|
|
#1 | |||
![]() |
Aracıma Apex turbo tımer taktırmayı dusunuyorum kullananlar memnummu? degıl ıse neden dolayı?
__________________________________ Stage 3 Upgrade Pd Engine..
|
|||
|
|
|
|
|
#2 |
![]()
Otomobil: sr20det s13,5//speedy_Honda CRX//205 GTİ/57 Chevrolet Bel_air/75 Ford Mercury Monarch..
|
timer ya memnun olmayan yoktur heralde hepsinin tek yaptığı şey 15 saniye 30 saniye... sonra arabayı stop ediyo
![]() ![]()
|
|
|
|
|
|
#3 |
![]()
Otomobil: AUDİ S4,BMW E36 320İ,2011 AUDİ A6,2007 HONDA JAZZ
|
ben kullandım memnundum bi problem yaşatmadı.
|
|
|
|
|
|
#4 |
![]() |
Arabanin uzaktan kumandasinda sıkıntı yaratiyormuş böyle bişey var mi ?
|
|
|
|
|
|
#5 |
![]() |
bende bunu merak edıyordum. Benima racımda alarm var aracı kitlediğimde nasıl tepkı vercek?
|
|
|
|
|
|
#6 |
![]() |
evet bu immobilizer li araçlarda nasıl oluyor bu durum ?
mesela benim aracımda kumanda ile aracı kitlediğimde anahtarı taksamda mars basmıyor nasıl çozuyorlar bu durumu ? __________________________________ ![]() ![]() psn: onursumer 135 ├┼┼╕ 246R |
|
|
|
|
|
#7 |
![]() |
Apexi Timer (Pen) kullanıyorum, daha öncede HKS vardı. HKS de sorun mu yaşadın yoksa bu daha mı iyi dersen bunun görüntüsü biraz daha kibar diye değiştirip diğerini taktım. Hepsinin işlevi 3 aşağı 5 yukarı aynı.
Bu ürünün uzaktan kumanda da sıkıntı yapma gibi bir şansı yok alakasıda yok. Ama bazı araçlarda araç stop etmeden aracı kilitleyemeye bilirsiniz. Örn : Fiat Grande Punto
|
|
|
|
|
|
#8 |
![]() |
can bus arabalarda araç çalışırken kapılar kitlenmiyor, tabi herşeyin çözümü vardır
![]() diğer bütün arabalarda sorunsuz çalışıyor, alarm immoblizer önemli değil __________________________________ 34 TT 540, aynen öyle 540cid tt
|
|
|
|
|
|
#9 | |
![]() |
|
|
|
|
|
|
|
#10 |
![]() |
Tek olumsuzlugu yukarıda da yazılmış,bazı araclarda timer aktifken aracı kilitleyemiyorsunuz.
2 araca taktık sorun cıkmadı.. Biri rx-8 digeri Bmw. |
|
|
|
|
|
#11 |
![]() |
|
|
|
|
|
|
#12 |
![]() |
Sorun çıkmayacak halı hazırda kullananlar var hks replika yerine alev düşünüyorum...
__________________________________ Stage 3 Upgrade Pd Engine..
|
|
|
|
|
|
#13 |
![]()
Otomobil: hdi 68 hp
|
Arkadaslar timer calisirken kilitlenmeyen araclarin baglanr
Ti seklini degistirip kapanabilir hale getirebiliyorum timer konusunda her soru baglanmasi ve temini icin pm atabilirsiniz
__________________________________ 206 1.4 hdi 68hp yavru mürekkep balığı ![]() powered by ecufast d.r. ecu powered by p.p.r. motorsport,,powered by imamoglu turbo powered by maxi powered by tdipower powered by ecutuned
|
|
|
|
![]() |
«
Önceki Konu
|
Sonraki Konu
»
| Konuyu Toplam 1 üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| Konu Seçenekleri | |