emniyet yolsuz kaldı heralde :D
Printable View
emniyet yolsuz kaldı heralde :D
Herkez aynı anda şerit ihlali yapsa makineler kafayı yer :D
ibb trafiksiz asla
Roll esnasında sorun yok, bi gazlar sonra 10 dk kenarda bekleriz, ortalama düşer :) Ço zekiyiz ya :)
Ortalama hızı nasıl hesaplıcak arabalara bı makına mı bağlıcak? serıt ıhlalınde serıtlerdemı sensor var çok garıp geldı bana
bı bu eksıktı oda oldu tam oldu artık arac kullanmıcagız en ıyısı yurt dısına tasınmak
Bunu 2.kopruye kurarlarsa plakaları sokmeyen emre yi bütün tech öpsün :)
benim arka plaka bu şekilde sıkıntım yok
https://fbcdn-sphotos-a.akamaihd.net...47004233_n.jpg
ama ön plakayı sökmek farz oldu artık :D:D:D
benim plakalar tazikli suyu görünce soyuluyo izmitte basılan bütün plakalar gibi :D geçen vurdum ben bile okuyamıodum az kaldı :DD::D
Delinin biri gene kuyuya taş atmış anlaşılan....
Ankara istanbul arası 400km ise 4 saat yapar 100 km hızla :)
150 ile 2.45 saat yapsa insanlar 1saat yolda dinlenir yine ortalamayı yakalar :D
Orta okul matematigi yeter
Atiyorum X sensor Kopru girisi Y sensor kopru cikisi.Aradaki mesafe belli.O mesafeyi kac saniyede aldigin belli.
v = x.t :) ok
Bu mantikla kopruye 200 le falan girersen,ortalama 90 lara dusurmen icin koprunun diger yarisini 30-40 la gitmek ii olur :) Yada araba stop edip 4 luleri yakip kenara cekmekte olabilir ahah
Bu arada tem de sensore falan bile gerek yok OGS denilen bi olay var :) Girdigin dakika/yer belli ciktigin dakika/yer belli ankara istanbul 2 saat olayi tarihe karisabilir ahaha...Su trafik ekipmelerine kafasi calisan 3-5 muhendis alsalar hepimizi mahvederler vallahi :))
ön plakayı dökücem arkayada çamur atıcam devam bole arac mı kullanılır yaa :D
en ıyısı tınerle sılmek plakayı :D
Bildiğimiz EDS işte, sayısı artacak sadece. Şerit ihlalinden kasıtları emniyet şeridi ihlali.
mahmutbey yalunda 70 girdim 85 çıktım 140 tl öptüler...bu bişi degil esnaf arkadas anlatti adamın 16 günde ilk ceza gelene kadar gidip gelmiş 3 bin tl ceza ödemiş ben arabaya binmem daha bu nedir böyle
bizim okula giderken var bunlardan (polatlı yolu) şeridi ortalayıp geçersen plakayı yazıyo ekranda ama hızı 0 km gösteriyo 2kere denedim ikisindede öyle yazdı. birde öndeki arabann arkasına yapışıp geçtim ondada hiç algılamadı direk arkamdakinin plakası yazdı .
bize herşey geç gelir abartılısı gelir sistem oturana kadar da geçirilir hayırlı olsun umarım faydalı olur bu sistem