geçmiş olsun, inşallah en kısa zamanda aracınızı sağlam bir şekilde bulursunuz.
Printable View
geçmiş olsun, inşallah en kısa zamanda aracınızı sağlam bir şekilde bulursunuz.
Geçmiş olsun, her işin ayrı zorlukları var :(
çok büyük geçmiç olsun ama sanırsam 5 gün çok uzun bir süre araç kıralama plan sanırım kayıt cihazını arayıp bulup imha ettikden sonra zaten plan belli ama sunu soyleyım polis kameraları her sahirin yollarında mevcut sayet zaten aracı patlatmak cabasında ısdelar aracı yurur sekılde degıl kamyon sırtında kacırırlar cunkı arac kameralara takıldıgında bulunma ıhtımalı artar ankaraya en son geldıgım ınceledım bayramda her sehırler arası yolda camera konmus mobese
geçmiş olsun da insanlarda görsün biraz bu aralar herkes rent a car cı oldu. Çok meşekatli ve stresli bir iş, araç geldimi gittimi kaza mı yaptı adama mı vurdu uğraşılcak şey değil...
Umarım en yakın zamanda bulursunuz...
Manisadan geçip Kırkağaç'a giderse , yada buralarda denkgelirsem hemen ulaşırım ! Çok geçmiş olsun :(
geçmiş olsun, inşallah en kısa zamanda ve problems,z bir şekilde blursunuz aracınızı.
geçmiş olsun, kayıp olduğuna dair şikayeti 24 saat sonrasında verebiliyorsunuz sanıyorum. kiraladığınız kişinin telefonuna / adına kayıtlı telefonlara da teknik takip başlatırsanız , gps verisini aldığınız son tarih/ saatte o civardan kimle konuştuysa o bölgedeki irtibat kurduğu kişiyi de bulabilirsiniz o şekilde de gelişme katedilebilir diye düşündüm şuan.
tekrar geçmiş olsun arkadaşlarıma söyleyeceğim izmirdeki, denk gelirlerse iletişime geçerler sizle..
çok geçmiş olsun bulunur inşallah zahmetli iş rent a car
gecmıs olsun cok can sıkıcı ısler.
Güncel.. İzmirli arkadaşlar olarak ilgileniyoruz..
hatayda oturuyorum ve günde 100 km kadar dolanıyorum buralarda arabayı kazıdım aklıma gördüğüm yerde yapışırım taksici arkadaşlara falan söylerim buluruz inşallah birkaç güne
geçmiş olsun, inşallah en kısa zamanda aracınızı bulursunuz.
Çok geçmiş olsun inşallah tez zamanda bulunur. Aracı verdiğiniz kişiye senet imzalatmadınızmı ?
kımsenın gunahını almak ıstemem ama plakasını goremedım ama dıs gorsellık olarak bu araca tıpa tıp benzeyen konyada bı cıvıc gordum sık sık carsıdayım denk gelırse donerım sıze hatta esmer ırı yarı bı arkadas bınıo 2-3 kısı gezıolar denk gelırse eger o arabaysada polıse gerek yok dover elınden alırız sızede ulasırım....
çok geçmiş olsun yaa :( rent a car zor iş, alan şerefsizi arkasına bağlayıp gezdireceksin yaaa :s