yok ben kop42 nin verdiği linktekini demiştim ama senin verdiğin linki kast ederek demiştim yanlışlık olmus kusura bakmayın.
Printable View
kendisini azda olsa tanıyorum 100 lira için sahtekarlık yapacak birisi degil
beni bu forumdan birisi aradığı zaman daima kardeşim olarak görüyorum ve telefonu öyle açıyorum beni arayan kişiye
dostluk var denilen bir yerde böyle olaylar görmek can sıkıcı
Caractere kit takmak lazım ticaret nedir ne değildir bilmeyen insanlara.
parayı aldım kardesım paran bende hesap nosunu pm atarsan hemen gondereyım
olay çözülmüş sevindim dikkat edelim böyle şeylere özellikle çok tanımadıkçada get harici alışveriş yapmayalım bence. Daha dün jant alıcaktım ankaradan GEt aç diyorum bilmiyorum diyo sen parayı gönder ben göndeiyim diyo bende yok dedim artık gvenemiyorum kimseye. bu forumdada olmaz umarım böyle şeyler. benimde çevremde bi çok arkadaşım parça ararken Techte varmıdır bir bak diyor. Bidaha böyle şeyler yaşamayız,yaşamazsınız umarım.
Şunu yapmayın gözünüzü seveyim... 100 lira için sahtekarlık yapacak biri değil, onu yapacak biri değil.. Her sorunlu satışta bu laflar ediliyor. Madem gerçekten dürüstsün, bırak borçlu olduğunun seni defalarca aramasını, kendin ararsın
"arkadaşım param yok 10 gün, 15 gün sonra ödeyecem, kabulse kabul değilse geri yollayayım malını" dersin.
Sahtekarlık yapacak birisi olmayan bunu yapar.
Satışlar için ise %7 konusunda anlaşın sahibinden.com üzerinden GET ilanı ile satışınızı halledin. Başınız ağrımasın.. Bu kaçıncı olay, %7'nin yarısını siz karşılarsınız yarısını alıcı. Anlaşıp güven içerisinde ticaretinizi yaparsınız. GET'e yanaşmayan hakkında da 1 kez daha düşünün.. 1000 TL'de 35 TL eder, ne alıcıya koyar 35 tl ne satıcıya..
son durum nedır konuşuldumu ?? verıldımı para ?
Sahibinden de ki komisyon fazla geliyorsa sanalpazarı deneyebilirsiniz %5 alıyor. Ben dün ps3 ümü o şekilde yolladım forumdan arkadaşıma.
son durum şimdilik çözüldü gibi burhan kardeşim zahmet edip kendi elleriyle bu işi halletti ve hesap no verildi ; az önce baktım daha hesaba geçmemiş fakat bu durum hafta sonu tatili olayı galiba pazartesiye temiz çıkarız inşallah . Kendisine burdan çok teşekkür ediyorum saygılar burhan kardeşim .
geçmiş olsun..
Belki komik gelecek ama bu tip ticaret yaparken mesaj sayısı üyelik tarihi ve aktifliğine bakıyorum eğer tanımıyorsam. Yeni üyelere önce cash sonra mal şeklinde tavrım
para hesabında kardeşim
Sizinki birazda şans olmuş, ben TT de, stop farı, hi fi ve jant sattım sıkıntısız ayrıca app plaka ve yay aldım hiç bir problem yaşamadan, bildiğim ve gördüğüm kadarı ile genelde sıkıntıda yaşanmıyor. Ara sıra çıkabiliyor birileri 3 kuruşu kar görüp işin bir de fani kısımı hak, helal durumunu göz ardı eden.
Durum sonuca ulaşmış, hayırlısı olsun, yaptıkları ne bu güne ne de bu dünyada yanlarına kar kalmıyor insanların, bir görebilseler keşke.
hadi geçmiş olsun
sorunun cozulmesine kendi sorunumun cozlumesi gibi sevindim. ne alaka bilmiyorum ama konunun basindan beri takip ediyorum. duygusal bir bag kurdum konuyla sanirim :D
guzergahimin uzerinde veya yakinindaysa ben alip gonderebilirim jantlari. ankaradada bayaa bi internet sahtekari turedi sanal magazalar vasitasi ile. aman dikkat.