|
|
#1 | |||
![]()
Otomobil: Kadett
|
Selamlar.
MSI VR330 laptop için windows 7 sürücülerini arıyorum ama bir türlü bulamadım yardımcı olabilecek kimse varmı ?
__________________________________ 5 yaşindaki Rize'li bir Çocuğun dolmuşta Annesine dediği gibidir Belkide Hayat ; "Hem vuriyysun Hem Ağlama Diysun" |
|||
|
|
|
|
|
#2 |
![]() |
bende msi pr200 var
sitesinde win7 desteği yoktu fakat birçok driver i vistadan uydu ayrıca everest programını yükle donanım raporu çıkar ve pc nin parçalarının modellerine gore driver ara x model win 7 driver şeklinde atıyorum x chipsetini msi win7 driverini yayınlamamıştır ama hp nin win7 li bir modelinde kullanılmıştır onun sitesinden indirir kullanırsın tertemiz oluyor
__________________________________ ![]() ![]() psn: onursumer 135 ├┼┼╕ 246R |
|
|
|
|
|
#3 |
![]()
|
Bunların hepsini benmi yapacağım ?
Denemeye çalışayım teşekkür ederim.
__________________________________ 5 yaşindaki Rize'li bir Çocuğun dolmuşta Annesine dediği gibidir Belkide Hayat ; "Hem vuriyysun Hem Ağlama Diysun" |
|
|
|
|
|
#4 |
![]() |
everest programını indir
donanım raporu çıkar ortan teker teker ses kartı ,ekran kartı,ethernet gibi parçaların chipset model kodlarını oğren atıyorum ati2600 serisi vs gibi sonra laptopun marka modelinden bağımsız googlede parçanın modeli ile arama yap deneyerek büyük ihtimalle çozersin __________________________________ ![]() ![]() psn: onursumer 135 ├┼┼╕ 246R |
|
|
|
|
|
#5 |
![]()
|
Sanırım anladım şimdi deniyorum çok teşekkür ederim.
|
|
|
|
|
#6 |
![]()
|
Hallettim teşekkür ederim
|
|
|
|
|
#7 |
![]() |
Sen everestle bi rapor al başkan ben tek tek ekleyim sana driverleri.
__________________________________ Techturkey Fan. |
|
|
|
|
|
#8 |
![]()
|
Çok teşekkür ederim dün akşam hallettim gerek kalmadı sağolasın dostum
|
|
|
![]() |
«
Önceki Konu
|
Sonraki Konu
»
| Konuyu Toplam 1 üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| Konu Seçenekleri | |
|