Yarından sonra bir günlügüne Eskişehirde olacam kısmetse, şehirde görüşmesi gereken yerler nerelerdir.. Yeme içme konusunda tavsiye edeceginiz yerler var mıdır?
Şimdiden teşekkürler.
Yarından sonra bir günlügüne Eskişehirde olacam kısmetse, şehirde görüşmesi gereken yerler nerelerdir.. Yeme içme konusunda tavsiye edeceginiz yerler var mıdır?
Şimdiden teşekkürler.
Tango-1 never dies.
Sazova Kültür Sanat parkı görülmeden gidilmesi gereken yerlerin en başında. Vaktiniz olursa Tarihi Odunpazarı Evleri ve Kentpark sizin için güzel bir deneyim olabilir. Yemek konusunda Sağlık Pide Kebap'ı çok övüyorlar ama damak tadına göre değişir bana göre normal bir yerdi![]()
espark içinde git gel
şaka bi yana acıktım da kahvaltı edilir niyese her gittiğimde uğrarım
crx le gitmiştim bi sefer binadan bi indim 4 tane eleman sokak arasında bulmuşlar arabayı nasıl görmüşlerse abi kazasız belasız falan filan diyip beni rollinge davet ettiler başka zaman dedimaklıma geldi
![]()
CAN CEYLAN
eski şehirde bir yer vardı hatta 222 diye bir mekan da vardı o alanın içerisinde orada gezilebilir,
nehir etrafında yemek yenilebilir,
plaj varmış belki oraya gidilebilir![]()
Teşekkür ederim, avm felan görmek istemiyorum gına geldi artık.. Şöyle tarihi kültürel yerlere bakasım var.. Tavsiyeler için sagolun
Tango-1 never dies.
neden önceden haber vermedin yahu
misafir eder gezdirirdik seni güzelce, madem değişik şeyler istiyorsun. Önce sazovaya gidersin orada sabancı uzay üssü,türkiyedeki tüm kulelerin olduğu kule sarayı mı ne öle bişi ve siyah inciyi andıran bir gemi var, sonra merkeze dönerken hava müzesi var. Odunpazarı evlerini de gezebilirsin. Nargile ile aran iyi ise mutlaka havelkada bahçeli içmelisin. Yarın işlerimi erteleyebilirsem bunların hepsini beraber yaparız![]()
Halom sagolasın zahmet etme.. Yarın gece 2 gibi orada olacam ertesi gece çıkacam oradan.. Eskişehirli vatandaşalrı Brüksele götürecez..bakalım bi akslik olmazsa.. Düşünmen yeter.
Tango-1 never dies.
yaw ne zahmetio zaman senin gece karnın acıkır, tren garını sorarsın onun karşısında köfteci ali var. sahibi ibrahim,selamımı söyle orada karnınızı doyurursunuz
Nerede kalacaksınız bu arada ?
çarşıda papağan çigbörekden çiğbörek yenir....odunpazarı evleri ve ordaki ufak cam el sanatları müzeleri gezilir... odunpazarının üst taraflarındaki şelaleden eskişehire bakılarak çay içilir... Bilim kültür parkı gezilir... adetdendir esnaf sarayına gidilir dolaşılır (avm gibi düşünmeyin sembol gibi ibşey eskişehir için).... Olmazsa olmaz hamamyolunda dolaşılır madımak pastanesinden dondurma yenilir.... ordan adalara gecilip güzel bir kafede çay içilir.... Akşamınada barlar sokagında güzel bir mekana oturulur gelen gecen izlenir yada arkadaşlar varsa muhabbet edilir.... hatta şimdi yeni yeni hasan polatkanın sonuna dogru migrosu gecince cok canlı kafeler felan açılmış mekanlar baya baya doluydu en son gittigimde hatta kafelerin önünde 2011 camaro,porshce panameralar felan baya baya sosyete ordaydı![]()
... Gecenin finishinide yine hasan polatkanın sonunda shell var oraya gidilip varsa tanıdık sima yada arkadaş muhabbet edilir , gazlancaksa gazlanılır sonrada eve gidilir yatılır.......
![]()
![]()
Çıkar at acıları , Giy hadi cicileri ; Herşeyi unutturur Ankara Geceleri...
O iş ayarlı
Kardeşim hiç bilmiyorum valla, ilk defa gidecem.. Yüksek ihtimalle 5 yıldızlı bi otel varsa oradadır.
22.15 kapıdayım ayık ol
Öttürmesinler
Yazdıklarını aynen telefona geçirdim sagolasın![]()
Tango-1 never dies.
donas varon numara döneri var hemde ucuz
çift lavaşlı et döner tavsiye edilir
yanında turşusunu falan veriyolar
![]()
Z3 Roadster
Golf Mk5 GTI
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)