|
|
#1 | |||
![]() |
Yilbasi icin nereden alisveris yapmayi dusunuyorsunuz arkadaslar?
Nereden neyi ne kadara aldiginizi paylasirsaniz hep beraber uygun olani satin almis oluruz diye dusunuyorum. Ilgi alanim alkollu yilbasi paketleri
__________________________________ Lastik parlatici icin: http://www.techturkey.com/forum/akse...parlaklik.html |
|||
|
|
|
|
|
#2 |
![]()
Otomobil: yok
|
yılbaşı için soracağım bende;
2 şişe smirnoff ice'ı nerden buluruz? |
|
|
|
|
|
#3 |
![]() |
Bence bu tur ve benzeri herseyi bu konu altinda paylasalim
__________________________________ Lastik parlatici icin: http://www.techturkey.com/forum/akse...parlaklik.html |
|
|
|
|
|
#4 |
![]() |
Konu kimsenin ilgisini cekmedi gibi
|
|
|
|
|
#5 |
![]()
Otomobil: EJ9 civic , 308 vti , a6 2.7T
|
Takipteyim
__________________________________ NV075 ![]() Eat Sleep Race
|
|
|
|
|
|
#6 |
|
Misafir
|
Yılbaşı kutlamıyoruz ... Özel bir alışveriş yapmaya da gerek görmüyoruz. .....
|
|
|
|
#7 | |
![]() |
Christmas demedik, noel demedik, noel amca beklicez geyikleri saycaz arkasindan, ayin onunden gecerken izlicez demedikki. Ayip ettin simdi. __________________________________ Lastik parlatici icin: http://www.techturkey.com/forum/akse...parlaklik.html |
|
|
|
|
|
|
#8 |
![]()
Otomobil: CTR & Megane II Hb
|
turkiyede alkol artik anca free shoptan alinir boyle sacma fiyatlar varken...
gotuboklu absolut olmus 60 70 lira cilgin olmak lazim
__________________________________ www.seslidusunuyorum.com "japonun karısı drift yapsın, türkün karısı trip atsın"
|
|
|
|
|
|
#9 | |
|
Misafir
|
Keşke Christmas filan deseydin, derdim ki arkadaşın belli bir inancı var (dini kastetmiyorum), adam sevmiş inanmış eğlence alkol falan takılacak, kendini daha iyi hisettiğini düşünecek derdim. 31 in 1 olması , daha doğrusu hiç bir anlamı olmayan sayının sıfırlanması 2011 sayısının 2012 olmasını kutlamak eğlenmek bana hep gereksiz geldi broo. noel amca beklemenin bazı insanlar için özel bir anlamı var ve buna inan insanlara ben saygı duyuyorum, duyarım da. Bence karıştırma. Noel baba bekleyecek insanlar için manası vardır . ayrıca son bir not Noel 25 Aralıkta kutlanır. Neyse alışveriş filan demişsin, okadar yazdık bi de soruna cevap vereyim. Evde muhtemelen ekmek filan lazım olur, belki biraz da pirinç migrostan .. Son Düzenleyen master; 03-12-2011 15:34. |
|
|
|
|
#10 | |
|
TechTurkey
|
Doğum günümü kutluyorum, yeni yılı da kutluyorum. İçmek için bahane değil, zaten canım istediği an içebilirim. Keza içenler de aynı durumdadır, yeni yıl olması şart değildir içmek için. Kutlama olmadan da içmek isteyen her zaman içer. Kutlama sebebim ise yeni başlayacak yılın iyi geçmesi temennisidir. Ayrıca bir çok yeni yılı da içmeden aynı temenni içerisinde karşılamışımdır. Konuya gelince; Dışarıda olmayacaksam alışverişe gerek duymuyorum. İçki içeceksem evde bol miktarda absolut, smirnoff, absinth ve viskim mevcut. Onun harici çerez, meyve bakkallık şeyler. Dışarıda olacaksam zaten bunlara bile gerek yok. Hediye alışverişi için bunlardanistiyorum.com gibi sitelere bakıyordum. Aren'in satılıklardaki konusu beni bu sıkıntıdan da kurtardı gibi. Son Düzenleyen Evrenoz; 03-12-2011 15:48. |
|
|
|
|
|
|
#11 |
![]() |
Kutlamıyorsan sana kalmış birşey herkes saygı duyarda niye bu konuya yazma gereği duyuyorsun o zaman o garip
|
|
|
|
|
|
#12 |
![]()
Otomobil: MK-VI JETTA TDI
|
Muhtemelen biz evde annem babam kız kardeşim ve ben tombala oynarız , Marketlerde yılbaşı paketleri oluyor ve bildigim kadarıyla metro'da falan güzel paketler oluyor. Metro kartınız varsa yada yoksa bir dosttan edinebilir bakabilirsiniz.
