|
|
#1 | |||
![]()
Otomobil: w
|
arkadaşlar yıllardır şu kg şu hp tekabul eder yok bu bunu karşılar biri net doğru bir bilgisini yazarsa çok sevinirim...aracım kantara çıktı ve malesef 1540 km geldi aslında golf r 1466 kg ama bende spor koltuk ve açılır tavan var bunlar etki ediyor sanırım...geçenlerde tüm koltukları çıkardım 52 kg hafifledi bu 52 kg olsa neolur olmasa ne olur mantını güddüm ve geri taktım sizce çokmu kayıp benim için bu 52 kg
__________________________________ R nm NM nm R Son Düzenleyen typermelih; 27-11-2011 09:34. |
|||
|
|
|
|
|
#2 |
![]()
Otomobil: 05 Black Typer 11 Polo Tdi Dsg
|
Hp olarak bilmemde 50 kg yaklaşık 2 boy ileri götürür rollingte.
|
|
|
|
|
|
#3 |
![]()
Otomobil: ......
|
Genelde 20kg 1 boy diyorlar..
__________________________________ Önden ok gibi arkadan .ok gibi
|
|
|
|
|
|
#4 |
![]()
|
ozaman sökecem desenize tekrardan koltukları...aslında adanada iki araç var biraztehlike arzediyor yada biz gözümüzde çok büyüttük herhangibir aksilik olmazsa rodajım bitsin yazılımı 4 leyim o araçlarla kalkacam sonrada istanbul a uğrayıp türkiyede iyi isim yapmış araçlarla deneyecem işşallah tabi araç sahipleri için yanlış anlaşılmazsa...sürekli aracımın olumsuzluklarını görüyorum hep bir engel var...daha önce dsg sıkıntısı vardı o halloldu,4 çeker olması beni sinir ediyordu şimdi bukadar çok güç ve kuvvete 4 çekerin iyi olacağı inancındayım şimdide ağırlık 1300 kg bir araç 400 hp ise benim aracım 1490 kg gelirse ve benim aracında 510 hp oldunu varsayarsak ozaman yine şansım yok böyle 50 kg 2 boy falansa
__________________________________ R nm NM nm R Son Düzenleyen typermelih; 27-11-2011 09:39. |
|
|
|
|
|
#5 |
![]()
Otomobil: SATILIK > "AOU" Honda Civic 1.4 is
|
bi konuşma esnasında duymuştum her 7 kg 1 beygir...
Tartışılır __________________________________ SATILIK > 97 Model, Honda 1.4is http://bit.ly/KACobH SATILIK > HONDA CIVIC 1.4 is EGSOZ SİSTEMİ http://bit.ly/IgHJrh SATILIK > 4x100 JANT + LASTİK http://bit.ly/INNEV7 |
|
|
|
|
|
#6 |
![]()
Otomobil: palio 1.6 16v
|
7 kg 1 hp dıye bılıorum
|
|
|
|
|
|
#7 |
![]()
|
aslında bende böyle bir şey duymuştum yıllar öncesinden...şayet öyleyse 200 kg daha ağırsam bölü 7 yaparsak 28.57 hp ye denk geliyor oda çokta önemli değil ama böyle 50 kg 2 boysa 200 kg 8 boy yapar oda 1 direği geçiyor .............
