arkadaslar, gecen hafta projeye baslamak uzere bi gc8 my95 aldim... hakiki gübre bi araba su aralarkismetse yilbasinda (23-24 aralik) turkiyeye gelip projeye baslamak istiyorum! proje 3 basamakli olcak;
1. Basamak Motor
motor icin ilk olarak olmazsa olmaz büyük bi turbo aldim STI den cikma ihi vf35
intercooler gene sti den cikma oem intercooler
(elimde olan su an bu ikisi)
motor icin hedef 350ps kadar! listeyi burda tamamlamak üzere yardim rica edicem
2. Basamak kaporta
arabada curuk var, onlar icin burdan komple camurluklari aliyorum turkiyeye getircem, orda artik abinin, cem abinin tanidigi saglam bi kaportaci abiye verip kaportayi yaptircam, boya olarak kirmizinin bi tonu veya matt beyaz, matt gri veya matt kirmizi tercihim olcak burda yardima gerek yok![]()
3. basamak yürüyeni
arabanin yürüyenine su anlik tek kw stage 3 coilover destek verecek, gelecek zamanlarda degisik parcalar takilabilir, hic bi fikrim yok! neler takmak zorunda oldugumdan fln... burdada bi zahmet bildiklerinizi aktarirsaniz sevirinim
not: arabanin ön tarafini degistirmek icin ikinci gc8 aldimfrenleri 99model den gececek, arka tampon fln hersey 99-00 görünümü olcak...
aldigim araba calinti kayitli, trafikten men araba... =) bana sadece parca yardiminda buluncak..
resimleri ekliyorum! kirmizi tipi kacik, isvicre bayrakli proje arabam!
yesil araba, ona tip verecek araba...
proje bittiginde yere yakin, orjinal bi gc8 olmasini istiyorum! disardan fazla belli olmayan, ama 350 beygiri ile burda m3 leri gecmem yetterli olcak
ImageShack® - Online Photo and Video Hosting