Bir arkadaşımız aşağıda ilanı olan S3'ü almayı düşünüyor. Bu araç hakkında kesin bir bilgiye sahip olan var mı?
Audi S Serisi S3 2008 Model 55.000 TL Sahibinden satılık ikinci el Siyah renk - 58491186
yorumlar için şimdiden teşekkürler arkadaşlar.
Bir arkadaşımız aşağıda ilanı olan S3'ü almayı düşünüyor. Bu araç hakkında kesin bir bilgiye sahip olan var mı?
Audi S Serisi S3 2008 Model 55.000 TL Sahibinden satılık ikinci el Siyah renk - 58491186
yorumlar için şimdiden teşekkürler arkadaşlar.
fiyat iyi ama bana kalırsa bu seviye bir araç için Km biraz fazla gibi yani sonuçta sizde satarken 100bin km civarı olabilir... Bilgim yok lakın sadece yorumumu belirtmek istedim teşekkürler
Yüce F.U
PoloGTİ-CooperS R53-W204 AMG
güncel arkadaslar
düşük kmde cupra olmazmı btu yada bth olması lazım kırmızı,hem 2 ceker biraz daha az yakar
fiyatı 2008 modele göre ciddi düşük,
"hıcbır cıddı kazaya karısmamıstır"
ben bu cümleden kazasının, yada kazalarının olduğunu çıkarttım,
bakıp - baktırmak lazım![]()
kaçar liralık kazalar?
hasar kaydı için mesajı ben çekmediğim için bilmiyorum.
Bi tane siyah, altından sağlam bir kaza geçirdiği belli olan vardı, fiyatı hesaplıydı, bu olabilir.. Onda da benzer malzemeler vardı diye hatırlıyorum.
Günahını almayayım, bu olmayadabilir![]()
if in doubt, flat out.
instagram: utkuuzunoglu
Aracin simdiki sahibinden onceki sahibini taniyodum
Benim Cupra mi sattigim kisinin en yakin arkadasiydi
60 kusur bin liraya aldigini soylemisti
Ufak bi kazasindan da bahsetmisti yanlis hatirlamiyosam
kazasızını, sorunsuzunu babası oğluna bu fiyata vermez. 2001 temizleri 38-40 bin iken 2008 full s3 için fiyat fazlasıyla uygun..
ve suan ıcın 0 masraf ve hiçbir sorunu bulunmamaktadır.. gibi bir cümlesi var, direk kıllandırıcı.
ama şöyle bir şey de var, sonucta fiyat uygun alınacak, fiyat uygun satılacak.. belki de 70.000 tl lik s3 den daha az zarar ettirecek.
BBK90 CORSA OPC
Ömer, perşembe günü bilgilendirirsen sevinirim. Herkese yorumlarını esirgemediği için teşekkür ederim.
Araba arkadasimin kullanmisligimda vardir...
yanıltıcı olmak istemem ama bu araba antalyaya gelmişti bi futbolcunun eski arabası burda satışı için biraz uğraştılar bi galeriye 48 liraya kalmıştı. komple boyalı ve boyası pek iyi durumda değil. tel örgüden falan geçmiş bi araba. kaporta olarak biraz yorgun güç olarakta 310hp mümkün değil bende full stock 2008 s3 vardı ozaman ikisinide kullandım bi fark hissedememiştim ama evet chip ve egzoz vardı. şöyle düşünüp tartmak lazım 55 liraya daha iyi bi araba alamazsın bence gayet başarılı bi araba s3 özellikle bu kasa. kazasızlarıda pahalı zaten ki ben 85 liraya sattım.
şaftsız arabaların üretimi yasaklansın
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)