aracta dc headers oldugundan cat takmaya ımkan kalmadı. Zaten elımde cat da yok. Agır kusur olarak kaldım. Sız nası cozdunuz acaba bu problemı?
aracta dc headers oldugundan cat takmaya ımkan kalmadı. Zaten elımde cat da yok. Agır kusur olarak kaldım. Sız nası cozdunuz acaba bu problemı?
Sitede bir arkadaş vardı bu tarz konularla ilgilenen nickini unuttum.Belli bir miktar karşılığı aracın üzerinden hiçbişey sökmeden geçirdik biz.
bncede katı takman gerkıor malesef..
Düz boru mu var yoksa sustrucu mu katalizör yerinde? Düz boru varsa tak bi susturucu geçersin
arkadaslarında dedigi gibi ya kat takıcaksınız yada adamını bulacaksınız ki bence adamını bulmak daha mantıklı. sök tak bence gereksiz.
☻/
/▌
/ \
istanbulda olsan benim eski ep3 te kattan kalmıştı ufak bir kat takıp geçmiştim ya gel yada git egsozculara ufak bir kat taktır
Eger Tuvtturk'te egzos muayenesine girdiysen boşuna ugraşma geçirmiyor şerefsizler benimde paramı hiç ettiler aynı geçirmedikleri borularla dışarda yaptırdım adamada sordum sıkıntı varmı diye emisyonun süper demesine rağmen geçirmediler daha sonra gidip söylediğimde ise yok bizim emisyon makinamızın değerleri daha yüksek ondan falan filan bahane buluyorlar dışarıda hallettir en kolayı.
kat yerine çakma kat taktıracaksın olacak bitecek aynısı başıma geldi. öyle yaptım ve geçtim. egzozcuya git zaten haberi vardır kesin.
2000 model üstü araclarda kat olması zorunlu ayrıca ordaki calısan arkadaslar bilgisiz değil susturucu ile katı ayırt edebiliyor bizde o mesleği yaptık
sansa gecenler bunu kesin olarak söylemesin arkadasın harcı yanmasın.
rapor cıktıktan sonra mecbur kat takmalısınız.
www.vava.cars
Lapiztes mk7R
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)