|
|
#1 | |||
|
TechTurkey
Otomobil: STI,Picanto
|
Alınır mı arkadaşlar, kia/hyundai dizelleri nasıldır ?
sağlam mıdır __________________________________ ---------- I do not hope a better world for anyone... ------- Son Düzenleyen Ranthor; 24-11-2011 16:07. |
|||
|
|
|
|
|
#2 |
![]()
Otomobil: üç100sekiz hdi
|
sağlamlıktan kastınız kaporta sağlamlığı ise açıkcası pek sağlam olduklarını düşünmüyorum.
Fakat motor sağlamlığından bahsediyorsanız yüksek km'li accent era dizl kullandım, bindim, gayet güzeldi. bakımları aksatılmamış 100k km'de dizel otomobil pek sorun yaşatmaz gibi geliyor... __________________________________ subaru technıcal internatıonaL |
|
|
|
|
|
#3 |
![]()
Otomobil: UP 0001 STI
|
Kia Picanto 1.1 dizel kullanmış biri olarak görüşlerimi belirtiyim belki bir faydası olur.Hiç kaza yapmadığım için kaportaya sağlamlığı konusunda bir şey diyemeyeceğim.Ama çok ahım şahım bir kaportası olduğunu düşünmüyorum.Önü arkası bir neredeyse.Fakat aracın yakıt sarfiyatı konusunda üzerine tanımam.Yakıttan yana çok ama çok tasarruf edersiniz.Ayrıca çok da atik bir araçtır.Hafif , az yakar çok kaçar misali :-) Tek dez avantajı iç hacimi ve bagajı çok dar olması
|
|
|
|
|
|
#4 |
![]()
Otomobil: Sundance Yellow Gti
|
1-2-3 efsanedir
__________________________________ [FONT="Franklin Gothic Medium"] POWERED BY AYDOĞDU GARAGE [/FONT
|
|
|
|
|
|
#5 |
![]()
Otomobil: before czt after picanto
|
130k da bitane var ama motor elimde kalır mı?
çok acil bilgi lazım yarın alıcam belkide |
|
|
|
|
|
#6 |
![]()
Otomobil: Dizelimsi Mavişler..
|
3 silindirli olduğunu biliyorum bence bulaşma yüksek km o tip motorlu araçlara..
__________________________________ ![]() ![]() Baran Rent a Car - Bornova |
|
|
|
|
|
#7 |
![]() |
|
|
|
|
|
|
#8 |
![]()
Otomobil: Polo 6R 1.6 TDİ / Linea 1.6 Multijet
|
Hyundai Kia dizelleri cok saglamdır. 170.000 Km'de bakımları aksatılmamış accent eramız vardı sirket aracı deli gibi gidiyordu valla
Yukardada bir arkadas sölemiş 1 2 3 gerçekten efsane ) ancak kaporta olarak pek saglam degiller en ufak dokunmada içine göçüyor. Bence fiyatı uygunsa alın derim..
|
|
|
|
|
|
#9 |
![]()
|
bu araca ne kadar verilir? bitane ufak ama bol kazalı 14500 e vardı vazgeçtim
temizine ne verilir? |
|
|
|
|
|
#10 |
![]() |
bende sonata var kaya gibi maşallah accent ile getz ile falan kıyaslanmaz taş gibi sağlam araba.. kaportada epey bir kalın.. dizelleri iyidir kore gurubunun 1.0 nasıldır bilmem ama bendeki 100k de daha en ufak bir sıkıntı çıkartmadı amca da sorento var 240 bine dayandı daha ibr sıkıntı yok marangoz esnaf arkadaşda h100 müdür ondan var işde kamyonet 170k da bir sıkıntı yok..
kore gurubunun dizel motor ve otomatik şanzımanları sıkıntısız.. |
|
|
|
|
|
#11 |
![]()
|
yok mu hiç bilgisi olan?
|