Toyota ft-86 olarak ilk lanse ettikleri concept'i biraz rutuşlayarak Tokyo'da lansmanını gerçekleştirdi.
Gt-86 olarak lanse edildi.
http://www.turkeycarblog.com/2011/12...-icin-patladi/
Toyota ft-86 olarak ilk lanse ettikleri concept'i biraz rutuşlayarak Tokyo'da lansmanını gerçekleştirdi.
Gt-86 olarak lanse edildi.
http://www.turkeycarblog.com/2011/12...-icin-patladi/
arkası mükemmel olmuş da fiyatı ne olur acaba tr de![]()
mk4 supra ayarında değil zaten.ondan çok çok daha ufak bir alet
avrupalıların sunmadığı tarzda bir hothatch olacak.,rs-gti-scirocco-leon gibi turbo fwd lere karşılık rwd+boxer olacak.alteratif bir otomobil yani.
tork ve hp değerleri güzel NA motor için
2011 E90 320d & 2006 FJR 1300 & 2006 ZZR 1400
Türkiyede fahiş fiyatlara satılacak gibi duruyor 2000cc'lik hacim yüzünden ...Ben oldukça beğendim iç ve dış tasarımını. Türkiyede fiyatı yüzünden pek tutacağını sanmıyorum.
herşeyi güzelde o arka stopu nedir öyle ya... concept II gibi olaydı arkası keşke...
1991 HONDA CRX - TOTALLED
1988 TOYOTA CELICA GT ST162 - SOLD
1991 HONDA INTEGRA LS - SOLD
1990 HONDA CIVIC EF - SOLD
85-92 OLDSKOOL COMING SOON
Araç drift spec olduğundan drift esnasında maruz kaldığı g kuvetinde düz motorlarda yağlama ile ilgili çıkabilecek soruna karşı boxer motor tercih edilmiş olabilir.
şaka maka aynı yapmışlar brz ile bunu bari motoru farklı olsaydı be boxer motoru toyotada görmek garip
Çokmu ufak duruyor hafif heybetli bir Lotus bünyesi gibi duruyor yani boyutlar olarak exige'a benzer demek istedim. Atmosferik boxer+Rwd hoş kombinasyon. Bunları çok aşırı besleme ve ej20 v.s türevlerini swap atan çok olacak bence.![]()
amerikan fiyatı $20K dan başlarsa burda da 80bin liradan başlar heralde
subaruyla ortak yapılan bi araba sonuçta ama 2sininde birebir aynı arabayı satması garip
subaru ile toyota ortak olmadı mı zaten gayet normal boxer kullanmaları buda brz nin tanıtım videosu
[SUBARU] SUBARU BRZ Movie - YouTube
yeni nesil ae 86 arkadaşlar subaruyla ortak tasarlandıtr ye girmez büyük ihtimal
![]()
atın iyisine ''Doru'' yiğidin iyisine ''Deli'' derler.
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)