peki sadece yazılımlı ile dp+yazılımlı arasında top speede kadar denendiğinde sonuc ne olur bi yerden sonra gelebilirmi dp siz olan? kat değil ama basınc arızası yanıyormu yükte dp den sonra
Printable View
Bende de Gc8 var ve araçta orta susturucu ve scorpion son susturucu mevcuttu aracın tıkandığını ve basınç kestiğini hissediyodum şimdi sadece 64 mm düz boru kullanıyorum susturucusuz sonuç bariz olumlu yönde arttı basınç sabit kesiciye kadar ama dediğiniz gibi aracından aracına fark ediyor.Gürültü ve polis sıkıntı değilse dümdüz boru derim bende :)
benim üstlerde bitiyordu, heralde turbonun nefesi erken bitiyordu downpipe ile yada 60 mm fazla geldi.veya yazılım
her turbo araçta düz boru işe yarayacak diye bir kaide yok ki stock bir araç ta yani yazılım falan olmayan araçlarda bir katkısı olmuyor bazen. bir konda özgün de sölemişti.
bende passat 1.8 t warken komple düz + oem son olduğunda 2 boy geriledi arac. ortayı yerine takdırdığımda düzelmişti.
Orta susturucu tekrar takılmıştır. Arabanın performansı eski haline gelmiştir. Bariz gelişme ve 4. - 5. vites ve top speede hızlanmalarda ayriyeten sakin giderken anlık ivmelenmelerde aracı sıkınca bariz bir şekilde performansın böyle daha iyi olduğu görülmüştür. Bundan sonra kulaktan dolma bilgilere kulak asmayacağım. ;)
iyi yaparsın asmamakla. çünkü her zaman güç vermez egzos. sadece yüklü araçlara faydalı olduğunu düşünüyorum çünkü egt yi düşürmenin en kolay yolu önce egzos sistemidir. ama her araçta faydasını göremezsin.
ben yazılımlada downpipe dan bi fayda görememiştim,o zaman bi soru sorayım downpipe ın büyük geldiği nereden anlasılır?