|
|
#1 | |||
![]() |
şu tarz ampullere ihtiyacım var, istanbulda tercihen anadolu yakasında direkt gidip alabileceğim bir yer biliyor msunuz? |
|||
|
|
|
|
|
#2 |
![]()
Otomobil: Honda CRX
|
nerede kullancaksın abi ?
|
|
|
|
|
|
#3 |
![]() |
defender ın stoplarda, sinyallerde
1 takım beyaz 1 takım kırmızı 2 takım sarı lazım orjinali şöyle birşey:
|
|
|
|
|
|
#4 |
![]()
Otomobil: Honda CRX
|
yapabılırsen guzel bişe olur valla elektronıkcılerde satılıyodur tek tek maximum 1 tl bişeydir
|
|
|
|
|
|
#5 |
![]() |
çiftine 15 tl dediler
![]() ama bulduğum 9 ledli, bana ustteki gibi 24 ledli lazım aslında... |
|
|
|
|
|
#6 |
![]()
Otomobil: FD6
|
bazı modellerde şaşı tırnak olabiliyor.
Düz tırnak olduğundan emin olun. tanesini 10 lira civarında satıyorlar.. 15TL iyi fiyat
__________________________________ Galiba benzini Gucci’den, elektriği Armani’den, doğalgazı Burberry’den alıyoruz. Başka türlü hem bu kadar pahalı olmaz, hem bu kadar güzel giydirilmez !!! |
|
|
|
|
|
#7 |
![]() |
Kadikoy yaziciogluna baktinizmi?
|
|
|
|
|
|
#8 | |
![]() |
yok oraya bakmadım, yarın oraya bakarım bir de olmadı valla aklıma gelmedi hiç |
|
|
|
|
|
|
#9 |
![]() |
blursan anadoluda orda vardır yoksa vapura atla karakoye
|
|
|
|
|
|
#10 |
![]() |
valla yarın pek zaman yok ama kadıköyden yana deneyecem şansımı
|
|
|
|
|
|
#11 |
![]()
Otomobil: ..... 53DN637 ..... Renault Clio Williams
|
Bir ara Bostanci sanayi Starclipste gozume ilisti. Led sayisi ve fiyatini bilmiyorum.
__________________________________ Powered by PPRMotorsport |
|
|
|
|
|
#12 |
![]() |
nerede sanayide orası eren?
|
|
|
|
|
|
#13 |
![]() |
Bu fotodakinin ledleri iyi kullanacağın yere göre geniş açı yada direk spot gibi ışık veren ledlerden kullan
şoooraya bi göz at 1-2 hafta içinde elinde olur. Car LED Light Bulbs - DealExtreme |
|
|
|
|
|
#14 |
![]()
Otomobil: 1991 Subaru Legacy
|
bugün aldım 7 liraya beyaz diye aldım açık mor çıktı bembeyaz lazım bana parklarda kullanıcam sıradan bir aksesuarcıda buldum girişi filan aynı sizinkiyle eski tip
|
|
|
|
|
|
#15 | ||
![]() |
1156 1W 6500K 85-Lumen 19-LED Car White Light Bulbs (Pair/DC 12V) - Free Shipping - DealExtreme tam bu aslında da, ben askere gidince ancak gelir burdan da
|
||
|
|
|
|
|
#16 |
![]() |
4W 1156 4-LED Car Turning/Brake Signal Light Bulbs - White Light (Pair/DC 12V) - Free Shipping - DealExtreme
Sen bun tip ledi olanlardan al diğerine göre daha kaliteli ve üstün bir ışığı var ![]() Nasılsa askerdede land verirler altına
|
|
|
|
|
|
#17 |
![]()
Otomobil: Peugeot
|
Bostancı Star klips de var nikdaş..
|
|
|
|
|
|
#18 | |
![]()
Otomobil: Astra H 1.3 - Era 1.5
|
Fakat kargo ücretiyle birlikte ürün fiyatı TR'deki fiyatına denk geliyor ve bu üründen sahibinden.com da olması lazım... edit: böyle birşey buldum Z tech 21Ledli Ampul - İlan ve alışverişte ilk adres sahibinden.com'da - 52455079 aksaray'da da benim gözüme çarpmıştı... Son Düzenleyen <<buğra>>; 24-11-2011 19:41. |
|
|
|
|
|
|
#19 |
![]()
Otomobil: ..... 53DN637 ..... Renault Clio Williams
|
Sanayiye hoşgeldiniz yazan kapıdan değilde İsviçre hastanesinin ordan aşağı doğru in. Yokuş bitince kafanı sağa çevirdiğinde oto vedat göreceksin.Büyük bir reno parçacısı. Onun bir üst sokağından gir. Bir üst sokak biraz dar sağda solda airbag tamiri yapılır falan yazar hatta. 100m ilerde solda kalıyor.
Resmi sitesinde bayilerimiz kısmında belki krokisi olabilir. __________________________________ Powered by PPRMotorsport |
|
|
|
![]() |
«
Önceki Konu
|
Sonraki Konu
»
| Konuyu Toplam 1 üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| Konu Seçenekleri | |
|