eywallah beyler saolun
Alkollü vs değildim..
Saol.
Printable View
büyük geçmiş olsun EMRE...
geçmiş olsun çok kötü olmuş canına bişey olmamış ya önemli olan o :(
gecmıs olsun kardesım
Büyük geçmiş olsun aracıda yanılmıyosam perşembe günü görmüştüm köprüde orta yaşlı birisi kullanıyodu... Tekrardan büyük geçmiş olsun...
büyük geçmiş olsun verilimiş sadakan varmış
araç kaskoloumu???
gecmis olsun kardes..
geçmiş olsun kardeş allah bir daha yaşatmasın
çok büyük geçmiş olsun, ilahlar korumuş resmen.
allah daha beterlerinden esirgesin, sana bişey olmaması en büyük dileğimizdir abi ;)
saolun arkadaşlar..
Geçmin olsun arkadaşım. Allaha şükür sana bir şey olmamış. Ayrıca bu düşünceli davranış için teşekkürler.
"Belki içimizden biri bu yazdıklarımı okurda,şeytanın dürttüğünde aşşağıdaki resimler aklına gelir..Ve sağlığına zarar gelmesinden kurtulur..Sizden ricam hayatta hiçbişeyi düşünmüyo olsanız bile önce ailenizi ve diğer sevdiklerinizin sizin sağlığınıza bişey olduğunda ne kadar çok üzüleceklerini düşünün..Allah hiçbirimize kaza yüzü göstermesin.."
Çok büyük geçmiş olsun.Sende birşey yoksa arabanın önemi hiç yok.Bir müsibet bin nasihattan eftaldir inş sanada bizlerede etrafımızdakilerde örnek olur.Tekrardan çok geçmiş olsun.
çok geçmiş olsun
çok geçmiş olsun,Allah korumuş.
eywallah..
Çok ama çok geçmiş olsun arkadaşım. Aracın durumu gayet kötü. Sana bişi olmaması sevindirici. Allah sevdiğine bağışlamış seni. Verilmiş sadakan varmış. Yoksa bir fakir doyur felan.
geçmiş olsun allah korumuş seni
Verilmiş sadakan varmış...viraj kazasını ıyı bılırım bende ucuz atlatmıştım geçmiş olsun
Allah tekrarını göstermesin,seni sevdiklerine bağışlamış..