bence isim ve yaşadıgı yer yalan olabilir büyük ihtimalle öyledir...herkez bir anda yüklenirse kılanabilir ,yavsak..
Printable View
bence isim ve yaşadıgı yer yalan olabilir büyük ihtimalle öyledir...herkez bir anda yüklenirse kılanabilir ,yavsak..
Söyle anlatayım abilerim ben dolandirilmqdan önce B'nden önce biri daha dolandirilmisti dolandiran adam mağdura İban No vermiş bende eski dolandirildigim konuda bunu yazdım hsap Erdal Karakaya adlı elemana aitti o zamanlar konuştuğum telefonları hala durmakta laptopda sahibindE kara listeye alınan Nik kurtarıcı idi ama i harfi ile yaziodu olay bundan ibaret
mesajıma cevap attı, dur bakalım kafalıya bilecek miyim :)
ptt ile parayı yollıyayım kimlik numaranızı istiyolar yollarsanız hemen parayı yollıyayım dedim ara görüşelim dedi :D
tc kimlik no vermeye yanaşmıyor beyler ben son aşamaya kdr geldim, kıllanmış zaten fazlasıyla
Arkadasla kafaladik suanda ciddi alçı ayağına yattık bana yaptıgı numaranın aynısı garanti bankasiyla isme yatir dedi ve yarın tc No vercek inşallah o adam bu adam çıkarda yakalarız senden önce 5-6 kisi aradı kafaya aldılar sn ihtiyacı olan birine benziosun dedi fazla kafaya almayın adamı tc No alıcaz yarın makinayi kesin almış numarası yapmayın lütfen önce kapora istedi sonrada vazgeçti ayrica
o zaman kimse msj atmasın sadece sen mesajlaş dostum
tc kimlik numarasını alabilirseniz ysk nın sitesinden sandık bilgisi sorgularsanız, ikamet ettiği ili bulabilirsiniz.
Yksek Seim Kurulu Bakanl
herkes yüklenirse işkillenir dikkat etmek lazım
pm gönderilmiştir...
o kadar fazla kişi yüklendiniz ki bence maalesef şansınızı kaybettiniz ama yakalarsanız bilinki dünyanın en gerizekalı adamını yakaladınız :) tekrar tekrar geçmiş olsun umarım biran önce bulursunuzda aklını alırsınız.
konunun takipçisiyim umarım lavuk İzmirde çıkar annesiyle pek makbule geçecek bir kahve içeriz bide fincanını kapatır bir kaç arkadaş falına bakarız ;)
Bence artık çok geç bir şekilde kulbuna uydurur vermez o tc yi yada bir başka suçsuz günahsızı alet edicek onun tcsini verip onunla gidecek parayı almaya.
Buraya yazınca herkes içgüdüsel olarak yardım etme çabasına girmek istemiş ancak ıq su en düşük adam bile kumpasa getirilmeye çalıştıgını anlarki bu adam dolandırıcı sizin mesaj yazısınızdan bile huylanmıştır. Herkes tc istiyor direk tc vr parayı göndereyimler vs. adam anlamıştır çoktan, umarım sonuç alabilirsiniz.
inşallah TC yi alırız 10 numara olcak.
benimde başıma telefonda gelmişti bi olay ptt kapıda ödemeli olarak. savcılıktan dava açmıştım falan dün eve kağıt geldi herif antalya manavgat savcılığına ifade vermiş beraat yazıyor adamı face te buldum antalya manavgattan. yazı bekliyorum bişeyler yapmak için antalyadan olupta vuracak olan varsa iletişime geçebilir:)
dipnot: 2009 nisan ayı gibi savcılığa gitmiştim :)