olsun biz yine izmite geldigimizde haberleşelim
Soyadımın ilk iki harfi kişiliğim kadar ÖZ
Frid Nickli Üyeden Alıntı olsun biz yine izmite geldigimizde haberleşelim tamam ne demek başımın üstünde yerin var kardeşim geldiinde kesin haberim olsun
Süper olurdu ama ben kütahyadayım haftayım pazar olursa büyük ihtimal orda olurum. Dip dibeyiz ama kimse birbirini tanımıyor bence çok güzel olur
the "K" Nickli Üyeden Alıntı ankarada var çok güzel sıfır bina denize 745km. düşünür müsün?
ensoztrk Nickli Üyeden Alıntı Süper olurdu ama ben kütahyadayım haftayım pazar olursa büyük ihtimal orda olurum. Dip dibeyiz ama kimse birbirini tanımıyor bence çok güzel olur benmde anlatmak istediğim o zaten herkes birbirinden bi haber yaşıo inş haftaya olur gerçi milletn pek umrunda deil ama gelenler kadar toplanırız
mesutt1 Nickli Üyeden Alıntı tamam ne demek başımın üstünde yerin var kardeşim geldiinde kesin haberim olsun Allahrazı olsun
mesutt1 Nickli Üyeden Alıntı benmde anlatmak istediğim o zaten herkes birbirinden bi haber yaşıo inş haftaya olur gerçi milletn pek umrunda deil ama gelenler kadar toplanırız Araba falan hikaye maksat muhabbet yanımızda kimler var bilelim
ensoztrk Nickli Üyeden Alıntı Araba falan hikaye maksat muhabbet yanımızda kimler var bilelim hay ağzına sağlık bee
Frid Nickli Üyeden Alıntı olsun biz yine izmite geldigimizde haberleşelim Şu rıdvan gelsinde,gelin artık oğlum özlettiniz kendinizi
frankurtlu Nickli Üyeden Alıntı Şu rıdvan gelsinde,gelin artık oğlum özlettiniz kendinizi rıdvanı çok ediyorum yaa
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)
Forum Kuralları