demekki 100 liralık adammıs
umarım konuyu görür tatlıya baglanır olay
Printable View
demekki 100 liralık adammıs
umarım konuyu görür tatlıya baglanır olay
konyaya biz de tokanlandık pc cafesinden... sonra gereken yapıldı :D
Denk gelirse Ayhan'la irtibata geçeriz.
Ticaret güven işidir. Güvenmeden iş yapılmaz. Ama herkese de güvenilmez. 60 mesajı olan adama güvenmem mesela. Ama bu tanıdığım, ticaret yaptığım veya kuvvetli referansları olan adama da güvenmememi gerektirmez. Kimseye güvenmezsen kimseyle de iş yapamazsın.
Bu olayda da umarım ilgili arkadaş çıkıp bir açıklama yapar. Kötü niyetli bile olunsa 100 lira, uğruna telefonlara cevap verilmeyecek bir meblağ değil. Yoksa 100 liralık bu işin yüz karası, parasından büyük olur...
herkesi kendimiz gibi görüyoruz sanırım ondan oluyor bunlar...
şu forumda ciddi güzel şeyler paylaşıluıyor bilgi olarak yada fayda olarak insanlar birbirine güzel yardım ediyor . bide şöyle adamlar cıkıp tuz biber olmaya çalısıyorlar. inş biz yanılırz arkadaşın geçerli mzereti vardır onada çözüm bulmaya çalışırız.
geçmiş olsun
tolga abinin başına gelende insanı harbi nefret ettrir cinsden olmuş sabırlı adammıssın abi
cebinde paran yoksa almayacaksın aga para kolay kazanılmıyor
Geçmiş olsun, gerçekten çok can sıkıcı bir olay... 100 lira için 1 hafta çalışanlar var ya, böyle adi herifler için mi çalışılyor ?
Benmde başıma gelmedi değil, karşı tarafa güvendik 200 tl gönderdik karşılklı bi alışveriş için, ptt ye parayı yatırmaya gitmeden 5 dkıka önceden aradım, dedim parayı yatırıyorum haberin olsun, malıda hemen kargoya ver... sonra bi bakarım gelen bi mal yok, teleefonlarını arıyorum mesaj atıyorum cevap yok 1 hafta böyle geçti, farklı numalardanda aradım açmamıştı. sonra lanet olsun dedim, bıraktım işin peşini...
100 tl içinde bu yapılıyorsa, adını siz koyun...
en güzeli elden teslim, almak isteyen gelir alır parasını verir. parayı yatırıp malı alamayanlarda olmuştur.iki taraf içinde kesin çözüm.
Çok kişiyle alışveriş yaptım internetten allaha şükür hepside adam gibi adam çıktı. Allah bidaha yaşatmasın böyle bi durum. Mevzu para değil. Adamlık...
nasıl bir vicdan rahatlığıdır ki bu ?
Yoksa yok de ki anlayış göstermiyosa karşı taraf ya malı yollarsın yada en son bu olaya başvurursun ki illa zaman verirler sana..ayıp...
bende bu sıteden bırcok sey aldım ve sattım eskıden berıde takıp ederım fakat uyelıgım o kadar eskı degıl uyelerede en az real'de gıdıp alısverıs yaptıgım dukkan sahıplerı kadar guvenıyorum fakat arada cıkıyor boyle seyler bu sebeple alısverıs yapıcagım kullanıcının msj sayısına ve forumdakı konumuna bakarak karar verıyorum kendımce umarım cozulur olayın kardesım sıkma canını hayırlısı herseyın
Bu tip olaylar oluyor , bende bir arkadaştan ps3 almıştım..Konuşurken oyunda dahil demişti..
Sonradan oyun yalan oldu , ilk zamanlar arıyordum açmıyordu..Sonradan açtı kaybolmuş oyun parasını yollıyım falan dedi ama yalan oldu..Malesef herkese her zaman güvenmemek gerekiyor.Yazık...
Açıklamasını çoook merak ediyorum doğrusu :)
Valla ben zararda olayım ama karsı tarafın kul hakkını almayayım 3 günlük dünya öteki tarafıda düşünmek gerek