı olur sıkıntı yani |
|
|
|
|
|
#4 |
![]()
Otomobil: Eco J
|
hay a.k ..
__________________________________ OTOPAK AKARYAKIT - SIVAS |
|
|
|
|
|
#5 |
![]()
Otomobil: T-vTEG
|
|
|
|
|
|
|
#6 |
![]()
Otomobil: ... E F ...
|
yandık . . .
__________________________________ http://img195.imageshack.us/img195/2207/dscf3066f.jpg jdm EH 9 ... |
|
|
|
|
|
#7 |
![]() |
ya göztepe köprüsünden köprü yoluna bağlandım, beylikdüzüne gidicem diyelim 70 le mi? gideceğimiz yere istanbulda 5 saat öncedenmi çıkacağız eşşeğin a.na suyu kaçırdılar.
__________________________________ Hayat ne garip dimi.? Konuşan odunlar, yürüyen kaşarlar falanlar filanlar.. |
|
|
|
|
|
#8 |
![]()
Otomobil: TT 2.0 TFSI Revo
|
sen gidip istanbul gibi bi şehirin çevre yoluna 70 km limit 78 km tolerans koyarsan bütün istanbul damgalı eşşek gibi fotolar ceza yazarsın. Ben bunda trafiği insanı koruma değil art niyet arıyorum. Çünkü 70 km hız insanı suça daha çok teşvik ediyor, zaten dayanılmaz olan hızı geçince insan amaaan zaten yicez cezayı diye lanet edip yapıştırıyo yolda. yapsınlar onu 90 limit 97 tolerans eminim kural ihlali yarı yarıya azalır çünkü insanın tahammül sınırlarını zorlamaz..
__________________________________ TTFSI ll34 EL 4466ll |
|
|
|
|
|
#9 |
![]()
Otomobil: akbil
|
plakayi sok devam
|
|
|
|
|
|
#10 |
![]()
Otomobil: E200 & civic elegance
|
araba kullanmayı haram etcekler bıze. anlayıs caydırıcı olsa neyse bunlar resmen para kırmak ıcın kuruyorlar bu sıstemı."beyaz cızgıyı gectıgın anda serıt ıhlalı sayılcak" bu nasıl bır mantıktır
|
|
|
|
|
|
#11 |
![]() |
James bond gibi motorlu plaka altlığı üretelim
|
|
|
|
|
|
#12 |
![]()
Otomobil: aranıyor
|
|
|
|
|
|
|
#13 |
![]()
Otomobil: GolfPlus
|
Ataköy de Florya da zaten bu ortalama sürat zımbırtısı var, sırf tedbirli gideyim diye 55-60 ile gidiyorum!!!
|
|
|
|
|
|
#14 |
![]()
Otomobil: akbil
|
radar cihazinin parasini zaten bir ayda cikartirlar
butun beyaz cizgilere simdi sensor mu yerlestircekler yani