|
|
#1 | |||
![]()
Otomobil: im suanda yok
|
arkadaşlar arkadaşımın palio van 1.3 multijet aracını yarın muayneye götürücez.. muayneden sonra kat iptali falan yapalım istiyoruz.. ancak kat iptali vs yaptıktan sonra ara boruları değiştirmelimiyiz yoksa değiştirmesekte kullanabilirmiyiz güç kaybı vs olurmu? sondada myracing carbon son susturucu var.. motordada sadece hks blow off mevcut..
__________________________________ Saçları sarı kaşları kara olan kızlar plastik jant kapaklı Mercedes gibi duruyorlar..
|
|||
|
|
|
|
|
#2 |
![]()
|
Yokmu bilgisi olan.. dizelden cok anlamiyorum bu konuda
__________________________________ Saçları sarı kaşları kara olan kızlar plastik jant kapaklı Mercedes gibi duruyorlar..
|
|
|
|
|
|
#3 |
![]() |
katin altindan bi delik acip içini boşaltiyorlar sonra kaynatiyorlar içindeki porselenler boşaltiyor sonrasi için stock araç için yapacak bişey yok
Yazilim yaptirmanizi öneririm |
|
|
|
|
|
#4 |
![]()
|
Kat bosaltmak istemiyo arkadas bi sonraki muayne icin.. bide powerbox diye bisey duymus ise yararmi
|
|
|
|
|
|
#5 |
|
Misafir
|
Katalizörün boş olduğu usta haricinde anlaşılmaz, benim katalizörüm de boş kendim kırdım seramikleri.
Muayenede sorun olmaz boşmuış doluymuş vs.. |
|
|
|
#6 |
![]() |
blow-off valfi sökün iyi bir firmaya remap+cai yaptırın.
|
|
|
|
|
|
#7 |
![]() |
Aynı işlemi bende uyguladım ama muayeneden geçemedim katta kaynak v.s kabul etmiyorlar bilginize
|
|
|
|
|
|
#8 |
![]()
|
teşekkür ederim bilgiler için
maddiyatı biraz düzeltince yazılım yapıcaz gerisini sonra düşünücez artık
|
|
|
|
|
|
#9 |
![]()
Otomobil: Buraya babamın arabasını mı yazmam gerekiyor? :)
|
blow off nasıl ses veriyor 1.3 multijette tatminkar mı?
|
|
|
|
|
|
#10 |
![]()
Otomobil: Corsa Dti
|
Katı neden bozuyorsunuz ki ? Yeri uygunsa iki uçtan kesilip düz boru kaynatılabilir.. Benim bildiğim içi açılmış katı anlıyorlar... Corsada yer çok müsaitti orjinal egsoz çapı boru, biraz alt devirler öldü ama ses bile değişti.. Katıda odama koydum biraz ağır
__________________________________ .
Son Düzenleyen berkay_aydin; 23-11-2011 23:22. |
|
|
|
![]() |
«
Önceki Konu
|
Sonraki Konu
»
| Konuyu Toplam 1 üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |