Kayıt ol

LinkBack Konu Seçenekleri
Eski 01-12-2011, 11:33   #1

.CeM. - ait Avatar

Otomobil: Mini JCW GP & Xsara HDI&05 cooper s

.CeM. - MSN üzerinden Mesaj gönder
şike soruşturması !!

3-5 gündür çok enteresan olaylar dönüyor dün gece saatleride trabzonspor tapeleri twitterden basına sızdırıldı olay çok vahim sonrada twitter hesabı kapatıldı

objektif arkadaşlar yorum yapabilirmi yada sağdan soldan duyumu olanlar bu ülkede neler dönüyor arkadaş ?

JOHN COOPER PLAYS
.CeM. isimli üyemiz çevrimdışıdır. (Offline)   Alıntı ile Cevapla
Eski 01-12-2011, 11:43   #2

Tunacan - ait Avatar

Otomobil: Fluence

Tek bildiğim Türk futbolu UEFA nın elinde oyuncak oldu. Kesinleşmiş bir suç olmamasına rağmen FB yi Şampiyonlar Ligine almadılar. Fakat BJK ya bakıyorsun, onların da yöneticisi ve Teknik Direktörü içeride fakat Avrupa Kupasında. Madem TFF ye göre FB şike yaptı, neden küme düşürmediler. TFF'nin düştüğü durum içler acısı.
Olan Fenerbahçe'ye oldu.
Tunacan isimli üyemiz çevrimdışıdır. (Offline)   Alıntı ile Cevapla
Eski 01-12-2011, 11:43   #3

.CeM. - ait Avatar

herkes motorsporları ile ilgili heralde diğer sporlar pek önemli deil

JOHN COOPER PLAYS
Eski 01-12-2011, 11:44   #4

Yiğit G. - ait Avatar

Otomobil: Honda CRX - Citroen C4 HDİ

Bir klübü bitirme operasyonu ellerinde patlıyor ne olacak..
Yiğit G. isimli üyemiz çevrimdışıdır. (Offline)   Alıntı ile Cevapla
Eski 01-12-2011, 11:44   #5

Thracian - ait Avatar

Otomobil: Connect Silver Edit & Sym Fiddle II

te olay yaratan ifade - Mehmet ARSLAN - Hrriyet

tamamı linkte,

kısacası şu; Türkiye Futbol Federasyonu başkan yardımcısı ve hukuk danışmanı, UEFA yetkilisi cofu ya, Fenerbahçe şike yaptı demiş, uefa yetkilisi o zaman göndermeyin avrupaya demiş, tff yetkilileri biz yaparsak hayatımız tehlikeye girer, siz bize bir mektup yazın göndermeyin diye bize uygulayalım demiş,
Thracian isimli üyemiz çevrimdışıdır. (Offline)   Alıntı ile Cevapla
Eski 01-12-2011, 11:46   #6

Thracian - ait Avatar

Otomobil: Connect Silver Edit & Sym Fiddle II

.CeM.´isimli üyeden Alıntı Mesajı Göster
3-5 gündür çok enteresan olaylar dönüyor dün gece saatleride trabzonspor tapeleri twitterden basına sızdırıldı olay çok vahim sonrada twitter hesabı kapatıldı

objektif arkadaşlar yorum yapabilirmi yada sağdan soldan duyumu olanlar bu ülkede neler dönüyor arkadaş ?
twitter linklrei alabilirmiyim
Thracian isimli üyemiz çevrimdışıdır. (Offline)   Alıntı ile Cevapla
Eski 01-12-2011, 11:46   #7

.CeM. - ait Avatar

Tunacan´isimli üyeden Alıntı Mesajı Göster
Tek bildiğim Türk futbolu UEFA nın elinde oyuncak oldu. Kesinleşmiş bir suç olmamasına rağmen FB yi Şampiyonlar Ligine almadılar. Fakat BJK ya bakıyorsun, onların da yöneticisi ve Teknik Direktörü içeride fakat Avrupa Kupasında. Madem TFF ye göre FB şike yaptı, neden küme düşürmediler. TFF'nin düştüğü durum içler acısı.
Olan Fenerbahçe'ye oldu.
ben artık işin fenerbahçesinde deilim yani tamam öyle yada böyle gasp edildik geçti gitti artık tazminat olursa olur ama sonuçta içeride yatan insanlar var çeşitli kulüplerden tanınmış insanlar sonuçta bunlarında aileleri var çoluğu çocuğu var ya herkes yatar yada kimse yatmaz ama böyle göz göre göre bu çifte standartı 70 milyon önünde yapmaya kimler cesaret edebilio perde arkası ben bunu anlayamıorum

JOHN COOPER PLAYS
Eski 01-12-2011, 11:48   #8

.CeM. - ait Avatar

Thracian´isimli üyeden Alıntı Mesajı Göster
yok o iş deişti şimdi uefa savcısı yalancı denildi allah sonumuzu hayır etsin kendi çıkarlarımız için elin avrupalı savcısınıda yalancı ettik

linkler dün vardı şuan varmı bir bakayım hesap kapandı çünkü

JOHN COOPER PLAYS
Eski 01-12-2011, 11:48   #9

Livestrong - ait Avatar

Otomobil: TZ Corsa D Sport - 90" Flash

Livestrong - MSN üzerinden Mesaj gönder
twitterda ne gibi şeyler oldu ben bu ara pek ilgilenmiyorum spor ile sadce maçları izliyorum

