|
|
#1 | |||
![]() |
Bir arkadaşımın hesabını hacklemişler... Rica etsem profili şikayet eder misiniz ..
http://www.facebook.com/SARP.AZGIT?sk=wall __________________________________ JDM Don Lastiği...
JDM Kevgir... JDM Marlboro Lights... . . |
|||
|
|
|
|
|
#2 |
![]()
Otomobil: bugün var yarın yok
|
ne anlarlar bu işten çoluk çocuk işleri
şikayet edildi. |
|
|
|
|
|
#3 |
![]()
Otomobil: 06 pug partnerr -05 honda civic ep2
|
en iyisi hiç kullanmamak
|
|
|
|
|
|
#4 |
![]() |
Bi taraflarına soktuğumun çocukları... Anlamadım gitti... Uyuz oldum gece gece..
__________________________________ JDM Don Lastiği...
|
|
|
|
|
#5 |
![]()
Otomobil: yok
|
edildi.......
__________________________________ Bazen Diyorum Kendime,Ne Çok Değer Vermişim Değersizlere...
|
|
|
|
|
|
#6 |
![]()
Otomobil: TU5J4 / L4
|
Face den hesap ele geçirince kendilerini hacker zanneden salaklarla dolu memleketim
![]() şikayet ettim bende __________________________________ Muhtaç olduğun kudret, damarlarındaki asil kanda mevcuttur... Mustafa Kemal ATATÜRK PA GTI
|
|
|
|
|
|
#7 |
![]()
Otomobil: -
|
Edildi ....
|
|
|
|
|
|
#8 |
![]()
Otomobil: MK-VI JETTA TDI
|
ben de şikayet ettim.
|
|
|
|
|
|
#9 | |
![]()
Otomobil: Hayal et
|
eğer E postada gitmişse, gene alınabilir, başka bir e posta adresine güvenlik bilmem bişeyi yolluyorlar, (bazı bilgiler gerekiyor, eski şifreler, güvenlik sorusu, tel falan gibi) bi keresinde benimde başıma geldi, sadece eski şifrem vardı elimde, geri aldım ![]() zaten e posta olunca, Hesap çok rahat geri alınıyor
__________________________________ Satlık Fuji S2700HD http://www.techturkey.com/forum/off-...dpilcanta.html |
|
|
|
|
|
|
#10 |
![]() |
Bi sorayım ona ... Biz yine de şikayet etmeye devam edelim
![]() Edit : e-postasını da almışlar.. __________________________________ JDM Don Lastiği...
|
|
|
|
|
#11 |
![]()
Otomobil: benim arabam yokki ;)
|
edildi.....
|
|
|
|
|
|
#12 |
![]()
Otomobil: '76 mirafiori 1300
|
Tamamdır
__________________________________ motoru küçük ama kalbi büyü bir mirafiorimiz var... |
|
|
|
|
|
#13 | |
![]()
|
açılan sayfada; Başka birinin Windows Live ID'mi kullandığını düşünüyorum. tıklasın parolanızı sıfırlayın. tıklasın gerisi gelir, eğer ki gelmezse, başka bir E posta adresine güvenlik bilmem bişeyi gönderilmesi istesin, benim bu gibi durumlarda çok canım sıkılıyor, onun için geri alana kadar ne gerekiyorsa yapıyorum
__________________________________ Satlık Fuji S2700HD http://www.techturkey.com/forum/off-...dpilcanta.html |
|
|
|
|
|
|
#14 |
![]()
|
yada Cep numarısı kayıtlı ise "Oturum açmak üzere kulanmak için tek kullanımlık bir kod alın"
tıklasın, cep teline 24 saat içinde kod gönderiyorlar, direk E postayı geri alır
|
|
|
|
|
#15 |
![]() |
Edildi gökberk..
|
|
|
|
|
|
#16 |
![]() |
Sağolasın Emre... Bi sorayım ona da elinden geleni yapsın.
Zaten anca hafta sonu yapar. Şu an askerde nöbette.. .... __________________________________ JDM Don Lastiği...
JDM Kevgir... JDM Marlboro Lights... . . Son Düzenleyen gökberk; 29-11-2011 23:06. |
|
|
|
|
|
#17 | |
![]()
|
benim hesabımı hacklediler 1000 kişi vardı, profilimde ne kadar dişi nesne varsa, adi bebe hepsine mesaj atmış, saçma saçma kişileri eklemiş, onlara mesaj atmış, bu dediklerim 7-8 saat içinde olmuş ![]() elime geçiremedim veleti, eğer bi geçirseydim... onun için bu gibi durumlarda sinirleniyorum, eğer arkadaşın geri alamazsa üzülürümde, bi tane ortak arkadaşımız var, arkadaşınla
|
|
|
|
|
|
#18 |
![]() |
Kayserili zaten arkadaş... İllaki ortak arkadaş filan vardır
![]() Bir şeyler daha karaladım da sildim mesajımdan... Sinirlendim inceden.. __________________________________ JDM Don Lastiği...
|
|
|
|
|
#19 |
![]() |
nedendir bilinmiz biriside benim adıma açmış sanki ünlü birisiyimde alla alla
![]() hemen kaldırdılar facebook yöneticileri çalışıyor
|
|