|
|
#1 | |||
![]()
Otomobil: Yeni L200 & Yeni Doblo & Accord 2.4 Executive
|
Arkadaşlar Cumartesi günübirlik 17.Otomotive Yedek parça fuarına gideceğim. Ticaret odasınla birlikte gidiyoruz, sektörle alakalı iş adamları kurulu misali. Yalnız benim PlastiDip akışkan malzeme olduğundan, havaalanından geçirme şanzım yok. Havaalanında birgün yada 2 gün önceden yapacağım kargoyu alıp benim için saklayacak yada aynını CNR fuarında yapabilecek arkadaş varmı? Şimdiden teşekkür ederim.
__________________________________ www.ilgincbirsey.com ![]() Herkes için ilginç birşeyler...PlastiDip ürünlerini ilgincbirsey.com sitesinden World Card ayrıcalığı ile 12 taksitte alabilirsiniz. |
|||
|
|
|
|
|
#2 |
![]() |
abi boyut ebat nedir kargolanacak ürünler arabaya sığarmı mesela?
|
|
|
|
|
|
#3 |
![]()
|
2 kutu falan. Toplamda 4 kg yoktur.
__________________________________ www.ilgincbirsey.com ![]() Herkes için ilginç birşeyler...PlastiDip ürünlerini ilgincbirsey.com sitesinden World Card ayrıcalığı ile 12 taksitte alabilirsiniz. |
|
|
|
|
|
#4 |
![]() |
abi benim için sorun olmaz yardımcı olurum pm den yazabilirsin
|
|
|
|
|
|
#5 |
![]() |
Tarkan abi bu 2 oluyor....öm yada faceden bana ulaş....
__________________________________ 35 1/2 KSK ''Emniyet Kemerimizi Takalım,Takmayanları Uyaralım " psn : derman3534 |
|
|
|
|
|
#6 |
![]()
|
Hahaha allah sendende, batu kardesimdende, tolga kardesimdende 1000 lerce defa razi olsun. Ben is buyuramam rica ederim anca kardesim. Ama soz sendende bir ricam olacak
|
|
|
|
|
#7 |
![]() |
yaa istanbulda işin oldugu zaman ara diyorum..bir telefon kadar uzagındayım
__________________________________ 35 1/2 KSK ''Emniyet Kemerimizi Takalım,Takmayanları Uyaralım " psn : derman3534 |
|
|
|
|
|
#8 |
![]() |
Elimizden gelen yardımı yaparız bizde
__________________________________ Quattro... --- YS Engineering --- Torukcars ARGE & Kulvar.info.tr
|
|
|
|
|
|
#9 |
![]()
|
Sagolun kardeslerim hallettim
|
|
|
|
|
#10 |
![]() |
eğer sorun çozulmediyse cnr a 10dk mesafedeyim b.koyde yardımcı olabilirim
__________________________________ ![]() ![]() psn: onursumer 135 ├┼┼╕ 246R |
|
|
|
|
|
#11 |
|
TechTurkey
Otomobil: .......
|
tago paketi bana gonderdi
uçaktan inincede hbr verirsin alirim seni beraber geceriz fuara __________________________________ Her Lafa vericek bi cevabım yok,olsada asaletimden değil seni sallamadığımdan susarım. |
|
|
|
|
|
#12 |
![]()
|
Sağol Tolgacım valla büyük yardımın oldu bana
|
|
|
|
|
#13 |
![]()
Otomobil: subaru outback 2.0D
|
|
|
|
|
|
|
#14 |
![]() |
kaçında fuarda olucaksınız belki benimde uğrama ihtimalim var
__________________________________ ![]() ![]() psn: onursumer 135 ├┼┼╕ 246R |
|
|
|
|
|
#15 |
![]()
Otomobil: ....
|
normalde fuarlara malzeme göndereceğiniz zaman fuarı düzenleyen şirkete direk yollarsanız standınıza geçişte alıyorsunuz.
yani ev sahipliğini üstleniyorlar. |
|
|
|
|
|
#16 |
![]() |
+1 aynen kaçta fuara gideceksiniz.. __________________________________ 35 1/2 KSK ''Emniyet Kemerimizi Takalım,Takmayanları Uyaralım " psn : derman3534 |
|
|
|
|
|
#17 |
![]()
Otomobil: a3 2.0 (8P)
|
tarkan abi bende atakoydeyim cnr ın tam karsısı sıkıntı olursa banada ulasabilirsin
|
|
|
|
![]() |
«
Önceki Konu
|
Sonraki Konu
»
| Konuyu Toplam 1 üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| Konu Seçenekleri | |