|
|
|
|
|
|
#13 |
![]() |
bu sefer alışveriş yerine şoyle güzel bi otelde rezervasyon işime geliyo sanki değişiklik olur
__________________________________ ![]() ![]() psn: onursumer 135 ├┼┼╕ 246R |
|
|
|
|
|
#14 |
![]() |
Arkadaslar sanirim yanlis anlasildim.
Herkesin dini inancina saygi duyuyorum, konuyu acmaktaki amacim sizlerden duyup gidip satin almak. Yoksa bende yilbasinda evde parti yapacak degilim, belkide iste olacagim bilmiyorum. __________________________________ Lastik parlatici icin: http://www.techturkey.com/forum/akse...parlaklik.html |
|
|
|
|
|
#15 | |
![]()
Otomobil: M.B
|
madem ki böyle şeylerden hoşnut değilsin konuyu oku yorum yapma derim insanların hayatı yada kutlamak istedikleri günler seni beni ilgilendirmez kimseyi ilgilendirmez yapmak istediklerini yaparlar burada arkadaş birşey sormuş ve paylaşmak istemiş biliyorsan cevabını yada paylaşımını yaparsın eğer konuya negatif isen yazmaya gerek yok bence |
|
|
|
|
|
|
#16 | |
|
Uzaklaştırılmış Kullanıcı
![]()
Otomobil: Supercharged 2006 R53 MCS
|
Guzel yazmissin.Yilin basinin neye gore belirlendigini bilmedigimiz icin christmasi degil yilin basini kutluyoruz diyebiliyoruz `rahatlikla`.Bana gorede gereksizdir.Icmek icin bahaneye gerek yok aksirana tiksirana kadar icin, ates cagirir elbette bir gun Fakat meydanlarda,sokaklarda tv lerde o igrenc ayyas manzaralarini gormekten biktik artik yahu.Bu yuzden televizyonu acmiyorum.Sokagada cikmiyorum o gece.P.s Alisveris konusuna gelince,malum tatil gecesi evde oturacagim icin cayimi demler,yanina biraz yemis.meyve ve guzel bir bluray film 10 numara olur derim ! Son Düzenleyen YEY®; 03-12-2011 16:24. |
|
|
|
|
|
|
#17 |
![]()
Otomobil: R Laguna 2.0
|
yılbaşının tatili olur, ama kutlaması olmaz
![]() keşke konuyu hatrı sayılan yada korkusu çekilen birisi açsaydı daha güzel fikirler verilirdi. samet konuyla ilgili valla yılbasında cok alısveriş yapan birisi değilim içkiylede cok aram yokdur. tavsiyem dışarda olmamaya bak gidenler ertesi gün gece cektikleri eziyeti anlatır oldular son zamanlarda. __________________________________ ''Neye İnanırsan Bir Gün Onu Yaşarsın'' Eşşeğe gereğinden fazla değer verirsen,
Kendini yarış AT'ı sanarmış. |
|
|
|
|
|
#18 |
![]()
Otomobil: MK-VI JETTA TDI
|
Onu bunu bilmem de taksim civarlarında gezinmeyin pek fazla malum ekşınlar
![]()
|
|
|
|
|
|
#19 |
![]()
Otomobil: BMW X1 / VW POLO GTI
|
Kutlamayı sevmiyorsanız tasvip etmiyorsanız boş işler bunlar diyorsanız kutlanacak ne var diyorsanız;
Kendi görüşünüzdür kimseyi ilgilendirmez nasılki kutlamayı sevenlerin görüşleri istekleri yaptıkları sizi ilgilendirmediği gibi size ne bize ne yani.. Konuya dönmek gerekirse Metro kartınız varsa çılgın fiyatlar olabiliyor geçen seneyi hatırlıyorum nerdeyse duty free fiyatına alkol vardı paketler halinde bildiğim kadarıyla bu senede şu an varmı bilmiyorum ama yılbaşı paketleri hazırlanıyor aynı şekilde.. |
|
|
|
![]() |
«
Önceki Konu
|
Sonraki Konu
»
| Konuyu Toplam 1 üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| Konu Seçenekleri | |
|