şurda 1 ay kaldı sanırım iddaanamenin açıklanmasına ozaman belli olcak herşey olan yine seyirciye olcak

PSN: sametozeren

Şereftir Seni Sevmek Senle Ağlayıp Gülmek Galatasaray Sevgisi Sürecek Sonsuza Dek
TZ CORSA

Livestrong isimli üyemiz çevrimdışıdır. (Offline)   Alıntı ile Cevapla
Eski 01-12-2011, 11:50   #10

FB10ur - ait Avatar

Otomobil: pug 306-ALFA 147

olay artık fb,ts,bjk oalyından çıktı artık tamamen türk futbolu çöküş içinde ve bir an önce ne olucaksa olsun açıklansın artık tüm gerçekler konu uzadıkça dahada zarar görüyoruz...
FB10ur isimli üye çevrimiçidir (Online)   Alıntı ile Cevapla
Eski 01-12-2011, 11:51   #11

Yiğit G. - ait Avatar

Otomobil: Honda CRX - Citroen C4 HDİ

ben artık işin fenerbahçesinde deilim yani tamam öyle yada böyle gasp edildik geçti gitti artık tazminat olursa olur ama sonuçta içeride yatan insanlar var çeşitli kulüplerden tanınmış insanlar sonuçta bunlarında aileleri var çoluğu çocuğu var ya herkes yatar yada kimse yatmaz ama böyle göz göre göre bu çifte standartı 70 milyon önünde yapmaya kimler cesaret edebilio perde arkası ben bunu anlayamıorum

öyle bir ellerinde patlicakki bu operasyon... Zaten patlamaya başladı.Cas kesinlikle suçlu tff yi bulucak ve yüklü tazminata mahkum edicek.Tff de bu yüzden yandı tutuştu şu anda.Çünkü kanıtları çıkmaya başladı.Hah asıl konu şike konuşulurken neler oldu ? Kimler içerden çıktı... Bu devletin en güzel yaptıgı şey hedef şaşırtmak gündem değiştirmek.. bakın şimdi neye değiştirmeye başladılar konuyu ? aziz yıldırırmın tutklulugunun nedeni şike değil organize çete kurmakmış.. mış..
Yiğit G. isimli üyemiz çevrimdışıdır. (Offline)   Alıntı ile Cevapla
Eski 01-12-2011, 11:53   #12

.CeM. - ait Avatar

Thracian´isimli üyeden Alıntı Mesajı Göster
pm atıorum sonuçta burda paylaşılamaz

JOHN COOPER PLAYS
Eski 01-12-2011, 11:53   #13

SekoLive - ait Avatar

Otomobil: R Laguna 2.0

keşke sene başında feneri düşürselerdi bu işi uzatmasalardı şuanın milli takımdan tut büyük takımların hepsi kötü durumda belirsizlik cok kötü oldu.

ve fener düşmicekse şike yoksa adamların giden şampiyonlarligi ne olacak? giden ftbolcuları ne olacak hapisde kalan başkan ne olacak....

ülkenin futbol olarak içine ettiler

''Neye İnanırsan Bir Gün Onu Yaşarsın''

Eşşeğe gereğinden fazla değer verirsen,
Kendini yarış AT'ı sanarmış
.
SekoLive isimli üyemiz çevrimdışıdır. (Offline)   Alıntı ile Cevapla
Eski 01-12-2011, 11:53   #14

Shadow_Dancer - ait Avatar

Otomobil: Super 1248

Olaylar resmen şaka gibi dün bende takip ettim twitterdan, örtülü ödenekten giden paralar, Trabzonsporun Sivasa para göndermesi.. her anlamda Türk futbolu dibe vurmuş durumda.. Şikenin yıllardır olduguna canı gönülden inanıyorum zaten, Galatasaray bu olayların dışında görünüyor ama 4 şampiyonlugun ikisinin Beşiktaşımın oldugunu cümle alem biliyor.. O zaman ki yakın ilişkiler vesaire..

Resmen UEFA'nın ve yayıncı kuruluşun elinde oyuncak oldu.. Tabi olan yine taraftara oluyor..

Tango-1 never dies.
Shadow_Dancer isimli üyemiz çevrimdışıdır. (Offline)   Alıntı ile Cevapla
Eski 01-12-2011, 11:53   #15

onurgoyunc - ait Avatar

Otomobil: vectra b/508sw

basinimiz tarafindan aylar once ilah ilan edilen Cornu bugün yalanci oldu

Ts tapeleri bizim elimize yeni gecti ama aylardir basinin elindeydi bu tapeler. simdi yayin yasagi(!) varya o yuzden yayinlamiyorlar. ilk ciktigi zaman niye yayinlamadiniz?

cikmam layzim ama daha yazilacak cok seyler var, insallah konu kilitlenmez.
onurgoyunc isimli üyemiz çevrimdışıdır. (Offline)   Alıntı ile Cevapla
Eski 01-12-2011, 11:55   #16

Tolga-R - ait Avatar

Otomobil: K20 Power

millet dışarıda 5-10 bin lira için biribirni yiyor. Siz sanıyormusunuz ki milyonlarca doların döndüğü futbol sektörü, kulüpler , başkanlar , futbolcular sütten çıkmış kaşık ... ben artık milli maçlar hariç futbol falan izlemiyorum. Bi arkadaşda demişki bi kulübü bitirme operasyonu böyle şike mafya işleri holiganlık devam edecekse yerin dibine batsın bu lig bu takımlar.

