User Tag List

17 sonuçtan 1 ile 17 arası

Konu: Rover220 Turbo Coupe Sorgusu

SEFAKALACAY - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)

Rover220 Turbo Coupe Sorgusu

Arkadaşlar abiler merhaba Aracı kendime düşünüyorum.

Bu araç hakkında bilgisi olan var mı ? Araçta onno usta yazılım,nam coilover ve iskender ustadan egsoz var.Görüştük araç sahibi ile sizlere de danışmak istedim.Tşkler..

http://www.sahibinden.com/ilan/vasit...0/detay/#close

Post Thanks / Like
    Mentioned
    6 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    ilk 3 foto bıraz garıp bence ıyı bır kaportacıya goster...

RCkid - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    arabayı biliyorum
    önermem
    USPerformance by UtkuSelamoğlu
    https://www.facebook.com/Thresholdoftimingadvance

100-200 km/h 5.761sec

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    tüm rover camiasından uzak durmanı öneririrm. Uzun süre 220T kullandım malesef

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı tünayK Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    ilk 3 foto bıraz garıp bence ıyı bır kaportacıya goster...
    Araç için kaporta ile ilgili birkaç sorun olduğu söylendi tampon çamurluk ezik boya kalkması vs ancak ilk sahibi olduğu ve kazası değişeni olmadığı da söylendi tşk ederim

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı bersavas Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Parça ve ikinci el piyasasının düşüklüğünden midir yoksa kronik ve mekaniksel problemlerden midir ?

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı RCkid Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    arabayı biliyorum
    önermem
    Araç uğraşılmaya toplanmaya değmez bir araç mıdır ikinci bir araç olacağından dolayı zaman ve bütçe ayrılacak.Şase kule veya mekaniksel ciddi bir problemi var mı bildiğiniz ?

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Bu araç hakkında bilgisi olan var mı ? Araçta onno usta yazılım,nam coilover ve iskender ustadan egsoz var.Görüştük araç sahibi ile sizlere de danışmak istedim.Tşkler..

cetinkaya55 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı bersavas Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    camia derken???

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı SEFAKALACAY Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster

linkte araba göremiyorum ama rover hakkında kısa bilgi vereyim.Öncelikle arabayı bildiğin iyibir yerde kontrol ettir,motor,kasa ve yürüyen olarak temiz ortahalli bir rover 12-13 bin civarında alırsın(bence daha değerlidir ama...).Rover benzinli turbo araç nasıl ise o da öğledir bir fark yok.Stock motor malzemeleri oldukça kalitelidir ama yaş olarak değerlendirirsen elbetteki yorgundur,bakımlı değilse muhtemelen sana masraf çıkaracaktır.Bu fiyata bukadar iyi performanslı ve güvenilir araç bulamazsın (önlem almazsan frenler zayıftır).Bu hevese kapılıp yorgun arabayı alan arıza yaptığında da roverı karalayan çok insan vardır buradan anlatmak çok zor,uzun bir iş....kısacası,yaş ve bakımla orantılı değişmekle birlikte,malzeme fiyatı bir çok markadan ucuz,kullanımı zevkli ve ekonomik coupe araçtır.
    Yazılım ile pek bir şeydeğiştiremezsin ancak ecu değiştirisen motor performansını artırabilirsin çünkü stock ecu'ya müdehale sınırlıdır..

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı cetinkaya55 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    linkte araba göremiyorum ama rover hakkında kısa bilgi vereyim.Öncelikle arabayı bildiğin iyibir yerde kontrol ettir,motor,kasa ve yürüyen olarak temiz ortahalli bir rover 12-13 bin civarında alırsın(bence daha değerlidir ama...).Rover benzinli turbo araç nasıl ise o da öğledir bir fark yok.Stock motor malzemeleri oldukça kalitelidir ama yaş olarak değerlendirirsen elbetteki yorgundur,bakımlı değilse muhtemelen sana masraf çıkaracaktır.Bu fiyata bukadar iyi performanslı ve güvenilir araç bulamazsın (önlem almazsan frenler zayıftır).Bu hevese kapılıp yorgun arabayı alan arıza yaptığında da roverı karalayan çok insan vardır buradan anlatmak çok zor,uzun bir iş....kısacası,yaş ve bakımla orantılı değişmekle birlikte,malzeme fiyatı bir çok markadan ucuz,kullanımı zevkli ve ekonomik coupe araçtır.
    Yazılım ile pek bir şeydeğiştiremezsin ancak ecu değiştirisen motor performansını artırabilirsin çünkü stock ecu'ya müdehale sınırlıdır..
    Verdiğiniz bilgiler için çok tşk ederim daha öncesinde 96' Gc8 Turbom vardı bundan dolayı az çok tahmin edebiliyorum aracı ve çıkarabileceği masrafları bu yüzden çok hevesli davranıp atlamıyorum daha doğrusu

