bosuna uzatmayın konuyu denedigin araba vtı değildir :)
en kısa surede deneyelim arabayı satıyorum :)
Printable View
bosuna uzatmayın konuyu denedigin araba vtı değildir :)
en kısa surede deneyelim arabayı satıyorum :)
silivri bana uzak hocam kusurabakma sen butaraflara gel
Ben elektrik arızada çalışıyorum imkanım olsa zaten yakın yerde araba aramam :) Neyse nasip bir gün geçerim elbet o taraflara. İşim olmadıkça İstanbul içine girmiyorum sinirlerim zıplıyor.
istanbulda olsam bende gelirdim
Geçmiş olabilir niye bu kadar şaşırıyorsunuzki ? Gitmeyen bir araçtır vs yada kotu bir anına denk gelmiştir şöförün.Benim crx vti ın arkasından yarım boyla yürüyen bir araç , bi kere toyota corolla geldi geçti.. Bikere 1.4si geçti. Nasıl geçtiler bilmiyorum normalde 10 boy attıgım araçlar ama bastımda yani gitmedi benim araç :) Olabiliyor bazen.
crx lede deneyebiliriz :)vti ı tabi
206gti ıda ekleyebilirsiniz listeye
specim carub egsozdur:D
bu aksam deniyormuyuz?
hafta sonu deneyelım olmazmı? bu aksam arkadas ıslerının yognlugundan cıkamıor dısarı .
konuyu açan arkadaşa pm attım telefonum yazıyor önceden bilgilendirirseniz sevinirim. mermiye kafa attığımın farkındayım:D
yok canm mermılık bseyımız daha 160 cıkıp cıkmıcagı mechul bı vtı mız atı ustu denk araclar :)
bide yanımda vts ile geliyorum o zaman:D
ahmet siz ne taraftasınız?
arkadaslar çok kalabalık olmasın sonra boku cıkıyor
olur amac muhabbet sohbet cay ısmarlarız :)
Ben suyu ısıtırım.. En kötü çay içeriz :D
gazım var bu aksam :D
ahmet kardeş benlede denermisin şahin var bir tane ?
şimdi cumartesi akşamı kimler geliyo :)
işleri varmıs :)
la bi aksamda eve erken gidim be yine olmıycak :D saati ve teri biliyon mustuda gelsin bu sefer topa tutar valla :D
Alo diyim ben ona bi hahaha
güncel.....
şu 12 yıldır kadının kullandıgı leylek gri vti ilemi deneme yapmak istiosun
evet doğrudur
ben vts yi satmadan aklın nerdeydi
ne taraftasınız benm aracım da suan yarım ama denemek isterim yinede bitirdikten sonra tekrar deneriz bende farkı görmüş olurum hem
zevkle katırılımmmm :D
nan kel hbr ver bana :D
olur ortak bi yerde görüşürüz ..
yok mu? organizasyon yapmak isteyen ???