|
|
#1 | |||
![]()
Otomobil: 09 Leon Cupra , F10 520d diesel
|
Arkadaslar 225/40/18 ebatında lastık alıcam fakat tutunma sorunu yasıyorum iyi önerebılecgınız lastıkler nedır, Kullanıcılar yorum yaparsa daha ıyı olur.
Aracın uzerinde lastik Pirelli Pzero Rosso var suan. almaya dusunduklerım Bridgestone Adrenalin , Michelin Pilot Super Sport ,Dunlop Super sport GT , Pirelli PZero Asimmetrico __________________________________ PSN: ERBAYY Çükümüz olmasa aslında hepimiz iyi adamlarız ![]() Son Düzenleyen ErBAY; 03-12-2011 13:47. |
|||
|
|
|
|
|
#2 |
![]()
Otomobil: clio rs 172, leon cupra tfsi
|
Michelin Pilot Sport 3 güzel, std cupraya yetiyor
__________________________________ if in doubt, flat out. |
|
|
|
|
|
#3 |
![]()
|
pzero rosso'lara gore daha ıyı tutunur mu acaba ??
__________________________________ PSN: ERBAYY Çükümüz olmasa aslında hepimiz iyi adamlarız ![]() |
|
|
|
|
|
#4 |
![]()
Otomobil: rx8 bmw e90 316. F800Gs
|
Dunlop Super sport GT kullaniyorum adrenalinden sonra bir farklilik farkedemedim ama fiyat olarakta 100 tl gibi fark war bilgine lastik park die biryerden aldim
__________________________________ [SIGPIC][/SIGPIC] |
|
|
|
|
|
#5 |
![]()
Otomobil: Range Sport - S2K - Cupra
|
gel alalım sana petlas
__________________________________ -Kanka neden senin plakalar genelde ADA _? -ADA sahillerinde yaşıyorum hadi şerefe panpaa.... |
|
|
|
|
|
#6 |
![]()
Otomobil: sıkıntıya 5 kala..
|
Dunlop baya iyi tutuyordu Buradaki cupralardan birinde. Ama en iyisi conti bana göre.
|
|
|
|
|
|
#7 | |
![]()
|
Kanka sonunda ole olucak galiba Contnin hangi modelini onerirsnz peki?? __________________________________ PSN: ERBAYY Çükümüz olmasa aslında hepimiz iyi adamlarız ![]() |
|
|
|
|
|
|
#8 |
|
TechWorks
|
Aslinda birebir kullanan arkadaslar arac ozelliklerini ve tectubelerini paylasirsa daha iyi olur. Misal onceden 1-2 bostu simdi 2 de tutunmaya basliyor vs gibi. Daha yararli olur bence
|
|
|
|
|
|
#9 |
![]()
|
Tam öğreneyim modeli. UMTT nickli ümit kardesim kullanıyor su anda.
|
|
|
|
|
|
#10 | |
![]()
|
Adamımsınnn Panpaaa ![]() ![]() ![]() __________________________________ PSN: ERBAYY Çükümüz olmasa aslında hepimiz iyi adamlarız ![]() |
|
|
|
|
|
|
#11 |
![]()
|
Ümit Güler mı kullanan acaba ? __________________________________ PSN: ERBAYY Çükümüz olmasa aslında hepimiz iyi adamlarız ![]() |
|
|
|
|
|
#12 |
![]()
|
Aynen ümit güler
|
|
|
|
|
|
#13 |
![]()
Otomobil: MEGANE II RS
|
cooper tires ,araştımanı öneririm.... fabrikası ülkesi ve kullanılan araçlar benceçok iyi bir lastik ama tr de pek bilinmediğinden kimse kullanmıyor .
|
|
|
|
|
|
#14 |
![]()
Otomobil: CupRA T500 GT3076R
|
ben potenza re050, prellı pzero nero, prellı pzero kullandım bu aralar basıncı acınca pzerolar sıkıntı yaptı otobanda 3 komple sardıgı ıcın yagmurda okadar sarmıyodu, mıchelın ps3 aldım cok memnunum
suan 3de guzel tutunuyo havalarda soguk oldugu halde kavacık yolunda 3de hafıf sarıyo ,otobanda hıc sarmıyo, mıchelın super sport 225 40 18 ebatı yok, mıchelın pılot sport cup trde yok ps3 al tak erken bıtebılır cok yumuşak lastık ama çokta konforlu hemde kuruda çok ıyı,
|
|
|
|
|
|
#15 | ||
![]()
|
ümiti arıyorum sımdı
![]() ![]()
Aslında bende adrenalın re001 kullandım type-r'da cok memnundum , cupranın uzerınde pzero rosso var kışın normal yolda 3-4-5 sarıyor , yazın ıse aynı yolda 2-3 tutuna tutuna gıdıyor. Bı kac brıstone bayısıne sordum ellerınde Re002 yokmus eskı modelı olan Re001 kalmıs onlarda eskı lastık oldugu ıcın ben dusunmuyorum. Michelın ıse yumusak hamur oldugu ıcın cabuk bıtmesı dusunduruyor benı __________________________________ PSN: ERBAYY Çükümüz olmasa aslında hepimiz iyi adamlarız ![]() |
||
|
|
|
|
|
#16 |
![]() |
Sen Beni dinle ve Conti alak rahat et
|
|
|
|
|
|
#17 |
![]()
|
Ee hanı buldun muu adamın telını
__________________________________ PSN: ERBAYY Çükümüz olmasa aslında hepimiz iyi adamlarız ![]() |
|
|
|
|
|
#18 |
![]()
Otomobil: audi
|
Conti sport contact 3 gercekten cok guzel bir lastik adrenalinden sonra dunya varmis dedirti bana totalde kuruda islakda fren mesafesinde yani kisacasi tum disiplinlerde vasatin ustunde bir lastik .
|
|
|
|
|
|
#19 |
![]() |
Adres verdim ya abi daha ne istiyosun canli canli pazarliğinida yap
|
|
|