aramızda bulgaristan'da bulunan,gidip gelen arkadaşlardan bir ricam var.
3 yaşını doldurmamış 2010-2011 modellerde maximum 1.600 cc dizel araçların fiyatları ne alemde.kazasız düşük km li araçlar.
aramızda bulgaristan'da bulunan,gidip gelen arkadaşlardan bir ricam var.
3 yaşını doldurmamış 2010-2011 modellerde maximum 1.600 cc dizel araçların fiyatları ne alemde.kazasız düşük km li araçlar.
barnak bassam olurmu ?
Ben gidip geliyorum,
mobilen.bg veya mobile.bg de olabilir burdan bakabilirsiniz fiyatlara istediğiniz araçlara
Bununla ilgili siteler var fiyatlar genelde buradan düşük oluyor fakat modeli yüksek araclarda cok fazla düşük degildir diye biliyorum.
Çifte vadantaşlık varmı nasıl kullanıcaksınız aracı ?
6 ay burda 6 ay bg'de yatması gerekli aracın vs vs..
kızımın %86 oranında raporu var.ülkemizde ötv den muaf araç almak için oranın %90 olması gerekiyor ancak %90 altında olanlar 3 yaşını geçmemiş 1.6 motordan yukarı olmamak şartıyla yurtdışından gümrüksüz araç alabiliyormuş.
bende fiyatlar makul ise bi değerlendirmek istedim böyle bi imkanı.
siz free shop tamı çalışıyorsunuz?
barnak bassam olurmu ?
Mobile.bg – Áúëãàğñêèÿò àâòîìîáèëåí ïàçàğ: íîâè è âòîğà óïîòğåáà àâòîìîáèëè, äæèïîâå, êàìèîíè, ìîòîöèêëåòè...
Sitesi iyidir.
6ay burda 6ay orda olayı doğrudur. Alıp 6ay kullanıp göturup satıp yenısını alıp gelmeli işler yapabilirsiniz. Çifte vatandaş olan arkadaşım öle yapıyor benım 5-6ayda bir arac değişitiriyor.
fiyatlar buraya göre oldukça makul![]()
Burda başka bi vatandaşın kullanması için. Bulgardaki konsolosluktan kullanıcak arkadaşın adına vekalat çıkartıp yıne orda tercüme ettiriyosunuz. burda sorunsuz kullanılabiliyor diye biliyorum...
http://nfs.mobile.bg/pcgi/mobile.cgi...222&f1=details
http://nfs.mobile.bg/pcgi/mobile.cgi...106&f1=details
arkadaşlar bi önceki postta belirttiğim gibi 6 ay kalma gelme gibi bi sorun yok.
benim için önemli olan 3 yaşını ve 1.6 lt hacmi aşmaması
barnak bassam olurmu ?
Vallaha sinan ben bile bi 325 almayı düşünüom 5-10bın arası bişey 6ay sonra gönderirim üstü acık olanından aldırırım diye düşüncem var...
edit : durum farklı imişş yazdığım linke bakarsanız orda yeterince arac bulunuyor SAhibinden gibi bi site. ama Trye cevrilmio onu çözemedim bi turlu![]()
2 tane s2000 alalım 6 ay onu 6 ay digerini kullanalım yine burdakinden ucuza gelir su vekalet ısinin tam açılımı nedir bı tanıdığım Bulgar vatandaşı isime yaramazmi bu vekalet olayı?
Vekalet hakkında bilgim yok ama bu 2 link araştırmanı hızlandırabilir
Honda S2000, 2001. :: Mobile.bg
Honda S2000, 2007. :: Mobile.bg
arabaya bak motora bak yaa çıldırmamak içten değil
Honda Civic, 1997. :: Mobile.bg
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)