|
|
#1 | |||
![]()
Otomobil: X16XEL '00
|
applestore larda ya yok ya da kontrat istiyorlar biliyorsunuz. onun dışında parayı basıp nereden alalım ebay.com mu? bilen? alan?
|
|||
|
|
|
|
|
#2 |
![]()
Otomobil: 206Quik & e36 Coupe
|
ben amerikaya giden bir akrabama aldırdım 4S galiba best buy dan aldım demişti.
__________________________________ |
|
|
|
|
|
#3 |
|
TechTurkey
Otomobil: Corsa C
|
simffree olanlar internet üzerinden siparş ediyorsun ve 2hafta teslim süresi varmış sanırım
geçen hafta arkadaşım geldi amerikadan alamadı sağda solda el altından bulmuş sim free ama 1000$fiyat çekmişler __________________________________ ... |
|
|
|
|
|
#4 |
![]()
Otomobil: 206Quik & e36 Coupe
|
bana da 850$ gibi bi rakama geldi, hava alanında 50$ ı geri alma şansı varmış ama almamışlar yapıcak bişi yok =)
__________________________________ |
|
|
|
|
|
#5 |
![]() |
amerikada yok çekiyorlarsa tr de uçuk rakamlar istenmesi çok normal artık
__________________________________ ![]() ![]() psn: onursumer 135 ├┼┼╕ 246R |
|
|
|
|
|
#6 |
![]()
Otomobil: i"S" it love
|
Benim arkadaşım 2 tane at&t makina aldı abd den ikiside sim kilitsiz çıktı... Haberiniz olsun... Bütün at&t satılan cihazlar simkilitsizmiş...
|
|
|
|
|
|
#7 |
![]()
Otomobil: korsa...
|
sım free san dıagoda var ben aldım ama,best buy da falan bıraz zor bulursun hepsı at&T verızon lu yanı kontratlı.
amerıkanın bazı eyaletlerındekı apple storlarda satılıyo sanırım unlocked |
|
|
|
|
|
#8 |
![]()
|
ebay de buy it now ların fiyatı 16 gb için 800$ ı buluyor. kafayı kırıp buradan samsung alacağım o olacak valla.
|
|
|
|
|
|
#9 |
![]()
Otomobil: 335 coupe
|
craigslist: frankfurt Kleinanzeigen für Jobs, Wohnungen, Persönliches, zum Verkauf, Dienstleistungen, Community und Ereignisse
Gidecegin sehiri sec ve arastir...Gecen hafta bir arkadasim icin bakinmistim $750 fln di fiyatlar. Son Düzenleyen turbo&quattro; 28-11-2011 17:13. |
|
|
|
|
|
#10 | |
![]() |
arkadaşım simfree almanyada apple store'dan aldı.pasaport kaydı yaptık bir problem yok.alınabilir yani.
|
|
|
|
#11 |
![]()
|
almanya ve avro kullanan yerlerden almak pek kârlı değil. 759$ olan aletin fiyatı 759 avro. pahalı yani.
|
|
|
|
|
|
#12 |
![]()
Otomobil: 335 coupe
|
apple in kendi sitesine $649 ve unlock. Iki hafta shipping suresi var. Gelecegin yere gonderttirebilirsin. Yada benim adresime gonder geldiginde neredeysen gonderirim.
|
|
|
|
|
|
#13 |
|
TechTurkey
|
649+tax , internetten almak icin usa icinde gecerli bir kredi karti gerekli , visa master american express olmasi onemli degil , amerika icinde bir bankaya ait olmasi lazim . en uygun ve mantikli yol , apple store gift karti alip (iphone parasi kadar ) onu kullanarak telefonu arkadasa ese dosta kargolamak ( hediye gibi ) . bir arkadasim suan balayi icin amerikada ve kendi tr kredi karti ile alamadi , bizde bu yola basvurduk bu sekilde aldik 4 adet .
__________________________________ Straights are for fast cars, but turns are for fast drivers!
|
|
|
|
|
|
#14 | |
![]()
Otomobil: subaru wrx
|
|
|
|
|
|
|
|
#15 |
![]()
Otomobil: ZOZ c4
|
amerikadan alınanlar burda sıkıntı çıkarıyor diyorlardı...avrupadan alınanlarda bi problem olmuyormuş diye biliyorum ama...
usadan da paris vs. avrupadan da getirtebilirim istersen çetin... |
|
|
|
|
|
#16 |
![]()
Otomobil: opel corsa world cup
|
yeğenimde dubaiye gidicek haftaya acaba ordaki fiyatlardan haberi olanvarmı ve sim kilitsizmi
|
|
|
|
![]() |
«
Önceki Konu
|
Sonraki Konu
»
| Konuyu Toplam 1 üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| Konu Seçenekleri | |