34 HDF 89 - n/a - Sold
34 JAD 41 - n/a - JRSC - Turbo - Sold
34 RED 16 - Turbo - Loading...

İt ürür kervan yürür...
Tolga-R isimli üye çevrimiçidir (Online)   Alıntı ile Cevapla
Eski 01-12-2011, 11:55   #17

.CeM. - ait Avatar

Yiğit G.´isimli üyeden Alıntı Mesajı Göster
öyle bir ellerinde patlicakki bu operasyon... Zaten patlamaya başladı.Cas kesinlikle suçlu tff yi bulucak ve yüklü tazminata mahkum edicek.Tff de bu yüzden yandı tutuştu şu anda.Çünkü kanıtları çıkmaya başladı.Hah asıl konu şike konuşulurken neler oldu ? Kimler içerden çıktı... Bu devletin en güzel yaptıgı şey hedef şaşırtmak gündem değiştirmek.. bakın şimdi neye değiştirmeye başladılar konuyu ? aziz yıldırırmın tutklulugunun nedeni şike değil organize çete kurmakmış.. mış..
ya tamam bu salak federasyon parayı ödeyecekte kimin parası ile ödeyecek biz bu kadar salak bir milletmiyiz yani bu kimin kime oyunu bunların tasmaları kimde ben bunu anlamıorum

ya iktidar partisi dedik sonra mantıklı düşünüorum nerdeyse kusucağın kadar pislik herşey göz önünde bu adamların nasıl işine gelir böyle bir durum 30 milyon taraftarı olan kulüpte bunuda anlamıorum yani çok çok enteresan

JOHN COOPER PLAYS
Eski 01-12-2011, 11:58   #18

.CeM. - ait Avatar

Shadow_Dancer´isimli üyeden Alıntı Mesajı Göster
Olaylar resmen şaka gibi dün bende takip ettim twitterdan, örtülü ödenekten giden paralar, Trabzonsporun Sivasa para göndermesi.. her anlamda Türk futbolu dibe vurmuş durumda.. Şikenin yıllardır olduguna canı gönülden inanıyorum zaten, Galatasaray bu olayların dışında görünüyor ama 4 şampiyonlugun ikisinin Beşiktaşımın oldugunu cümle alem biliyor.. O zaman ki yakın ilişkiler vesaire..

Resmen UEFA'nın ve yayıncı kuruluşun elinde oyuncak oldu.. Tabi olan yine taraftara oluyor..
yaa ben ağır fenerliyim ama yani harbiden birşey varsa kardeşim al bu parayı bu maçı bize sattın buda paran hayırllı olsun kim ne yaptıysa kaç seneyse yatsın kulüpte düşsün sıkıntı yok ama öyle birşey yok gibi sırf uydurma şeyler (varsa dediğim gibi şeyler düşsün tekrarlıorum)

ama diğer takımlarda nasıl aynı yargı işlemiyor ben bunu almaıorum yaa direk siyaset karışmış trabzonda böyle ayıp olurmu ya hala neyin soruşturması bu hayret ya

JOHN COOPER PLAYS
Eski 01-12-2011, 11:59   #19

AEAlmas - ait Avatar

Otomobil: Nissan S14, Nissan Almera Tekna ,GMC YUKON

AEAlmas - MSN üzerinden Mesaj gönder Send a message via Skype™ to AEAlmas
Yaw arkadaşlar amacı hala anlayamadiniz şike muhabbetinde beşiktaşlı yönetici ve aziz yıldırım nato ihalelerinde ortak işler yapiyor ama aziz yıldırım bi firma ortaklık teklif ediyor hayir diyor o firmada siyasi gücü olan bir firma neyse herran gibi sebeple 6ay hapiste yatarsa aziz yıldırımın şirketi kesinlikle nato ihalelerine katılamıyor güç oyunları dönüyor bunu çogu kişide biliyor hangi firma kim nedir diye ne peşkeşler dönüyor ne oyunlar dönüyor hangi holding ler hangi firmalar neler yapiyor çogunu duyuyoruz biliyoruz Allaha yakın bize uzak olsun öyle kişiler

X POWER MUSTAFA GENC
http://www.pprmotorsport.com/
Best car part dealer!
www.boostprojects.com
AEAlmas isimli üyemiz çevrimdışıdır. (Offline)   Alıntı ile Cevapla

Konuyu Toplam 1 üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)

Konu Seçenekleri

:::: Şu Anda Saat: 14:55 ::::