Kesinlikle katılıyorum :icon_tup:
Printable View
Böyle çıksa millet sıraya girer araç bulamaz
mondeo zaten benim de sevdigim bir araç, bu sekilde inletir ortalıgı.
jant olayında katılıyorum, biraz daha buyuk jantlar lazım
farlar fluence,ızgara aston martin, tampon focus, kaput jaguar olmuş, toplama bilgisayar gibi :) . . .
Bu yeni çıkan araçlar gittikçe büyüyormu yav :D Jip gibi maşallah..
ewet arabada esinlenme var diyebilirsiniz sonuçta güncel tasarım akımlarından etkileniyor
lakin komple bakıldığında tasarım özgün ve çok iddialı, güzel, başarılı (bir ford için ilk defa bu ifadeleri kullanıyorum)
beni asıl etkileyen çizimdeki şişik arka çamurluklar, amerikan styla olabilir burdaki model burda olmayabilir...
bence de kendi segmentini sallar, klasik sade rakipleri içinde; passat, accord, c5, avensis vs vs
çok beğenilen insigniadan da güzel bence
logo hariç çok başarılı, arkası da jaguarı andırmıyor deil.
benzetmeler bi yana, baya bi iddaalı olmuş , satışları arttırıcağı kesin :icon_tup:
Ona benzemiş şuna benzemiş demek saçmalık bana göre.Güzel mi güzel tamam işte : )
http://loadinform.com/wp-content/upl...ndeo-2013.jpeg
bence çok güzel olmuş. neye benzerse benzesin, kimden ne almışsa iyi yedirmişler geneline.
önden aston martin arkadan jaguar orta yolu bulup mondeoda varmışlar :D
Eğer tasarım buysa vallahi süper.
arka a7 ye cok benziyor ama genel cizgi oldukca basarılı
Ben çizimle kamuflajlı halini bagdastırmadım aynaları farkları ön sisler farklı arkada tek egzos cıkmıs,çizimde çift var kapatmazlardı egzosuda heralde,arka stoplarada emin olamamakla farklılık var gibi,ne bilim bence bu çizimden daha farklı olucak gibi..
çizildiği gibi ise başarılı...
Tasarim cok guzel fordun ye.i 1 litre 105 hp diye hatirliyorum moturuyla dusuk yakit tuketimi saglanirsa satisi patlar.