takıntılısıdır. ayırmaya, can sıkmaya calısıyodur.. basit oyunlar bunlar. bi göz korktun. varlıgınızı hissettirin yeter.
hiç kafana takma git sabah savcılıga kagıt ver gelen mesajın cıktısını al onlarada goster gerısını hallederler kısa surede buluyorlar
nıye kızmıyım kı sewınmelımıyım bu duruma??
tabıkı kımse kımsenın basına gelsın ıstemem!!!
kımın facebookta ne yaptıgı benı ılgılendırmıo yıllardır facebok kullanıorum basıma boyle bısey gelmemıstı..
tedbır alma konusunda da ılla kullanılmaması konusundada haklısınız ama sosyal msjdan daha cok maduryete cozum fıkrınız onemlı
aynen sevgılını dusunuyorsan cogu seyı kapatıcaksın yada hepten kapatıcaksın ben resıme bıle karsıyım o bu ındırıyor bılgısayarına.bızde kız dusuruyoruz yalan yok ama kfuur etmıyoruz tabı.ama dedıgım gıbı sevgılını dusunuyosan kapatmak yada gızlemek en mantıklsıı bu olayların ardı arkası kesılmez
kım olabılecegı ıle ılgılı en ufak fıkrım yok..
kımseyle ne bnm ısım olur ne kız arkadasmın zaten hıtaplar falan cok aptalca tanımadıgı kesın yanı sadece kufur we her bayanı rahatsız edebılcek boyuttan..
bulursam cok guzel zamanlar yasatırım ama ınsallah bulurum..
kesınlıkle yapıcam.. saolasın
mıllet serefsızlık yapıo dıe kapatmak kullanmamak sacma ama ortalık boyle adii dolu olunca cozum o tabıkı arkdaslar..
dowsem bıtmez sowsen olmaz gebertsen cozum olmaz serefsız yıne yapar serefsızlıgını..
yorumlarınız ıcın saolun arkdaslar
konuyu görünce daldım
kirlilik olmasın diye farklı konu açmak istemedim
mesaj sıkıntısı olsa engeller geçerim ama daha vahim bi durum
benim face me birileri giriyor güvenlik ayarlarında aktif oturumlara baktığımda
izmir ve istanbul dan hesabımda oturumlar açılmış olarak görüyorum hemen sonlandırıyorum
şifremi değiştirsemde bi şekilde buna çözüm bulamıyorum
artık şifre hatırlayamaz duruma geldim
başında bu tarz olay yaşayan var mı arkadaşlar
çözümü nedir? yardımcı olabilirseniz gerçekten memnun olacağım...
o bendede cıkıyor bazen bırının gırdıgını sanmıyorum ip den olsa gerek
Facebook'un bi açığı vardır yine birileri çöküp duruyodur.. Önemli bişey bırakmayında sıkıntı çıkmasın sonra
valla benım umrumdada degıl aslında çalınsa:D resımler gıder arkadaslar zaten cogusu telefonumda var gıden kızlara uzulurum belkı :D:D
en güzeli facebook kullanmıcan arkadasım al bela sonra basına
ben face şifremi değiştirince mail şifremi de değiştiriyorum her zaman. belki faydası olabilir. benim başıma daha önce gelmedi ama belki dediğiniz gibi İP lerden olabilir.
üst linkde yada sol altta face ekranına tıkladıgınızda profile.php?id=XX51XXX vs vs sayılar wardır eğer o kişinin sayısını bulabilirsenız sıze yardımcı oluyum hatta linki warsa pm at bana
naughty tsi,
yanlış hatırlamıyorsam, bilişim suçları şube mdr. dilekçe vermeniz gerekiyor.
ama sen değil, kız arkadaşının şikayetçi olması lazım.
şahsın kimliğini kısa sürede tespet edebiliyorlar. sonrası *****.
ben, güvenlik ayarlarından birkaç şeyi değiştirdim.
kaydettiğim bilgisayar yada telefon dışından giriş yapılmaya çalışıldığında, cep telefonuma onay mesajı gönderiyor.
bununla giriş yapıyorum. böyle yapabilirsiniz sizde.
no face no name no number en guzeli dostum
savcı mavcı hıkaye kıllarını kıpıdatmazlar. Engellemıstır buyuk ıhtımal farklı adresten gırıp bulmaya çalışın.
bro yapcak bişey varsa haber vermen yeterli
eğer telefon numarası varsa veya gizleyip telefondan taciz ediyorsa daha kolay bulunur facebook işi biraz ağır işliyor ve bulması uzun sürüyor fake üyelik hesap vs olabilir.
telefondan rahatsız ettiği günü saati dk hepsini bildiriyosun anında bulurlar kim olduğunu basarsın davayı ondan son kafasını kaldıramaz şerefsiz zaten
ama dediğim gibi önceliğin telefon olsun yoksa facebook üzerinden bulmaya ve yasal yollara başvurmaya bakıcaksın