bizim 94 şahinde yapıyoudm bende bunu 14-15 yaşımdayken :D , deviri yakalayınca pamuk gibi geçiyor debriyajsız
Printable View
bizim 94 şahinde yapıyoudm bende bunu 14-15 yaşımdayken :D , deviri yakalayınca pamuk gibi geçiyor debriyajsız
Clio'da oluyor ancak corsada denemedim denemem ufak bir cırt sesi bile çok canımı sıkıyor :)
eski puntoda catir cutur yapiyordum ablama araba kullanmayi öğretirken baski bitti :D
babama dedim şunun baski balata değiştirelim baba
- gerek yok olum kaldirdin mi gerisini halledersin dedi :D
senelerce debrıyajsız fiesta ve fusion kullandım :)
e46 m3 de tam 8.000 de gecıyordu 1 den 2 ye cok atmıstım m3 varken.
geçen gun bnm arkadaşta minubus kulanyodum basma len su yakmıyo dedi vitese vurdu bi baktım boşta oluyo valla devri yakalınca geçiyo denedim bende :)ama hiçte iyi değil dişliler gidiyo
Tipo varken 2 vites sorunluydu fazla kurcalarsak vites topuzu elimde kalıyodu ama istediğimiz vitese geçirebiliyoduk :)
meriva'da hergün yapıyorum el alışkanlığı oldu artık :)
2700 devirde çekiyorum boşa sonra vitese takana kadar devir biraz düşüyor o sırada elim vitese geçti geçicek kıvamda tutuyorum lık diye geçiyo zaten :)
devir tam ekonomi devri olduğundan baskı balata konusunda baya iyi oluyor :D ayrıca düşük devirde geçtiği için yakıt tüketimi :D
walla benim golf 3 te denedim az önce düşük devirdeyken debriyaja basılı halinden daha rahat geçiyo :D
ben sakin kullanımda cok yaparım bunu devrini tutturunca kolu cekmenize bile gerek yok hafif yüklenince kendisi geçiyor :)
büyütürüm küçültürüm kalkarım bile ama kalkmak sıkıntı birazzz ama hareket ettikten sonraaaa sikinti yok :D
Bunlar hep ABD nin oyunu inanmayın :D
Ya nedir çok matah birşey değil araç kullanıyorsanız zaten illaki fark etmeden debriyajsız boşa almış yada vites atmışsınızdır.
Alt devirlerde çok denemedim ben ama üst devirlerde sıkıntısız geçiyor hep.
ama gerek varmı votanı yormaya balatayı yormaya basın geçirin yok derseniz oto şanzıman buyyruuun :D
aferin onur seni tebrik ediyorum :)
tam tersi yaav işte bugün insanlar ciddi mi yoksa ben 3 gündür sigara içmiyom die böylemi oluyo :D
Vitesi boşta marş basmış arabada sıfırdan bile kaldırırım. Ama çok hafifte olsa yokuş aşağı olsa iyi olur. Onun dışında vites büyütmek ve vites küçültmek zaten çok kolay. Alt devirlerde 500 üst devirler 1000-1500 devir aşağısından yakalayarsanız vites büyütmek sorunsuz olur. Tabi arabanın oranlarına göre değişir.
Ben debriyaja basarak vites değiştiriyorum, çok kolay çok rahat tavsiye ederim deneyin. Çok değişik bir duygu, yağ gibi...
valla sürekli araba üstünde oldugum için bence cok ıyı oluyor sureklı debriyaj derdi olmuyor en azından :) vites atılır boşa alınır düşürülür debriyajsız herşey mumkun :D
ewet bugun fıat lınea dızel ıle baya denemeler yaptım hıc cırtlatmadım kaptım bu ısı sadece vıtes kucultrken bıraz zorlanıyorum ama halledıce:D
Geri vitesi denemeyin ama. :D
http://www.techturkey.com/forum/vide...-yapti-bu.html
Bende görmüştüm asla yapmam sanırım :)
debriyajı nıye koymuşlar ki :D
2 yıl önce 306 da 2k devirde yapıyodum debriyaj telim koptugundada bu şekilde gitmiştim sanayiye çalıştırırkende 1.viteste kontaga basıp vurdururak calıstıryodum :D
vites dişli hızları eşit olduğu sürece o vites geçer..
Ya bende yapıyorum mantığını felan herşeyini biliyorum anlıyorum ama şeyi kafam almıyor. Gerçi bir çok kişi farkında değildir.
Debriyaja basmadan 1inci vitese takar gibi vites çubuğunu 1inci vites pozisyonuna yaklaştırıp hafif iteler gibi yapınca (çok saçma gibi oldu anlatım ama tam olarak böyle) hiçbir tuhaf ses sarsıntı titreme vs.vs. olmadan araba harekete geçmek istiyor. Eğer yokuş yukarı değilse yada araçta aşırı yük yoksa araç harekette ediyor çok yavaşça. Nasıl oluyor bu. :) Hiçbir aşınma sürtünme olmadığınıda düşünüyorum ben çıkmayan seslere ve olmayan titreşime bakarak.
her vites dişlisinin kavramasıdır sokromenc
vitese dayarken önce sekromenç karşı tarafa dayanır hızını eşitlemek ister, senin arabanı yürüten bu kavrama esnasında karşı tarafa aktarılan güç..
sekromenci traslıyorsun aslında yapılmaması gereken bi hareket..
sekromenc sarı gibi yumusak bi malzemeden yapılır cabuk asınabilir
cok asınırsa vitesler cartlayarak gecer cunku değişim esnasında hızını karsı tarafla
esitleyemez.
Arabaya alıştıktan sonra hiç kaçarı yok 1den 2ye 3ten 4 e devbiyajsız itina ile çekilir :) çok yaptıım hep yaparım:)
ben gelenekselciyim arkadaş önce basacan sonra atacan :D
gözümü kararttım atmosferik dizel berlingo da deneyeceğim. :D
Zaten geçen hafta ondan önce ki hafta başka klima ışıkları egzoz bu hafta porya... Bişey olursa bunu da araya kaptırır gideriz. :D
Sağolsun dsg bizim yerimize bunların hepsini düşünüyor. :rolleyes:
Arabayı vurdurarak çalıştırmak gibi bişey