|
|
#1 | |||
![]()
Otomobil: Leon
|
herkese hayırlı akşamlar öncelikle,
arkadaşlar istanbul esenyurt bölgesinde araç kiralama işi yapmayı düşünüyorum bu iş içinde üç araç almak istiyorum bu konuda tavsiyelerinize ihtiyacım var, bi kaç model var aklımdan geçen 1- 2009/2010 leon 1,6 Benzinli - buranın gençleri leonu sever ![]() 2- 2008/2009 linea dizel 3- 2008/2009 megane dizel 4- 2009/2010 era benzinli 5- 2009/2010 clio symbol dizel bu araçları 40 bin ile 60 bin km olarak düşünün amacım 1 1,5 sene kullanıp sonra model yenilemek sizce bu araçlar içinden hangi üç tanesi ile bu işe başlamalıyım? |
|||
|
|
|
|
|
#2 |
![]()
Otomobil: 34 URK 97 - yüzaltı
|
bence era ve clio gibi kolay alınır kolay kiralanır araçlarla başlayıp leon gibi üst modelleri ilerde filoya eklemek daha mantıklı gibi
__________________________________ 34 URK 97
|
|
|
|
|
|
#3 |
![]()
Otomobil: Connect Silver Edit & Sym Fiddle II
|
Araç kiralamak için 2 sebep var bana göre, 1- aracı olmayıp günlük kullanmak (ucuz olsun) 2- kendi arabası olup fazla yakmasından dolayı ekonomik araçla uzun yol yapılması (ekonomik olsun)
linea ve clio diyorum, 3. ise hava atmak için fakat rent a car cılık zordur. iyi planlamak lazım başarılar |
|
|
|
|
|
#4 |
![]()
Otomobil: Gecici Zman Tabanvay :)
|
bi kaç arkadaşım yaptı rent a car işi cok zor 3 albeası vardı 2009 polo tek kapı vardı leon 2009 ve 2010 bmw 3.20 vardı 3 albea hergün full cekiyordu poloyu gençler istiyordu leon hafta bir 2 kez dügün aracı oluyordu bmw gitmiyordu fazla ayda bir belki cok sakat bi iş saglam bir yere açmak lazımdı
|
|
|
|
|
|
#5 |
![]()
|
fikirleriniz için teşekkürler iş için zor denilmiş fakat bu devirde artık para kazanmak için mücadele etmek gerektiğini düşünüyorum o yüzden başa çıkmaya çalışıcaz zorluklarıyla ,
aero kit'li bir leon düşünuyorum açıkcası özellikle gençler için line, clio ve era dan birini eliycem fakat kararsız kaldım magane'dan sanırım vazgeçtim
|
|
|
|
|
|
#6 |
![]()
Otomobil: 34 URK 97 - yüzaltı
|
en çok tutulan era bildiğim kadarıyla. leonuda uygun fiyattan verirsen boşta kalmaz. bu arada aman kaskosuz başlama bu işe... allah kolaylık versin diyim bol şans..
__________________________________ 34 URK 97
|
|
|
|
|
|
#7 |
![]()
Otomobil: SPOON CIVIC
|
multıjetlerde vergı avantajı olur
|
|
|
|
|
|
#8 | |
![]()
|
|
|
|
|
|
|
|
#9 |
![]()
Otomobil: 2o7 gT
|
Bencede az yakan ve sınıfında en dayanıklı bakımı parçası ucuz olan araba alın..
Ben hayatımda 1 kere araba kiraladım ondada kendi arabamı mersin antalya yolunda üzmemek için kiralayıp antalyaya gittim.. Kiralarken ucuz olmasına ve az yakmasına baktım.. __________________________________ |H||K||S|
|
|
|
|
|
|
#10 |
![]()
Otomobil: 1991 Subaru Legacy
|
en hızlı kiralanan hyundai eralar albealar cliolar birde düğün için cruze passat gibi araçlar 1 haftalık rent a car tecrübemden bunu çıkardım
millet albea için 1 gün bekliyordu
|
|
|
|
|
|
#11 |
|
TechTurkey
Otomobil: fio emo 95ps
|
Leon'da ısrarcısın ama inan ayda yılda bir iki meraklı genç kiralar o kadar. Onlar da arabanın pestilini çıkarırlar.
Aklın yolu bir. Kiralamada esas tercih sebebi yakıttır. Bence de az yakan, bilinen, ucuz arabalara bak. Era, Clio, Albea, Linea gibi... Düğün arabası vs, tarzı gösteriş arabalarında sürüm olacağını sanmam. __________________________________ “ Ever tried. Ever failed. No matter. Try Again. Fail again. Fail better. ” Samuel Beckett |
|
|
|
![]() |
«
Önceki Konu
|
Sonraki Konu
»
| Konuyu Toplam 1 üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| Konu Seçenekleri | |
|