|
|
#1 | |||
![]()
Otomobil: espri
|
arkadaşlar bakamadığımızdan (sürekli yurtdışı evde yalnız kalıyor) vermek istiyoruz..sokakta bulundu eziliyordu üzülünüldü alında aşılar bakımlar yemeler içirmeler derken vermek lazım oldu artık.. tahmini 2 3 aylık...
isteyene elden verebilirim... istinyede kedi... ücretsizdir... ![]() ![]() ![]() ![]()
__________________________________ Kork!!sönmez bu şafaklarda yüzen al sancak... Son Düzenleyen PROMINENT; 01-12-2011 16:05. |
|||
|
|
|
|
|
#2 |
![]()
Otomobil: Renault Megane 3 Coupe, Mercedes B160, Chevrolet Captiva
|
Facebook'ta Hayvanseverler ve Let's Adopt Turkiye sayfalarina ulasirsan daha kolay sahiplendirebilirsin.
Kolay gelsin |
|
|
|
|
|
#3 |
![]()
|
burdan bir arkadaş olursa iyi olur saol üye olucam şimdi.
__________________________________ Kork!!sönmez bu şafaklarda yüzen al sancak... |
|
|
|
|
|
#4 |
![]()
Otomobil: akbil
|
ilk siraya yazarmisin kaya beni.yalniz soyle bi soruunum var ay sonu gibi turkiyede olucam yurtdisindayim..
=============================== alamiyorum..... guncel... __________________________________ 4 door's fit more whore's
![]() Son Düzenleyen 10ur_K; 01-12-2011 15:39. |
|
|
|
|
|
#5 |
![]()
Otomobil: Citroen Saxo VTS
|
facebook bu işin resmen ilacı, gerçekten seveni alıyor. birçokkez kedi sahiplendirme yaptım
denemenizi tavsiye ederim __________________________________ Citroen Saxo VTS |
|
|
|
|
|
#6 |
![]()
|
tamam bakacağım umarım iyi birine gider...
__________________________________ Kork!!sönmez bu şafaklarda yüzen al sancak... |
|
|
|
|
|
#7 |
![]()
Otomobil: subaru outback 2.0D
|
Anaaaam, valla evin mutfağı amerikan mutfak olmasa ben direkt alırdım.
Ne alaka mutfak, diyecek olanlara şöyle söyleyeyim, vaktiyle evlenmeden tekirimiz vardı, bir kere mutfak kapısını açık unuttuk o günde tezgahta borcam içinde üzeri şeffaf folyo ile kaplı baklava vardı, eve geldiğimizde borcamdan 1 baklava eksik olduğunu yerde baygın yatan tekiri görünce anladıydık ![]() ![]() (bu olaydan yaklaşık 7 yıl sonrada şeker komasından kedi cennetine gitti )Velhasıl bu da hem şirin hemde hafiften afacan birşeye benziyor, inşallah iyi bakabilecek birisi alır.
|
|
|
|
|
|
#8 |
![]()
Otomobil: czT
|
kedinin cinsiyeti nedir acaba?
__________________________________ seveminn?? bayılırınn!!! |