geçen hafta 4 tutturdum 100tl aldım bu akşam daha iyisini bekliyorum :D
Printable View
geçen hafta 4 tutturdum 100tl aldım bu akşam daha iyisini bekliyorum :D
faızıyle gecınmeyı dusunuyorum:)
15 milyon iyi para da, çıksa ferrari bile almam 15 tane ferrari ya eder ya etmez :D Bu tür araçlara binen insanların kim bilir ne kadar parası var diye insan düşünmeden edemiyor. :) En fazla 92 m3 alırım :)
Beyler hepsini bir kişi almasın bizde bırakın bişeyler ucundan azcık :)
Bu gidişle o para yılbaşı birine denk gelicek gibime geliyor :)
Hatay, Diyarbakır ve/veya Ankara'ya çıkarsa hiç şaşırmayın.
loto bgn mu cekılıyor ben pek anlamam bende oynaym
benim tahmin istanbul -kartal yada ankara. Çok düşük ihtimalle kayseri...
geçtiğimiz aylarda çıkan 12 milyonu kartal demiştim kartala cıktı :D en azınıdan şimdi yazılı ispatı var :D
not: bana çıkarsa hayır demem
bende hiç sektirmeden her hafta oynarım hatta paranın miktarına göre arabalar bakarım falan bu haftada gene oyunuyacagım herkese bol şans nedense çıkarsa hiç öyle supersport falan alınmaz kanısındayım bende ama bu parayla cok zevkli projeler yapılır koy bankaya ye faizi mantıgında adamım vakitde bol olunca ver kendini projeye hayırlısıysa cıksın diyorum bana
Benim oturduğum yere hiç çıkmadı daha büyük olasılıkla çıkmayacakta ama umut işte oynadım yine :) semt büyükçekmece-mimaroba
Tahminim istanbul ümraniye- tuzla
Ankara
ne s2000 miş hımmıınaa :D beyler bugun kacta çekiliyor
Connecting site...
Yarın antepe gidiyorum :D
Connecting site...
şimdlilk bu yeter :D
patron'la muhasebe müdürü oynadı çıkarsa bahçeli müstakil ev, e46 M3, dolu jetta tdı dsg, ve 3.000tl faiz getirisi olan para verecekler :D
1 milyonu sana yatırcaklar yani :D
(sadece faizi için)
ben inanmıyorum bu parayı verdiklerine, böyle devir ettirip ettirip milleti heyecanlandırıp para topluyolar bi güzel. 16 milyon verilecek para değil
yine de her ihtimale karşı oynamak lazım bi kupon :D
İstanbul Kartaldan 5 kolon oynadık beklemedeyiz :D
Bana çıkarsa buradan oynadığını yazan herkese parasını 5 katı olarak iade edecem söz :D
her kafta aralıksız süper ve sayısal oynuyorum..
kesinlikle ankara çankaya diyorum ...
Bir ara aylarca oynadım bir kere bile 3 çıkmaz mı arkadaş :ofk: vazgeçtim bıraktım artık yakasını
Zaten adı üstünde ŞANS oyunu bizim gibi bahtsız bedevide şans ne gezer :D