|
|
#1 | |||
|
TechTurkey
|
Arkadaşlar bağcılar belediyesinde toplantım var.
1. Köprüden itibaren nasıl gidilir. Krokisine baktım ama pek anlamadım. Bilmem çok o tarafları |
|||
|
|
|
|
|
#2 |
![]()
Otomobil: ZPU civic ...
|
köprüden çıktıktan sonra merter yada cevizlibağ sapağından gir abi sonra yol seni götürür bağcılar yazar zatn
__________________________________ toprağımızınn üstünde şerefsiz yaşamaktansa toprağın altında yatmayı şeref sayarızz ... 0532 687 45 61 yasin GÜNER ... |
|
|
|
|
|
#3 |
![]()
Otomobil: mevla yuru ya kulum dedi hamdolsun
|
2 den gitsen daha kolay olurdu diye düşünüyorum başkan...
E-5 ten devam edip zeytinburnu nu geçince bakırköy den evvel bahçelievler den girersin sonra minibüs yolundan devam et bağcılar tabelalarına göre çok zorlanmazsın belediye tabelaları da pek çok yerde var hatırladığım kadarıyla. daha kolay bir şekli varsa arkadaşlar da yazarlar |
|
|
|
|
|
#4 |
![]()
Otomobil: Tempra 2.0 16 V
|
şirinevler minübüs durağının ordan gir meydan sağında kalıyor geç meydanı sağdan yukarı kocasinan yoluna gir dümdüz devam et biraz ilerledikten sonra tabelalar yönlendirecektir
__________________________________ barnak bassam olurmu ? |
|
|
|
|
|
#5 |
![]()
Otomobil: Basık yuki (SOLD)
|
2den gelip mahmutbeyden çıkıp düz devam ediceksiniz. o yol üzerinde olucak sanırım böyle oluyodu..
|
|
|
|
|
|
#6 |
|
TechTurkey
|
Kafam karıştı :s
|
|
|
|
|
|
#7 |
![]() |
en kolay ulaşım 2. köprüden girin istoç kavşaktan üst geçitten geçin hiç sapmadan devam edin 3-4 km sonra sağ tarafta belediyede
|
|
|
|
|
|
#8 |
![]() |
edit: kaymakamlık meydanda, belediye için en uygun yol tem istoç kavşağından çıkıp ilk ışıklardan u dönüşü yapıyorsunuz inönü cd. bu caddeyi takip edip yol üzerinde belediyeyi görüyorsunuz
__________________________________ Hayat ne garip dimi.? Konuşan odunlar, yürüyen kaşarlar falanlar filanlar.. Son Düzenleyen YavuzNaz; 23-11-2011 10:10. |
|
|
|
|
|
#9 |
|
TechTurkey
|
Bu istoç kavşak denen sapacağım girişin bir sapak adı var mı tabelada yazan?
|
|
|
|
|
|
#10 |
![]() |
mahmutbey-güneşli yazar zaten sapacağınız yerde sağ tarafta istoçu göreceksiniz.saptıktan sonra 500m kadar gidip u dönüşü yapacaksınız köprünün üstünden karşıya geçip 3-4 km gideceksiniz sağ tarafta belediye karşınıza çıkacak.
|
|
|
|
|
|
#11 | |
|
TechTurkey
|
E-5 gidişi biraz karışık geldi bana |
|
|
|
|
|
|
#12 |
![]()
Otomobil: Buldu :)
|
Başkan istoç oto galericiler sitesi sagında kalacak has oto askar falan görürsün sağında mahmutbey tabelasını takip et sağdan girdikden sonra ileriden viyadüğün üstüne geri dönüşe dönmen gerekiyor mahmutbey yönüne arkadaşlarında dediği gibi 3 4 km dümdüz ilerleyeceksin ilerlerken çetaş mitsubishi bayi isuzu bayi fort ve renault bayilerini görebilirsin hatda o bayi üzerinden kroki bulabilirsin
![]() Çok gerekli olursa telden tarif edebilirim 0553 516 13 95 __________________________________ Bütün şerefli işler, başlangıçta imkansız görünür… OSMAN PAMUKOĞLU |
|
|
|
|
|
#13 |
![]()
Otomobil: Astra Coupe 2.0T
|
burnuma kayıp kokuları geliyor
__________________________________ Turbo Engine Astra Bertone Coupe Turbo [Stage 1] Powered by Opel Tech Service |
|
|
|
|
|
#14 |
![]() |
evet buradan zaman olarakta en az 35-40 dakika tasarruf edersiniz. evet u dönüşünden sonra sapmadan devam ediyorsunuz.yol üzerinde sağ tarafta benzinlik var aynı yerde ışıklarda var benzinlikle belediyenin arasında sadece bir sokak var.
|
|
|
|
|
|
#15 | |
|
TechTurkey
|
|
|
|
|
|
|
|
#16 |
![]() |
|
|
|
|
|
|
#17 |
|
TechTurkey
|
Not aldım da o tarafları hiç bilmediğimden yapabilirim bi saçmalık.
Ama anladım gibi. 2 köprüden gidiyorum, mahmutbey/güneşli sapağından sapıyorum. 500 metre kadar gidip viyadük üzerinden u dönüşü yapıyorum ( herhalde döneceğim bi kavşak vardır ). u dönüşünden sonra köprü üstünden yolun karşı tarafına geçmiş oluyorum. 3-4 km sonra sağda belediyeyi buluyorum |
|
|
|
|
|
#18 | |
![]()
Otomobil: Buldu :)
|
Bende karşıya geçince psikolojim bozuluyor
__________________________________ Bütün şerefli işler, başlangıçta imkansız görünür… OSMAN PAMUKOĞLU |
|
|
|
|
|
|
#19 | |
![]() |
|
|
|
|