__________________________________ R nm NM nm R |
|
|
|
|
|
#8 |
![]()
Otomobil: hdi 68 hp
|
Agirlik atabiliyorsan at koltuklari herseyi tek bi tane hafif koltuk tak derim kilo farki gercekten oluyor 28 kg civari agirliktan kurtulup 1 boy kadar hizlandim ben arabanin uzerinde jantlarin agirligida cok onemli hatta bence en onemlisi orjinal r jantlarin agir muhtemelen hafif janta gecis yaparsan o ciddi fark yaratir tabi kendi gorusum butceyede bagli bu araba 4 ceker oldugundan cok cok rahatlar
__________________________________ 206 1.4 hdi 68hp yavru mürekkep balığı ![]() powered by ecufast d.r. ecu powered by p.p.r. motorsport,,powered by imamoglu turbo powered by maxi powered by tdipower powered by ecutuned
|
|
|
|
|
|
#9 | |
![]()
Otomobil: SATILIK > "AOU" Honda Civic 1.4 is
|
__________________________________ SATILIK > 97 Model, Honda 1.4is http://bit.ly/KACobH SATILIK > HONDA CIVIC 1.4 is EGSOZ SİSTEMİ http://bit.ly/IgHJrh SATILIK > 4x100 JANT + LASTİK http://bit.ly/INNEV7 |
|
|
|
|
|
|
#10 | |
![]()
|
|
|
|
|
|
|
#11 |
![]()
Otomobil: Cortina 2.0
|
Ben önce kilo vereyim o zaman 100 kilodan düşmem lazım
__________________________________ Wrecked Ford.. Pinto under bonnet
|
|
|
|
|
|
#12 |
![]()
Otomobil: hdi 68 hp
|
Abi jantlarin cok iyi ic agirligida at bence tek hafif yatarsiz bi koltuk koy deneme icin araba yaptin zaten sonrada koltugu satar parcalari geri toplarsin istedigin zaman
ben kendim attigim kilolari tartip kendimce olctum soylediklerimi soktugum vidayi bile tarttim
__________________________________ 206 1.4 hdi 68hp yavru mürekkep balığı ![]() powered by ecufast d.r. ecu powered by p.p.r. motorsport,,powered by imamoglu turbo powered by maxi powered by tdipower powered by ecutuned
|
|
|
|
|
|
#13 | |
![]() |
__________________________________ Çalışmak yeteneği yener; yetenek çalışmazsa! |
|
|
|
|
|
|
#14 |
![]()
Otomobil: Z16LET
|
bunun tam bir dönüşümü yok arkdaşlar
1 kg su kadar bg eşittir diye birisi ağırlık birimi diğeri enerji birimi bunu oranlayamazsınızda Örneğin aynı kilodaki 300 bg arabada +50 kg bi yarım boy bile oynatmazken 100 bg arabada 3 boy fark ettirebilir. Böyle bir soruya cevap vermek için teorininde teorisini tartışmak gerekiyor. merak eden biraz kurcalayabilir aşağıdaki formulleri fikir verme açısından Horsepower - Wikipedia, the free encyclopedia |
|
|
|
|
|
#15 |
![]()
Otomobil: MİNİ Cooper S, Maserati Gran Turismo
|
Genelede kağıt üsü HP ve kağıt üstü kg hesplamaları hiç bir zaman tutmaz 250 hp arabam var diyenleri 200 hp lik arabalar eleğe çevirdiğine çok şahit olduk
deneyceğiniz araç nedir spec leri nelerdir?
|
|
|
|
|
|
#16 |
![]()
Otomobil: Z16LET
|
Arenimo +1
burda ki en güzel doğruya yakın kıstas araçın gücü /ağırlığı yani kg başına düşen bg |
|
|
|
|
|
#17 |
![]()
|
benim araç 1500 kg diyelim aracım 520 hp işşallah sıkıntısız birşekilde almak nasip etsin allah...kalkacağım aracı yazmak istemiyorum...tabi böyle oluncada siz mantıken yorum yapamayacaksınız ne olur kim alır diye falan...
|
|
|
|
|
#18 |
![]()
|
o 200 hp li araçlar daha hafiftir sanzuman aralığı kısadır atmasferik turbo araçların yarışıdır yani iki aynı kg olupta 200 hp olan aracın alması nasıl olabilirki yada araç yorgun yada sıkıntılıdır
|
|
|
|
|
#19 |
|
TechTurkey
|
7 KG = 1 HP gibi bir matematiksel eşitlik hangi formullerden geliyor merak ediyorum açıkçası. Ha şu denebilir; arabadan atılan her 7 kg, sanki 1 HP almış gibi arabaya ivme kazandırır.
Ancak bu dense bile 2 araba arasında tek kıstas ne kilodur ne güç.. Bir araba diğerinden daha güçlü olsa bile en basiti şanzıman oranı güçlü arabayı geriye atabilir. |
|
|
|
![]() |
«
Önceki Konu
|
Sonraki Konu
»
| Konuyu Toplam 1 üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| Konu Seçenekleri | |
|