Bu adam kesin bi ibnelik var kontor bul ozaman diyo hay mk senin kontorlemi aliniyo dedim bende ***** kafali ya
Printable View
Bu adam kesin bi ibnelik var kontor bul ozaman diyo hay mk senin kontorlemi aliniyo dedim bende ***** kafali ya
sahibindende yemledim bende bunu, msjlaşıyoruz şerefsizle, gelişme olursa yazarım
bende kont buldum çok sukur arıcam bakalım tatlı tatlı konusucam pazarlıgı bıtırıcek gıbı yapıcam tekrar doncem sana falan dicem.
''Selamlar, TC Kimlik No'nuzu yazarsanız ilk fırsatta paranızı yatırayım.'' Tam olarak bu cümleyi mesaj olarak gönderdim. Geri dönüş gerçekleşirse hemen buraya yazarım. İzmir'den yardım olarak elimden gelen sadece bu kadar ne yazık ki :( Bu arada geçmiş olsun.
konuştum şimdi 1-2 kişi aradı yok nerdesın adresın nerde falan fılan dedi kafam bozuldu 1000tl ye verıodum zamanım kalmadı son 1350 vercem dedi bayburtta akrabam var elden alsa olurmu dedım olur dedı. 1300 yazıo son ederı nekadar dıom 1350 olur dedı hatasını yuzune vuruncada guncellıcem ayaklarına dondu aynı adam ya ses tonu falan şerefsizz
bende mesaj attım hesap no vb. almak için yarın arayın konuşalım dedi
Beyler t.c sini ögrenirseniz eger adresini ben bulurum ben.1 dk da.
bu arada telefon numarasını araştırdınız mı , açık hat kullanıyordur muhtemelen ama , kimin üzerine bir baksaydınız keşke
Tc no sunu istediğim için bana dönüş yapmıyor sanırım.
Az önce konuştum. Parayı yarım saate hesabına geçicem karşılığında güvence olarak tc kimlik nonu ver dedim vermedi. Hesabım yok PTT den adıma gönder parayı dedi. Boş konusan bir tip adamı haksız yere suclamak istemiyorum ama araştırıcam bende bakalım "mehmet yengeç" bu isme ptt den para çekileceğine göre ad soyad gerçek.
ptt ye para yatısan nerden cektigi bulunur camera falan ama cok uzun işlerdir bunlar yasalar adamlardan yana
mehmet yengeç.. sadece isimle adresine ulaşmak biraz zor olacak ama deneyecegim. bana adam hakkında extra bilgi verin, yaşı, yaşadıgı yer, tabiki yalan da söylüyor olabilir ama muhtemel bilgilerde yarar işimize. yaş vs memleket.
adama aynı anda 50 kiş mesaj atmışsınız tc kimlik gönder diye bebek olsa yemez bunu
Ptt den para gonderilirken sube belirtmek zorunlu degilmiydi ? Isme gonderilen para heryerdencekilebiliyormu ?
İsme dikkat edin yalnız Mehmet yangec yengeç deil önceki ilaninda brini dolandrmisti ismi sahte ama normal adı Erdal karakayaydi laptopda duruo suan telden griorum odaya gdince eklerim buraya o adama İban noda verilmişti hatta o inandan hesap sahibine ulasmistik
merakla takip ediyorum :D