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Güncel diyelim var mı bilgisi olan önemli biraz...

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Bedava bir Tomcat forumdan bir arkadaşımız,arabasını çok sever ve arabanın ciddi extraları var....

Rover 220 Turbo Coupe 1996 Model 17.000 TL Sahibinden satılık ikinci el Kırmızı renk - 63097301

serkan_2120 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    220T oldukça keyifli bir araç bence o paraların çok daha fazlasını hakediyor eğer iyi bakarsan kıymetini bilirsen benim ben diyen bir çok araca el sallarsın 1 yıla yakın sahip olduğum şimdilerde antalyada olan eski bir rovercıyım çok kurcalamana gerek olmayan stok hali bile çok canlar yakabileicek bir araç tavsiye edermiyim evet ama doğan şahin yerine tek kapı araç alıyorum mantığı ile yaklaşacaksan kesinlikle tavsiye etmiyorum her yerde parçasını bulurusun ama anlayan ustasını bulamazsın hiçbir sorunu olmadığı halde devirdaim değiştirmiştiler bana inan evlat acısı gibi koymuştu sorunusuz bir parçaya değiştirdiğim ve sorunu çözemediğim için meğer sorun sadece borulardan birinin tıkanmasıymış

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı cetinkaya55 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Bedava bir Tomcat forumdan bir arkadaşımız,arabasını çok sever ve arabanın ciddi extraları var....

Rover 220 Turbo Coupe 1996 Model 17.000 TL Sahibinden satılık ikinci el Kırmızı renk - 63097301
    Abi araca gittim baktım sağolsun Tuncay abimde çok ilgilendi.Gerçekten fazlasını hakeden bir araç ancak bütçe meselesi de var tabi ondan vazgeçmek zorunda kaldım.Tuncay abinin aracından.

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı serkan_2120 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    220T oldukça keyifli bir araç bence o paraların çok daha fazlasını hakediyor eğer iyi bakarsan kıymetini bilirsen benim ben diyen bir çok araca el sallarsın 1 yıla yakın sahip olduğum şimdilerde antalyada olan eski bir rovercıyım çok kurcalamana gerek olmayan stok hali bile çok canlar yakabileicek bir araç tavsiye edermiyim evet ama doğan şahin yerine tek kapı araç alıyorum mantığı ile yaklaşacaksan kesinlikle tavsiye etmiyorum her yerde parçasını bulurusun ama anlayan ustasını bulamazsın hiçbir sorunu olmadığı halde devirdaim değiştirmiştiler bana inan evlat acısı gibi koymuştu sorunusuz bir parçaya değiştirdiğim ve sorunu çözemediğim için meğer sorun sadece borulardan birinin tıkanmasıymış
    Araca cahil coupe ucuz mantığıyla yaklaşmıyorum elbette her yönüyle irdeliyorum.Dediğiniz gibi çok atıp tutanlar var ancak benim için önemli olan kullanıcıların edindiği tecrübeler ve görüşler kötü bir yoruma da rastlamadım hayırlısı diyorum.Tşk ederim

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı serkan_2120 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Borunun tıkanmasını devirdaim diye halletmeye çalışan abidik gubidik ustalar yüzünden bilen bilmeyen rover hakkında konuşuyor,marka fanatikliği yüzünden şu güzel yurdumun güzel insanları da bilmeden çamur atmayı çok seviyor.Tek sorun rover firmasının kapanmış olması nedeniyle parça olmayacağı düşüncesi.Çağımızda parça tedarik edememe gibi bir sorun kalmadı,derim.

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)