SAMSUNG STAR MENU WINDOWS VISTA.wmv.mp4 - YouTube
bu lınktekı olay nasıl yapılıyor aynı telefondan var bende de , bılen yardımcı olursa sevinirim
SAMSUNG STAR MENU WINDOWS VISTA.wmv.mp4 - YouTube
bu lınktekı olay nasıl yapılıyor aynı telefondan var bende de , bılen yardımcı olursa sevinirim
CNC MACHINE WORKS
CUSTOM TUNE PARTS
Abi bu telefonlarin cinlerini üretip farkli işletim sistemleri kurabiliyorlar benim telefonunda cin üretimi androit çalişani var mesela![]()
Yusuf o iş uzun. Birkaç program ve dosya indireceksin sonra telefonu yedekleyip. Format atıp içine firmware yükleyip daha sonra temayı yükleyebiliyorsun.
Hıh malesef ordaki andrıd gibi görünen tüm işlemler aslında tema.
tema olabilir ya da normal Java işletim sistemini silip özel bir işletim sistemi kurmuş olabilir gayet normal![]()
samsung star windows phone - samsung star windows theme - samsung star windows phone theme. çokta bişey aklıma gelmiyor yabancı forumlarda olabileceğini düşünüyorum sadece
telefonla çok uğraşan kişiler daha doğru bilgileri verecektir nereden bulunabilir olacağı hakkında.![]()
Benim bildiğim bu bir program pc ekranını telefona taşıyor ve yöntilebiliyor.. Wifi varsa RDM PLUS adındaki progarmını araştırın
kendi sitesi samsung : http://www.rdmplus.com/product/java_product_page.jsp
İnternette bedava olanları var![]()
...
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)